Касандра

• 41 473
  • 384
  •   1
Отговори
# 165
Ранду има своите положителни черти.Макар и да е тартор и властен е много повече мъж от много мъже . Той беше готов да се бие с Игнасио и да умре в името на любовта си. По - нататък , който не го е гледал ще разбере всъщност какъв човек се оказва Ранду и колко благороден е той.

# 166
И кое е мъжкарското на този " повече мъж от много мъже",който казва на една жена,че тя  ще го заобича насила ooooh!

# 167
Като имах предвид "повече мъж от много мъже" исках да кажа именно това, че не се страхува, не е женчо и би рискувал живота си за една жена. Едва ли  в живота си не си срещала поне един страхливец Forrester69 .
А това , че кара Касандра насила да е с него не го одобрявам и никъде не съм го твърдяла Peace.

# 168
А да запитам аз тоз Игнасио помни ли изобщо,че някога е спал с Росаура и че имат дете?Той знае ли,че онази лигла му е щерка?

# 169
  • София
Да, знае. Peace

# 170
Знае, ама не му пука..........  Whistling Whistling Вее си шапката и си се държи с оная малката като с такава, за каквато я мислят- една храненица  Crazy Crazy

# 171
Ама тоя голям изрод ще дойде.Убийството му е съвсем оправдано Crazy

# 172
Ама тоя голям изрод ще дойде.Убийството му е съвсем оправдано Crazy
Така е Peace. Още повече , че той самият е убиец, защото на 2 пъти искаше да убие Касандра. Що за чудовище. Лошото , обаче е  , че никой не предполага какъв долен човек е той , мисля , че и на Луис Давид ще му отнеме доста време да разбере какъв е бил брат му.

# 173
А къде изчезна гателката от края на епизодите?! Аз толкова си я харесвах, а сега я няма.....  Sad Sad Sad

# 174
  • София
А къде изчезна гателката от края на епизодите?! Аз толкова си я харесвах, а сега я няма.....  Sad Sad Sad

И моя мъж това се присети снощи и ме пита newsm78

# 175
  • София
Няма да се появи повече гадателката! Само в първите 20-30 серия я имаше, помня го това. Това всъщност е Делия Фиайо, авторката на романа, по който е сериала.

# 176
Сетих се аз, че е Делия, ама ми бяха интересни изводите, които вадеше от всяка серия! Исками се да продалжи с тях.....  Praynig Praynig Praynig

# 177
Не,това не е Делия,актриса е,сега ще потърся снимка на Делия Simple Smile

# 178
Делия Фиайо:

# 179

Общи условия

Активация на акаунт