Робинята Изаура

• 17 126
  • 53
  •   1
Отговори
Робинята Изаура - Escrava Isaura

част от главните герои:

Lucélia Santos - Isaura/Elvira

Rubens de Falco - Leôncio

Zeni Pereira - Januária

# 1
  • София
  Даже май още го дават по Романтика, но не съм сигурна. И, надявам се да не се обидиш, но подписа ти е ужасен!Напиши си направо текста, вместо това святкащото и мигащото.

# 2
Не съм била родена като са го давали,но казват че тогава улиците опустявали...А лафа "Леонсио" за някой съвсвм не наред го чувам и сега. Crazy
Чела съм книгата и ми харесва.

# 3
Аз бях много малка когато са го давали този сериал ,но съм чувала само хубави неща за него..Бих искала да го сваля от някъде и да го гледам ,ако някой знае от къде мога да го дръпна да пише,ще съм му благодарна Peace

# 4
  • София
спомням си че бях на сватба в някакво село с баба ми дядо ми-да съм 6-7 годишна
към 21 ч, народа се пръсна по къщите, след това се върна да доотпразнува сватбата, след края на сериала Joy Joy Joy

# 5
към 21 ч, народа се пръсна по къщите, след това се върна да доотпразнува сватбата, след края на сериала Joy Joy Joy

eeee не ...това беше яко Peace hahaha hahaha hahaha

# 6
Аз бях много малка когато са го давали този сериал ,но съм чувала само хубави неща за него..Бих искала да го сваля от някъде и да го гледам ,ако някой знае от къде мога да го дръпна да пише,ще съм му благодарна Peace

Заповядай

http://braziliada.110mb.com/Novela-1/Escrava_Isaura-video.html

Аз съм го гледала много отдавна
Вие ми напомнихте за него и го потърсих
ще го гледам отново
хубав е
струва си

# 7
Помня го, да.
Майка ми, и съседката се събираха, и го гледаха заедно ... и аз със тях ...   Mr. Green
... наскоро го бяха пуснали по "романтика", не съм го гледала, само засякох малък етюд някакъв, и останах силно разочарована .... Mr. Green

# 8

Заповядай

http://braziliada.110mb.com/Novela-1/Escrava_Isaura-video.html

Аз съм го гледала много отдавна
Вие ми напомнихте за него и го потърсих
ще го гледам отново
хубав е
струва си

Ей мерси много Hug

# 9
# 10
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз до колкото знам май че Рубен де Фалко починал?  newsm78
Rubens de Falco (19 October 1931 – 22 February 2008)

# 11
 Това беше първата латиноамериканска сапунка, пускана в българския ефир. Наистина улиците опустяваха в 8 ч вечерта.
 Преди няколко години го пуснаха по някаква кабеларка и се опитах да го гледам, но ми се видя невероятно тъп. Rolling Eyes Та... всяко нещо с времето си. Иначе едно време ние си бяхме кръстили котарака Леонсио... Wink, а "Изаура" стана синоним на жена принудена да върши всичко.

# 12
  • Атлантис, Галактика Пегас
В Русия всички вили се наричаха Фазенди.  Joy и продължават все още така да се наричат шеговито.  Mr. Green

# 13
  • Бургас
  Shocked Joy
Ох,този филм,наистина беше голям хит в онези години!!
Скоро бях гледала една серия по Романтика мисля,че беше,но дали го дават още... newsm78

# 14

http://vbox7.com/channel:84873

Общи условия

Активация на акаунт