Добра любовница ли сте?

• 10 584
  • 125
  •   1
Отговори
# 75
За мъжете, с който си пасваме по темперамент съм перфектна любовница..За тези, с който не си пасваме съм само добра любовница..Дали си добра любовница се разбира по това колко мъже продължават да те търсят  с години,макар,че си качила 20 кила да кажем отгоре

# 76
  • София
Нямам никаква представа, как бих могла да знам като нямам база за сравнение?

Това, че мъжете са ми го казвали  изобщо не ме кара да си вярвам, според мен го казват на всяка, която обичат. Thinking

# 77
  • София
А тези, които със сигурност не те обичат, но ти го казват?  Grinning

# 78
  • София

Не знам. Не съм спала с мъж, който не ме обича. newsm78

# 79
  • София

Случват се и такива неща по белия свят.  Wink

# 80
  • София

Случват се и такива неща по белия свят.  Wink

Добре, де, думата ми беше за друго. Умирам да знам дали съм добра любовница, но не виждам как бих могла да съм сигурна.

# 81
Добре, де, думата ми беше за друго. Умирам да знам дали съм добра любовница, но не виждам как бих могла да съм сигурна.

Следващия път помоли половинката да си лежи и да не прави нищо ..... ама нищо ....ако му хареса - добра си  Peace

# 82
Не мисля, че в едно семейство жената трябва да е курва в леглото, поне не това е основното. За да е семейство, би трябвало да има любов, а щом има любов - секса е на друга плоскост, не чисто техническо изпълнение с цел задоволяване на нагона. Пък и не ми се струва нормално да не върви секса, а двойката да решат да се съберат завинаги. Друг е въпроса, ако секса с времето с епромени, което е напълно нормално за мен.

# 83
а мъжете дали си задават този въпрос....дали са добри любовници newsm78

# 84
Ако пъшкаш и охкаш достатъчно - не си го задават  Whistling
И да си призная честно - аз също не си го задавам...

# 85
  • София

Следващия път помоли половинката да си лежи и да не прави нищо ..... ама нищо ....ако му хареса - добра си  Peace

Ще пробвам. Peace

# 86
Да направим конкурс.
Щом е толкова важно.
Съфорумците от мъжки пол ще гласуват,ние ще се "бъхтим"...в/у тях предполагам newsm78

# 87
  • Galaxy 13197853088
ааа тука сме само ССФ(м) и ССФ(ж) , а както знаем те не правят такива извращения като секс със съфорумки/ци .
затова вземайте камерите и изпращайте вашите материали на журито.

# 88
  • тук-там
ааа тука сме само ССФ(м) и ССФ(ж) , а както знаем те не правят такива извращения като секс със съфорумки/ци .
затова вземайте камерите и изпращайте вашите материали на журито.

ти сигурно си му председател  Joy

# 89
  • Galaxy 13197853088
тц.
аз не разбирам от таквиЗ неща.
но има няколко от форума които ще свършат работа.
също така предлагам да има и жена в журито за да може съвсем по женски да внесе една по-обективна преценка.

Общи условия

Активация на акаунт