Айде отново за 133-то и 32-ро начален курс - мнения

• 31 597
  • 209
  •   1
Отговори
# 60
  • Magrathea
А занималнята вечер до колко часа е?
За  ПЪРВА СМЯНА (занималня) – 8.00- 13.30 ч.

За ВТОРА СМЯНА(занималня) – 12.30 – 18.00 ч.

# 61
Аз искам да попитам миналата година, колко паралелки занималня имаше осигурени за 2-ри клас?

# 62
  • Magrathea
Без да съм много сигурна, тъй като дъщеря ми не я посещава- мисля, че е една група занималня и за трите втори класа (три от класовете са една смяна, другите в друга смяна - общо 3 класни стаи)
Но на първата родителска среща, говореше и госпожата, която щеше да води занималнята и тя спомена, да не се притесняват, че децата са много (нещо от рода на 35 си спомням) и че нямало да има проблеми.
Но пак- не съм много сигурна дали само 1 група се сформира от трите класа. Това обаче, което със сигурност знам, че занималнята беше в някакъв приземен етаж, тъй като се обсъждаше дали светлината е достатъчна за учене.

# 63
Така, на нас на предварителната среща ни обясниха, че за 1ви клас има занималня за всички класове отделно. Обаче за 2-3  клас имало щяло да има вероятно една обща група, недостатъчна за всички, но на какъв принцип ще се подбират децата - не се знае. Това било по републиканския бюджет - година за година и отсега нищо не се знаело още. За мястото нищо не се каза също, тоест къде ще са занималните...

При положение, че се получават близо 10 часа престой там - купон от 3.50 за лоша храна на  - въобще не го побира главата - как хранят децата? Вероятно си носят, защото от 1ви клас да разполагат с пари за поне две яденета не ми се връзва  newsm78

# 64
Известни ли са имената на госпожите, които ще поемат първокласниците? Ако някой има мнение или инфо за тях, може да сподели  Simple Smile.

# 65
може и на лично  Simple Smile

# 66
Известни са отдавна - още от родителската среща.
Какво те интересува точно?

# 67
Определено препоръчвам,ако не съм в грешка за първи клас в 32-ро  ,класната на Г-клас-не е споменавана в последните постове.
Редактирам се-имах в предвид Илиева.

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 15:25 от Sause baus!

# 68
Ама ние сме Г - Манчева  Laughing
Много ще съм благодарна - ако ми разкажеш впечатленията си от нея  bowuu

# 69
Хмм...и на мен ще ми е интересно да разбера какви са и плюсовете на Манчева  Crazy

Sause baus, от личен опит ли я препоръчваш?

# 70
Ако трябва да съм напълно откровена - имам един допир с нея и това е за час на родителската среща. Определено не мога да кажа, че имам негативно мнение, но то човек колко може да има мнение за една среща ... Направи ми впечатление, че ще бъде по-строга и взискателна с децата, а за мен това определено е плюс. Разбира се, дано не бъдат само служебно-студени отношенията...

# 71
Не уточних аз, за 133-то ми беше въпросът?
Има ли някой инфо за учителките и евентуално накое отзивче?

# 72
  • София
За 133-то:
Йорданка Исакова
Ани Атанасова - тя води руски език на класа на Исакова
Петрова

И за трите мненията са само положителни.

Само името на четвъртата учителка не знам.

Надявам се да съм била полезна.

# 73
Благодаря!

# 74
  • софия
Изтупвам темата. Моля за впечатления за г-жа Русева, която води занималнята в 133. Днес имаше случка, която, меко казано, ме озадачава, а не искам да прибързвам в действия.

Общи условия

Активация на акаунт