Касандра

• 41 485
  • 384
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Вярно. Има торент надписан 34-38, но пише "3 файла", значи не са всичките.
Гадая, не съм го теглила. Thinking

# 196
  • Провинция
Вярно. Има торент надписан 34-38, но пише "3 файла", значи не са всичките.
Гадая, не съм го теглила. Thinking

Вътре са 34,37 и 38

# 197
Утре сутринта в Замунда ще качат снощните двете и парвата днешна! Hug Hug
Действието на филма обаче върви стремглаво напред- че той Луис Давин накрая днес направо с я обвини в убийството, да видим утре как ще се разберат.....  ooooh! ooooh! Смешно ми е да гледам Освалдо, да знам че е Луис Давид, а се представя за Игнасио....  #Crazy #Crazy #Crazy Голяма обърквация, голямо чудо....  ooooh! ooooh! А гадната Росаура как му заложи капан с тия писма, иде ми да я цапна с нещо тая жена, не се търп вече простотията й....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Накрая ми стана много жал за Ранду и Верушка Cry Cry- тая Ярица си е цял демон, Twisted Evil да видим сега как ще погледне Ранду в очите, а й той как ли ще реагира нз просто....... Аз на негово място бих убила Ярица.....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 198
  • Провинция
тая Ярица си е цял демон, Twisted Evil да видим сега как ще погледне Ранду в очите, а й той как ли ще реагира нз просто....... Аз на негово място бих убила Ярица.....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Така ще я погледне,че накрая на филма, ще й завещае сума си имане и пари

# 199
Така ще я погледне,че накрая на филма, ще й завещае сума си имане и пари

Това само доказва какви ИДИОТИ са мъжете.......  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 200
Момичета , гледах от тук от там филма. Оставях гостите за по малко с мъжа ми и си открадвах по няколко минути Grinning . Последно гледах как се разбираха да излизат на бар. Какво стана след това , имаше ли нещо интересно понеже това го хванах някъде 15 мин преди да свърши филма. Не вярвам да се е случило нещо кой знае какво а,а все пак. Утре ще е интересно на тоя бар , като отидат. Добре , че ще мога да го гледам. Иначе и от днес съм доволна , че видях какво става от тук от там. А Луис Давид как се прави само ама не му отива да е гаден Peace. А , забравих да питам - видях , че Ектор дойде и каза: "това не е ли Луис Давид?". Как се измъкна от ситуация Луис Давид ? Касандра мисля , че беше в стаята , а тя не знае , че Игнасио има брат близнак. Защо тогава приятел на Ингасио го бърка с друг човек? Все едно на сестра ми приятелка да каже: "ама това не е ли Пламена " примерно  newsm78.
Що се отнася до Ярица , на мен ми допада. Тя наистина обича Ранду и макар и интригантка се бори по някакъв начин за любовта си. Де да знам , самата актриса ми е симпатична явно Rolling Eyes.
P.S. Гледах 48 епизод в youtube само , че на испански. Поназнайвам го малко , по - точно само разбирам какво говорят , но аз не мога да говоря , та мисълта ми беше , че на сцената , в която Луис Давид отива в офиса на Ектор му признава , че всъщност той не е Игнасио и т.н. Това го разбрах , но след това той започна да обяснява как познава всъщност Касандра и каза нещо от сорта , че когато я е срещнал е изпитал чувства към нея , нещо , което не е почувствал към друга жена. Каза също защо си е тръгнал и я е оставил , но точно това не можах да разбера. Каза нещо от сорта май , че е разбрал , че тя принадлежи към друг свят , че е обещала от малка да се ожени за циганин. Той е разбрал един вид , че са от други светове и не е искал да усложнява нещата и е предпочел още в начален етап на чувствата им да се отръпне , докато не стане по - сериозно. Дали правилно съм разбрала?

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 14:52 от Elizabett

# 201
А , забравих да питам - видях , че Ектор дойде и каза: "това не е ли Луис Давид?". Как се измъкна от ситуация Луис Давид ? Касандра мисля , че беше в стаята , а тя не знае , че Игнасио има брат близнак. Защо тогава приятел на Ингасио го бърка с друг човек? Все едно на сестра ми приятелка да каже: "ама това не е ли Пламена " примерно  newsm78.
Що се отнася до Ярица , на мен ми допада. Тя наистина обича Ранду и макар и интригантка се бори по някакъв начин за любовта си. Де да знам , самата актриса ми е симпатична явно Rolling Eyes.
P.S. Гледах 48 епизод в youtube само , че на испански. Поназнайвам го малко , по - точно само разбирам какво говорят , но аз не мога да говоря , та мисълта ми беше , че на сцената , в която Луис Давид отива в офиса на Ектор му признава , че всъщност той не е Игнасио и т.н. Това го разбрах , но след това той започна да обяснява как познава всъщност Касандра и каза нещо от сорта , че когато я е срещнал е изпитал чувства към нея , нещо , което не е почувствал към друга жена. Каза също защо си е тръгнал и я е оставил , но точно това не можах да разбера. Каза нещо от сорта май , че е разбрал , че тя принадлежи към друг свят , че е обещала от малка да се ожени за циганин. Той е разбрал един вид , че са от други светове и не е искал да усложнява нещата и е предпочел още в начален етап на чувствата им да се отръпне , докато не стане по - сериозно. Дали правилно съм разбрала?

Луис Давид се измъкна с това, че са близнаци и в гръб Ектор се е объркал.....  ooooh! ooooh! А Касандра вече знае за близнаците- дядо й й каза, че щяло да бъде по- добре, ако се била влюбила в Луис Давид, близнак на Игнасио......  Whistling Whistling Whistling Тя май нещо се замисли и разбра, че в началото се е запознала с Луис Давид, ама да видим....  Thinking Thinking
За Ярица нз- всеки си има мнение, но на мен лично ми е антипатична от началото....  Hug Hug Hug
А за разбирането-   Peace Peace Peace всичко си разбрала идеално  Peace Peace Peace Peace

# 202
samanta666 , благодаря за разясненията  bouquet. Гледах сцената между Касандра и дядо й как той й обяснява , че е имал в началото предрасъдъци относно брака й с Игнасио и после й казва колко е различен брат му Луис Давид , но не съм разбрала точно това , че й казва , че те двамата са близнаци. Иначе дали нещо се е досетила не вярвам.Тя е прекалено наивна , няма как да навърже нещата , чак след като Ерминия разкрива Луис Давид тогава на Касандра ще й се изясни всичко. Лусид Давид , обаче скоро мисля , че ще разбере коя всъщност е Касандра и защо Игнасио се е оженил за  нея. Само не знам кога той ще схване , че Касандра всъщност е била влюбена в него (Луис Давид) и го е сбъркала с Игнасио. Това е супер близко до акъла .

# 203
Аз имах предвид, че Касандра се досети, че се е запознала с Луис Давид, а после Игнасио се е възползвал от това за да се ожени за нея, но за съжаление тя и сега си мисли, че живее с Игнасио и това доста ще усложни нещата между тях.........  Thinking Thinking Thinking Thinking

Луис Давид: "Не приличаш на жената, с която се запознах!"
Касандра: "Аз бих могла да кажа същото за теб, но в друг смисъл"

Това ме наведе на мисълта, че се е досетила........  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 204
Тези сценаристи ги е бил тока #Crazy
Нали уж Луис Давид си мисли,че Касандра е убила Игнасио  Thinking и изведнъж се появява пред нея и се прави на него, а тя си се държи съвсем нормално, без никаква изненада ,че е оживял примерно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нещо не са го доизмислили  Joy

# 205
samanta666 , не определено не знае изобщо за какво става въпрос. По - скоро в сърцето си може да усеща промяна , както сега така и преди , но не се е досетила. При тях стават бавно нещата Grinning. Нямам търпение за днешните два епизода. Гледах малко на испански , но само 5 мин и го оставих за довечера като е преведно , че така само се затормозявам да ги разбера какво говорят точно.
Hurricane и аз си го мислех това. Примерно ако тя е стреляла по Игнасио може да си мисли , че той е оживял , че просто го е ранила. Тя и самата Росаура не беше никак сигурна умрял ли е , не е ли. Но ако Касандра наистина е стреляла по него поне би потърсила някаква рана да види по тялото му. Не може просто ей така да се е изпарила. Абе не са ги обмислили тука нещата. Единствено , че тя уж се била държала странно като видяла "Игнасио" , била нервна и т.н. А и това с пистолета снощи , което го направи Луис Давид - еми нормално е да го вземе жената и да го насочи към него , за да го сплаши , та тя е ужасена от мисълта той да я докосне. Един пистолет не я превръща моментално в убийца.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 16:03 от Elizabett

# 206
  • Провинция
Тези сценаристи ги е бил тока #Crazy
Нали уж Луис Давид си мисли,че Касандра е убила Игнасио  Thinking и изведнъж се появява пред нея и се прави на него, а тя си се държи съвсем нормално, без никаква изненада ,че е оживял примерно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нещо не са го доизмислили  Joy

А и нали се съблича пред нея,няма рана...толкова ли е сложно да направи извод,че щом тя не го пита нещо от рода на "къде е раната",не е тя...и че щом Касандра не се изненада (както Росаура) като видя значи не е тя

# 207
А аз горката снощи ги изпуснах (майка гледа "Великолепната шесторка"), довечера ще ги изпусна, в петак и понеделник отново......  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
А не знайно защо снощните 2 и втория от вторник епизоди още ги няма качени в Замунда, иде ми да се самоубия.......  smile3511 smile3511 smile3511

# 208
samanta666 ще ти разказваме питай ако нещо те интересува , но да ти кажа снощи не е станало кой знае какво. Отидоха на дискотека , Луис Давид срещна Норма , забиха се в един ъгъл , той взе нещо да я разпитва, да изкопчи нещо , а тя го метна да го целува и така бая време се поцелуваха. Касандра през това време мина с Манрике и и ги видя. След това Манрике и Касандра излязоха навън на чист въздух и тя каза на Манрике , че между нея и "Игнасио" не вървят нещата. През това време пък Офелия срещна Роберто на улицата. Той й каза да го забрави , ала бала . Тя каза , че не го е забравила. Той си тръгна. След това Роберто сподели пред Манрике и майка си , че иска да се разведе с Офелия , че тя и дъщеря й са щели да му попречат навремето да се издигне и да изучи брат си и себе си. Сега Офелия не била не неговото интелектуално ниво , а не познавал дъщеря си съответно нямал чувства към нея , защото едно дете се обича не само , защото си го заченал Shocked. Тук бях меко казано шокирана от въпросния персонаж , който ми е между другото антипатичен. Как може да не се поинтересува за дъщеря си и какво от това , като не я е отгледал , нали е негова кръв? Нима Алфонсо също не е бил разделен с внучката си  , а щом я видя я обикна? Накрая всъщност филма свърши така - Луис Давид и Ектор влязоха в къщата, връщаха се от някъде и Луис Давид обясняваше на приятеля си как иска Касандра да се окаже невинна , а също така взе да предполага , че между нея и Игнасио не се е случило нищо през първата брачна нощ. Тогава Ектор го попита дали всъщност не му се иска да е така и дали я обича и тъкмо Луис Давид щеше да му отговори , когато влезе Касандра , казаха си по нещо и тя припадна. Преди това на 2 пъти й става лошо и помисли , че е болна като майка си. Ами това е.

# 209
Всичките серии ги има във vbox7! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт