Касандра

• 41 478
  • 384
  •   1
Отговори
# 180
Странна работа- по- принцип Роберто Мол, който играе адвокат Алонсо, ми е ужасно антипатичен, може би заради отрицателните роли, в които съм го гледала, или и аз нз защо, но не го харесвах, а сега в Касандра ми е толкова симпатичен- особено в началото с ония бележки, беше много смешен.......   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
А да попитам- това при Касандра все още трябва да е Игнаси, нали, или вече се е появил Луис Давид- колебая се, защото маниерите бяха на Игнасио, но тя като се обърна, за малко като че ли мернах вина и съмнение по лицето му....  newsm78 newsm78 newsm78 Нз, може и аз да съм се объркала...  ooooh! ooooh! ooooh! Кайто е гледал филма и го помни нека пише с ББ, моля ви...  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 181
  • Провинция
Странна работа- по- принцип Роберто Мол, който играе адвокат Алонсо, ми е ужасно антипатичен, може би заради отрицателните роли, в които съм го гледала, или и аз нз защо, но не го харесвах, а сега в Касандра ми е толкова симпатичен- особено в началото с ония бележки, беше много смешен.......   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
А да попитам- това при Касандра все още трябва да е Игнаси, нали, или вече се е появил Луис Давид- колебая се, защото маниерите бяха на Игнасио, но тя като се обърна, за малко като че ли мернах вина и съмнение по лицето му....  newsm78 newsm78 newsm78 Нз, може и аз да съм се объркала...  ooooh! ooooh! ooooh! Кайто е гледал филма и го помни нека пише с ББ, моля ви...  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Игнасито е, ама довечера ще го разтрелят с каратечницата #Sniper и скоро ще се пръкне Луис Давидчо

# 182
Да , Игнасио е.Надявам се още днес на втория епизод да се появи Луис Давид. Направо нямам търпение. Вчера като ме хвана една носталгия по филма и взех да търся клипчета в нета и гледах малко от най - хубавите моменти на Касандра и Луис Давид и ми стана едно такова романтично Embarassed. Спомних си първия път като го гледах сериала , бях на 15 години , сетих се за тинейджърските години. С една приятелка много харесвахме Касандра, беше най - красивата жена в нашите очи. Постоянно си обсъждахме сериала и имитирахме Касандра Grinning. Спор няма, обаче , че е много красива жена. Изобщо това е една от малкото латинки , които те карат да настръхнеш и наистина да се слееш с филма. Стана ми много мъчно за Касандра на последната серия. Как му каза , че му е дала всичко , което има , че му е дала мечтите си , най - скъпото за нея. И ми стана много хубаво като му каза как не я интересуват проклетите пари и ако е знаела , че всичко е заради тях е щяла да му каже , че нея не я интересуват. Наистина се видя нещо у Игнасио , може би за цялото си нисше съществуване поне веднъж си е дал сметка колко е примитивен.

# 183
Най-после, отървахме се.......  Party Party От тук нататък и д се ядосвам, бързо ще ми минава, щото на Луис Давид трудно мога да му се сърдя- толкова е симпатичен, Sunglasses Sunglasses нищо общо с Начооо  #2gunfire  #2gunfire.......
Жалко само, че Росаура не го гръмна малко по- реалистично, аз бих я посъветвала да се цели в главата, за по- сигурно, и да стреля, без да й пука, пък тя 3 часа му се лигави с пистолета насреща........   Whistling Whistling Whistling
А може ли някой само с 2 думи да ми каже какво обясни Касандра на дядо си, защо е сама, докато беше при него в леглото, че край мене се дигна доста шум и не можах да чуя....  Praynig Praynig Praynig
Сега остана само и да се разкрие истината за произхода на Чабела и ще съм спокойна за всичко......  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 184
  • In The Middle Of Nowhere
Аз пък искам да попитам, че не ми стана ясно - той с ега как ще се преструва, че е Игнасио като някои са наясно, че е Луис-Давид  Rolling Eyes

# 185
Че е Луис Давид знае за сега само Росаура, но тя не може да каже- другите ще си мислят, че е Игнасио до завръщането а Ерминия, която ще разкрие истинската му самоличност.....  Peace Peace Peace

# 186
а ерминия след колко серии ще се върне горе-долу?

# 187
Ерминия се връща след доста време по мои спомени. Само тя може да различи двамата близнаци. Иначе не знам точно колко серии ще минат преди тя да се появи отново , но мисля , че са доста , сега е времето , в което ще пламне отново любовта между Касандра и Луис Давид и тези серии ще са най - романтичните , защото ще видим един силен мъж , в чието сърце направо се е разразила буря.Ще видим слабост , ще видим страст и много още неща Grinning. Поне за мен това са най - сладките серии и снощи като видях Луис Давид , че се появява направо откачих от кеф. Не можех да го трая вече тоя Игнасио. Не , че не е един и същ артиста де, ама си играе перфектно ролите човека, спор няма Peace.
samanta666 , Касандра обясни на дядо си , че го е притеснила за някаква глупост. Всъщност била много щастлива с Ингасио , но се били скарали , защото тя поискала да се приберат, а той искал да остане в къщата  на плажа , защото имал работа. Тя тогава се ядосала и си тръгнала  без той да разбере. Дядо й я попита защо тогава е казала , че Игнасио не я обича , а тя каза , че е преувеличила й го е казала импулсивно , защото се ядосала , че първото нещо , което поискала от мъжа си той й го е отказал Peace.

# 188
Elizabett , много ти благодаря!!!  Hug Hug Hug Hug
Ерминия наистина би трябвало да се върне след доста време, защото трябва да мине всичко това.....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ББ:Никой в дома не разбира за размяната и за смъртта на Игнасио се досеща само Росаура. Луис Давид се опитва да разясни кой е убил брат му и си мисли, че това е Касандра. Касандра ненавижда Игнасио, но не може да каже на никого за това, защото не иска да разстрои дядо си. Ранду решава да замине с една циркаджийка, но тя пада от трапеца и умира. Касандра чака дете от Игнасио и Алфонсо предлага на нея и Луис Давид да отидат в къщата на крайбрежието, а Луис Давид извиква там Норма де Кастро, за да изясни смъртта на брат си.

Младият адвокат Манрике Алонсо се влюбва в Касандра (той е познат на Игнасио) и за това Чабела се ядосва, защото тя харесва много адвоката. Братът на Манрике, Роберто, е влюбен в Хема и те обявяват годежа си. Хема моли Роберто да прегледа Лилия Роса, дъщерята на приятелката й Офелия (която работи в дома на Ароча), която не може да ходи от момента, в който баща й я изоставил преди години. Оказва се, че Роберто е съпругът на Офелия, а техният развод не е приключил. На Офелия й е много зле, но тя нищо не казва на Хема, въпреки че са приятелки. Лилия Роса не познава баща си, но Офелия се страхува, че ако научи фамилията му, ще научи всичко. Роберто моли Офелия за развод и тя му отговаря, че ще подпише всички документи. Роберто решава да направи всичко възможно, за да излекува Лилия Роса.

Касандра и Луис Давид отиват в къщата на крайбрежието. Там отива и Норма де Кастро, а също така и Росаура, която решава да използва пътуването, за да навреди на Касандра. Калунга знае цялата истина за това, че Чабела е дъщеря на Росаура и Игнасио. Луис Давид кани Касандра да пояздят коне и нарежда да й изберат най-спокойния кон. Но Росаура прави така, че да стане точно обратното и конят хвърля Касандра. За щастие всичко се разминава. На крайбрежието пристига и Манрике Алонсо, която не се доверява на Луис Давид и се притеснява за Касандра. През нощта из къщата се появява една тъмна сянка, която отива при Касандра и оставя на възглавницата скъпоценни камъни. Росаура нарежда на Калунга да отиде през нощта в стаята на Касандра и да я изплаши, но сянката не му позволява да направи това; Калунга е ранен с нож. На сутринта го намира Касандра и скрива ножа под дюшека на леглото си, а Луис Давид намира ножа.

Сянката се оказва Ранду. Касандра веднага разбира това и не иска да излезе на брега, за да не се види с него. Те се срещат, а Луис Давид ги вижда. Мъжете се скарват, сбиват се и Ранду без малко да убие Луис Давид, но Касандра му попречва. Касандра не разбира промяната в "Игнасио", сега много го обича и едновременно с това го ненавижда. Всички се завръщат в града.

Роберто се опитва да излекува Лилия Роса, но в клиниката му тя вижда дипломата на стената, научава фамилията му и разбира, че той е баща й; тя не иска никога повече да го вижда. Роберто постепенно научава, че момичето е разкрило всичко, но нищо не може да направи. Лилия Роса се влюбва в Томас и го ревнува от Касандра. Касандра отива в църквата, за да се моли. Тя решава да прости на всички и да започне всичко отначало заедно с "Игнасио" и детето им.

След известно време Ерминия се завръща от пътуването и тогава всички научават за смъртта на Игнасио.
Доста има да се оплитат и разплитат, ама нали за тва ще ни е интересно, кой с кого, къде и как ще се навържат....  ooooh! ooooh! ooooh!

# 189
Момичета , довечера няма да мога да го гледам , сега погледнах във vbox дали се качват всички серии та утре да си го гледам и видях , че снощните две ги няма , което ме наведе на мисълта дали ще има и днешните две? Ужас , сега е най -интересно , а се очертава да не мога да го гледам Sad. Ако някой знае от къде другаде да си го дръпна , става въпрос за днешните две серии , които предстои да се излъчат.

# 190
  • Провинция
Момичета , довечера няма да мога да го гледам , сега погледнах във vbox дали се качват всички серии та утре да си го гледам и видях , че снощните две ги няма , което ме наведе на мисълта дали ще има и днешните две? Ужас , сега е най -интересно , а се очертава да не мога да го гледам Sad. Ако някой знае от къде другаде да си го дръпна , става въпрос за днешните две серии , които предстои да се излъчат.
В замундата ги има всичките Peace

Излъгах 35 и 36 епизод ги няма там,ако някой ги има нека пише на ЛС Praynig

# 191
kragovrat , о много ти благодаря. Спаси меее. Така съм се луднала пак по тоя филм , че ме е яд на мене си. Голама жена вече пък го гледа за стотен път Grinning. Тая вечер кои епизоди предстоят да се излъчат като номерация, знае ли някой? 46 и 47 newsm78?

# 192
  • София
В замунда ги качват по 3 наведнъж, така че явно не са готови с 37ми. После ще ги сложат накуп.

# 193
  • Провинция
В замунда ги качват по 3 наведнъж, така че явно не са готови с 37ми. После ще ги сложат накуп.
Аз 37 го имам от там

# 194
Сега погледнах в замунда. Няма ги снощните две  Cry. Явно ще се почака докато качат и днешните и вчерашните , а аз ако не го гледам утре през деня няма смисъл после да го гледам , направо ще си гледам утре вечер и ще искам от вас обяснение какво е станало днес Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт