Айде отново за 133-то и 32-ро начален курс - мнения

• 31 629
  • 209
  •   1
Отговори
# 75
Изтупвам темата. Моля за впечатления за г-жа Русева, която води занималнята в 133. Днес имаше случка, която, меко казано, ме озадачава, а не искам да прибързвам в действия.

zvanche как и е малкото името на тази госпожа, защото и в 32 СОУ има г-жа с такава фамилия, но може същата да води занималнята в 133-то?

# 76
  • софия
Изтупвам темата. Моля за впечатления за г-жа Русева, която води занималнята в 133. Днес имаше случка, която, меко казано, ме озадачава, а не искам да прибързвам в действия.

zvanche как и е малкото името на тази госпожа, защото и в 32 СОУ има г-жа с такава фамилия, но може същата да води занималнята в 133-то?
Не знам. Надали да е същата. Как може да води занималня на 2 места едновременно?

# 77

Не знам. Надали да е същата. Как може да води занималня на 2 места едновременно?

Тя си е класен ръководител в 32СОУ, не води занималня там. Което не и пречи  другата част от деня да води занималня в някое друго у-ще. Все пак ако е същата - прекрасен преподавател, сплотява в екип децата, има непрекъснат контакт с родителите. Но ти казваш, че случка те е притеснила така, че наистина едва ли е същата.

# 78
  • софия

Тя си е класен ръководител в 32СОУ, не води занималня там. Което не и пречи  другата част от деня да води занималня в някое друго у-ще. Все пак ако е същата - прекрасен преподавател, сплотява в екип децата, има непрекъснат контакт с родителите. Но ти казваш, че случка те е притеснила така, че наистина едва ли е същата.
Аха. Това, което ме притесни е, че вчера беше пуснала дъщеря ми да тръгне с човек, за който не беше предупредена, че може да я пусне. За другото е твърде рано да преценя.

Милена е малкото име.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 07:57 от zvanche

# 79
  • софия
Имам въпрос за 133то: Какво представлява проект "Успех" по руски?

# 80
Проектите по програма "Успех", поне в нашето 32 СОУ - ще се провеждат юни месец, тоест след края на уч.година.

# 81
  • София

В 133 са допълнителни часове преди или след занятията, зависи коя смяна е детето. Изучават страничен материал, правят разни проекти....Моята миналата година/3 кл./ отказа да я записвам, те и местата са ограничени-12-13 деца участват.

# 82
  • софия

В 133 са допълнителни часове преди или след занятията, зависи коя смяна е детето. Изучават страничен материал, правят разни проекти....Моята миналата година/3 кл./ отказа да я записвам, те и местата са ограничени-12-13 деца участват.
По твое мнение, има ли смисъл от записване?

# 83
  • София
Честно...Не Mr. GreenПросто допълнително занимание за децата и точки за госпожата, че участва в проект.

# 84
Самите преподаватели имат някакви дивиденти от цялата робота, безспорен факт е.
При нас хубавото - тоест за мен - хубавото е, че това ще ми уплътни юни месец - макар по половин ден и е безплатно. Тоест ще остане само втората част на деня - да се намери частна занималня...

# 85
Дъщеря ми ходи на рисуване  през юни по този проект в 32-ро - много е доволна, страхотно ги забавляваха, правиха много интересни неща, водиха ги и в художествената галерия, украсяваха стените на училището...ако и тази година има - пак ще я запиша.Не съм чула да има недостиг за места. Просто доста по-рано попълнихме декларацията.

# 86
  • София
:

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 07:27 от yovanka

# 87
  • София
Здравейте,търся мнение  за учителите в първи клас в 133 и 32-ро за следващата учебна година- ако имате лични впечатления, ще съм благодарна. Как се влица в двете училища? Имат ли занималня и ако да, до колко часа? Как е храната в стола?
  bouquet  bouquet  bouquet

# 88
  • София
За 133 - госпожите са много добри, с изключение на Шопова, която не успява да се справи с дисциплината и да овладее класа. Занималнята е до 17 ч. Стола-зависи от детето, моето обича готвено и си яде редовно - 1,75 е купона. Отделно има хотдог и сандвичи със салати в лавката.
 Влизането - в смисъл за класиране ли питаш? Има район, определен от училището - децата живеещи там или родители, работещи в него ползват предимство. на сайта на училището май все още го има района - в графата прием. Отделно се спи пред него през нощта, преди деня за прием на документи.

# 89
  • София
Благодаря, yovanka. Как мога да събера информация коя от госпожите за следващата убена година 2014-2105 е добра?

Общи условия

Активация на акаунт