Касандра

• 41 488
  • 384
  •   1
Отговори
# 210
Всичките серии ги има във vbox7! Laughing

Я дай линк, че аз 49 и 50 не ги откривам.....  newsm78 newsm78 newsm78

# 211
Ех тях наистина ги няма newsm78 sorry

# 212
samanta666 ще ти разказваме питай ако нещо те интересува , но да ти кажа снощи не е станало кой знае какво. ....
Благодаря ти много, мила!!!  Hug Hug Hug Hug Hug
Аз сега го гледам 49  на испански в YouTobе, не че схващам нещо, ама по картинките д/г разбирам какво става.....  Hug Hug Hug Hug Hug

# 213
samanta666 , ще добиеш някаква представа какво приказват.Аз ги разбирам понеже съм учила френски и някои думи са близки в испанския . Освен това моя приятелка знае испански и покрай нея много думички отделно съм научила , а и аз самата съм я питала какво значат разни текстове от песни и филми и така по подразбиране я карам Grinning.

# 214
По принцип ако се заслушам, 70% ще го разбера, но не ми се занимава и за това карам набързо само по картинките.......  Whistling Whistling Hug Hug Hug

# 215
Как свърщи снощи втората серия, защото на испански 50тата ЗАПОЧВА с припадъка на Касандра, а снощи при нас трябва да са давали 49 и 50 ????  newsm78 newsm78 newsm78

# 216
Ами на предната страница нали ти писах - Луис Давид и Ектор си говорят , Касандра влиза , поздравява ги и припада.

# 217
Моя грешка- като първа наивница си мислех че нашите епизоди вървят на едно с испанските, ама изпаднах в страхотна грешка- 50еп от нашите е 49 от испанските!!!  Whistling ooooh! ooooh! ooooh!

# 218
Ако се замисли човек, щом Чабела е дъщеря на Игнасио, значи в момента Касандра й е мащеха.....  hahaha hahaha А щом Чабела иска да се ожени за Манрике, #2gunfire #2gunfire  то значи че в момента той сваля бъдещата си тъща.........  Joy Joy Joy Joy Joy
Тия сценаристи заслужават страхотни похвали,  Peace Peace така са ги навързали героите, че не се знае кой кум, кой сват и кой на булката е брат.......  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 219
Тия сценаристи заслужават страхотни похвали,  Peace Peace така са ги навързали героите, че не се знае кой кум, кой сват и кой на булката е брат.......  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Laughing Laughing Laughing
Много правилно. В тоя сериал май има най - много такива недоразумения макар , че и в най - добрите холивудски филми има такива гафове , чеее... Sunglasses. Тъй , аз искам да попитам колко серии е целия филм? Бързичко ще го извъртят така , като дават по 2 серии ама и на мен ми е добре. samanta666 , май само с теб си гледаме филмчето  Wink. Много съм се зарибила пак по тоя филм ама на мен като ми влезе нещо в главата и край Laughing. Снощи гледа ли го? Тоя Луис Давид как посмя да я удари макар и неволно бе ? Ауу непростимо е за мен мъж да удари жена колкото и да й се извинява после #2gunfire. И тва мляскане с тая Норма макар и да е уж театър изобщо не ми се нрави.

# 220
150 серии е:)
И аз се чудя тия малоумни ли са Shocked
Ако Касандра е убила Игансио,как така Луис Давид си мисли,че тя няма да го попита как е оживял Joy Освен това по едно време и самата Росаура се чудеше дали това е Игнасио и била направила номер Joy Получили писмо,на което пишело,че е за Луис Давид и той машинално го бил отворил,по което Росаура вече се убедила,че това не е Игнасио Joy

# 221
http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … ry=0&active=1
Момичета , заповядайте линк с качени всички серии до момента на Касандра . Рових да търся дали ги няма някъде всички епизоди на бг , за да си го гледам на компа , но срещнах само на испански.

# 222
  • Провинция
http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … ry=0&active=1
Момичета , заповядайте линк с качени всички серии до момента на Касандра . Рових да търся дали ги няма някъде всички епизоди на бг , за да си го гледам на компа , но срещнах само на испански.

Hug

# 223
samanta666 , май само с теб си гледаме филмчето  Wink. Много съм се зарибила пак по тоя филм ама на мен като ми влезе нещо в главата и край Laughing. Снощи гледа ли го? Тоя Луис Давид как посмя да я удари макар и неволно бе ? Ауу непростимо е за мен мъж да удари жена колкото и да й се извинява после #2gunfire. И тва мляскане с тая Норма макар и да е уж театър изобщо не ми се нрави.

Аз съм същата- като харесам един филм, така се вживявам, че просто не е истина.....  ooooh! ooooh! Не, снощи не можах да го гледам, но сега, благодарение на  теб, ще си наваксам.......   
А за действието- сега се ядосваме, но утре като се обърне на добричкия и ще си забравим яда, от мен да го знаеш......  Whistling Whistling hahaha hahaha

# 224
Здравейте Hug
И аз се залисах по тоя филм....умрем да гледам мода и прически  Joy Joy Joyлелеее сега като гледам и си спомням как и ние ходехме с тия лизнати бритони, буфан ръкавки... Joy Joy
 А за Касандра.....подозирам, че до края на снимките вече е имала гръбначно изкривяване....то голямо мятане на тая грива голямо нещо Shocked
Нямам много ясни спомени за развитието на действието, та да запитам...тя наистина ли ще роди детето на Иги???Някак няма да се вържат нещата с голямата лИбоф на Луис Давид Thinking

Общи условия

Активация на акаунт