Жените харесват ли..... груби и мърляви мъже(мъжкари).

• 44 251
  • 342
  •   1
Отговори
# 135
Добре де, за грубостта разбирам - жените обичат тестостерон, здрав мъжага и т.н. Но откъде това "мърляви"? Къде сте виждали жена да харесва мърляв мъж? Само като се споменат хигиенните навици на мъжете, и веднага следва вълна от оплаквания за "чорапите"  Wink Може би в първоначалните стадии на гаджосване да няма значение, но в дългосрочен план жените по-скоро имат алергия към мъжката немарливост, отколкото да я намират привлекателна.

# 136
  • Sofia
Да, харесват. Поне повечето. Не всички разбира се, хората са различни и вкусовете им са различни. Има жени, които си падат по типа "възпитан интелектуалец с врътовръзка". Аз лично не си падам. Обичам големи, груби и силни (физически и като характер) мъже. Ако под мърляви се разбира облечени в размъкнати дънки и кожено яке и небръснати - и това обичам. Ако се разбира некъпани от миналата неделя - не бих понесла такова нещо.
А защо... смятам че е нормално и природно обусловено. Калкото и да сме цивилизовани и развити, в същността си сме същите като преди 200 или 1000 год. А тогава е било много важно мъжът да е силен, смел и т.н., за да оцелее семейството. Е, в днешно време разбира се не е важно, но явно инстиктите се променят по-бавно. Пък и количеството мускули се асоциира с количеството тестостерон, а то с количеството секс (неправилно от медицинска гледна точка, но това е положението.)  Wink

# 137
  • София
Да, харесват. Поне повечето. Не всички разбира се, хората са различни и вкусовете им са различни. Има жени, които си падат по типа "възпитан интелектуалец с врътовръзка". Аз лично не си падам. Обичам големи, груби и силни (физически и като характер) мъже. Ако под мърляви се разбира облечени в размъкнати дънки и кожено яке и небръснати - и това обичам. Ако се разбира некъпани от миналата неделя - не бих понесла такова нещо.

+1  Blush

# 138
  • Варна
Не мога да отговоря за всички жени, а само за себе си. Аз НЕ харесвам груби  и мърляви мъже. Харесвам ги чисти, спретнати и в костюм. Парфюмът и лъснатите обувки са обсолютно задължителни. Маникюрът е пожелателен, както и педикюрът.

# 139
Не мога да отговоря за всички жени, а само за себе си. Аз НЕ харесвам груби  и мърляви мъже. Харесвам ги чисти, спретнати и в костюм. Парфюмът и лъснатите обувки са обсолютно задължителни. Маникюрът е пожелателен, както и педикюрът.
Какъв мъж ще е това???? newsm78
Не мирише ли на пот и бира, не ми го хвали!!! Joy

# 140
  • Варна
Аз си го избирам за мен, не за теб Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 20:56 от Ekcnpec

# 141
'Що?! Ти с колко мъже си бил?!  Tired
С много на по бира.... Mr. Green...ама лъскавите не са ми по вкуса..някак много нежни душици ми се струват!!!! Peace

# 142
  • Варна
'Що?! Ти с колко мъже си бил?!  Tired
С много на по бира.... Mr. Green...ама лъскавите не са ми по вкуса..някак много нежни душици ми се струват!!!! Peace
Именно, де. Аз няма да пия бира с "лъскавия", предпочитам вино. Примитивните мъжкари също ги оставям на любителките им.

# 143

Именно, де. Аз няма да пия бира с "лъскавия", предпочитам вино. Примитивните мъжкари също ги оставям на любителките им.
Да не би да намекваш че любителите на бира са примитивни същества???? newsm78

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 12:04 от sote-full

# 144
  • Варна

Да не би да намекваш не любителите на бира са примитивни същества???? newsm78
Аз не намеквам. Ако исках да кажа нещо, щях да го направя директно.
Интересно, ти защо стигна до тази логическа връзка - бира=примитивен мъж  newsm78

# 145
Спрете да се чешате по главата! Изглеждате груби и мърляви!  Mr. Green

# 146

Аз не намеквам. Ако исках да кажа нещо, щях да го направя директно.
Интересно, ти защо стигна до тази логическа връзка - бира=примитивен мъж  newsm78
По пътя на логиката...значи щом обича бира, ако се замислиш защо я пие, ще ти светне..означава че изтрезнява от предния ден..демек клин, клин избива..което ме навежда на мисълта, че вечерта е била тежка смесица от домошарка, свински мезета и за капак тъмно червено вино...е, питам сега.. не ти ли заприлича на примитивност???? Peace
Пък и какво по добро спасение от мухмурлука освен бирата ...поне каса бира до обяд...дето казваше един мой приятел: -" Седма бира пия и още не мога да изтрезнея???"  Mr. Green
Учудващо че таквиз примитивни образи даже и готини и любящи жени имат!!!! newsm78
Айде стига разсъждавах че ми свърши бирата..пък и жената ме чака!!!! Joy

# 147
Харесвам ги чисти, спретнати и в костюм. Парфюмът и лъснатите обувки са обсолютно задължителни. Маникюрът е пожелателен, както и педикюрът.

Уау! Crazy Остава само този мъж да си пада по жени. Simple Smile

# 148
  • Варна
Харесвам ги чисти, спретнати и в костюм. Парфюмът и лъснатите обувки са обсолютно задължителни. Маникюрът е пожелателен, както и педикюрът.

Уау! Crazy Остава само този мъж да си пада по жени. Simple Smile
Повечето ми познати са от описания тип. И да, падат си по жени. Единствено и само по жени.

Какъв е проблемът с педикюра и маникюра? Част от хигиената е.

Не мисля, че обръснатият, подстриганият и парфюмиран мъж в костюм е гей. Предпочитам да ме галят гладки ръце, а до краката ми да се допират  също толкова гладки пети, а не да получам непоискана ексфолиация.
С което искам да кажа - всеки да се ориентира към сегмента си.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 20:53 от Ekcnpec

# 149
За мен грубостта и мърлявоста нямат нищо общо с с това дали един мъж е "мъжкар"....По-скоро има връзка с нечистоплътност и невъзпитаност.....Така,че отговорът ми е Не! Не харесвам груби и мърляви мъже.....Както не харесвам епилирани и с маникюр и педикюр.....

Общи условия

Активация на акаунт