Жените харесват ли..... груби и мърляви мъже(мъжкари).

• 44 323
  • 342
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Дидо, не се притеснявай. Мен всички ме харесват - от гипсаджиите до банкерите. Само дето вторите имат шанс.

Спирам спама.
Това го желаех повече от всичко друго каквото и да е то.

# 211
  • София
Между другото, pich е много прав.
А пък аватарът му е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ето такъв тип мъже харесвам - с перфектно ушит костюм, лъснати обувки... /повтарям се вече/ А ако някой каже, че Бонд, Джеймс Бонд не е мъжкар, да си потърси очила. С по-голям диоптър.

Пич хвърли камък по мен ако си безгрешен!

Освен това моята работа е свързана с клавиатура и химикалка, а не с камъни и гипс.
Браво пич,браво на теб,значи не си срал на родителите си парите напразно в университетските нужници  newsm51
то и аз ползвам клавиатура ма не ме прави по-умен това,мога и с химикалка да пиша  #2gunfire

# 212
  • Варна
Дидо, прекрасно охарактеризира "истинския мъж". Май темата приключи.

# 213
  • София
Дидо, прекрасно охарактеризира "истинския мъж". Май темата приключи.
Забрави за спама.Що не се вземете с пич,а мен да оставите да си ближа раните?-ето ти шанс ала Джеймс Бонд

# 214
Мъжки бой ли съзирам?За доказване на женското одобрение.  Laughing

# 215
  • София
От мене няма такова нещо,просто пич с окончание "ка" се включи пиратски и започна някаква негова битка,аз съм далеч от тези неща.

# 216
Браво пич,браво на теб,значи не си срал на родителите си парите напразно в университетските нужници  newsm51
Дидо, покрай такива като теб форума става грубо-циничен и вече започваш лични нападки. Ако ти не си успял да завършиш средно образование и да станеш нещо повече от гипсаджия, недей да завиждаш на хората с по няколко висши. /А само за твое сведение всички мои следвания съм си ги финансирал сам като съм работил във времето извън лекциите и изпитите, както в България така и в чужбина./

# 217
  • Там, където ме обичат
От мене няма такова нещо,просто пич с окончание "ка" се включи пиратски и започна някаква негова битка,аз съм далеч от тези неща.
Мнооого грубо, направо мърляво  Laughing

# 218

Пфу, жалко.  Confused Тъкмо се наредих на първия ред.Винаги има нещо възбуждащо в мъжките битки.   Crazy

# 219
А на това с "ка"-то е под достойнството ми да го коментирам. Чак на толкова ниско интелектуално ниво не мога да сляза.

# 220
  • София
Браво пич,браво на теб,значи не си срал на родителите си парите напразно в университетските нужници  newsm51
Дидо, покрай такива като теб форума става грубо-циничен и вече започваш лични нападки. Ако ти не си успял да завършиш средно образование и да станеш нещо повече от гипсаджия, недей да завиждаш на хората с по няколко висши. /А само за твое сведение всички мои следвания съм си ги финансирал сам като съм работил във времето извън лекциите и изпитите, както в България така и в чужбина./
Пич ти въобще не ме интересува какво си завършил,колко и къде,трябва да ме почерпиш сериозно инак нямаше да се знае с колко образования си,как си ги финансирал и т.н..Нито съм те питал нещо нито съм искал отговор от теб!Седи мирен и царувай-не ме намесвай където и да било,щото тук много клавиатурни юнаци.............

# 221
  • София
А на това с "ка"-то е под достойнството ми да го коментирам. Чак на толкова ниско интелектуално ниво не мога да сляза.
оооо Yes

# 222
Нито съм те питал нещо нито съм искал отговор от теб!Седи мирен и царувай-не ме намесвай където и да било,щото тук много клавиатурни юнаци.............
Тогава спри да бълваш помия и не се захващай с мен, ясно!

# 223
  • София
Нито съм те питал нещо нито съм искал отговор от теб!Седи мирен и царувай-не ме намесвай където и да било,щото тук много клавиатурни юнаци.............
Тогава спри да бълваш помия и не се захващай с мен, ясно!
Върни се малко назад висшиста и виж кой с кого се е захванал-цитат 192
За ясното-ТВЪРДО -НЕ

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 19:29 от Дидо-Иванов

# 224
  • Насред хаоса
Ауууу, ко става тука, бе?!  Shocked Гледам, камъни се мятат, гипс се лее, шпакловки се правят ... Аз кат схвана за кво се бори Дидо, ще се включа пак. Че висотата на неговата мисъл и начина му на изразяване са ми доста недостижими ....  Tired

Общи условия

Активация на акаунт