Касандра

• 41 404
  • 384
  •   1
Отговори
# 315
Полека лека всичко си идва на мястото.......  newsm10 newsm10 newsm10

# 316
Снощи направо не се стърпях по едно време как може уж хора , като Луис Давид, Ерминия , адвокатите и т.н. - хора , които се имат за интелигентни , за хора от висшето общество , тупат се в гърдите колко са велики и накрая - ами не е сравнен пистолета на Игнасио с куршума , който го е убил Shocked. Ние знаем , че е стреляно с него ама те как знаят? Как е възможно до сега да не се е направила експертиза , която да докаже това нещо , взеха пистолета като доказателство и затвориха Касандра , а де факто пистолета не е никакво доказателство в случая , докато не се докаже с него ли е стреляно нали така? Как може чак сега да се сетят да направят балестична експертиза (май така се казваше). Освен това Луис Давид има алиби за нощта на убийството - той бе докаран от Калунга от острова , на който е правил изследвания , първо , че Калунга може да свидетелства и да каже това , второ - едва ли никой не е бил заедно с Луис Давид на този остров ,който да не може да потвърди неговото алиби. Е , Манрике не знае това разбира се , но в последствие Луис Давид ще се възползва именно от това , но няма да казвам повече Sunglasses.

# 317
Те труп нямат, ти за балистична експертиза питаш......  hahaha hahaha hahaha Прав беше Манрике като попита как да е сигурен, че това е Луис Давид, а не е Игнасио........  Joy Joy Joy Цялата работа е малко недоизмислена, ама карай да върви действието, че още по- лошо има да става......  ooooh! ooooh! ooooh!
Не разбрах само,ББ: при положение, че Роберто я предупреди за детето, че така или иначе ще умре, тя защо обвинява Луис Давид- като че ли той я е ПРИНУДИЛ да тръгне с него...... пък и не пътуването е главната причина за смъртта на малкия......  newsm78 newsm78 newsm78 Май просто си търси причина да се отдалечи от Луис Давид...  Thinking Thinking

# 318
Мацки,изобщо недейте да търсите логика,нито в експертизи,нито в поведението на героите.Аз като гледах за сефте сериала бях някъде към 14-15 годишна и в общи линии не схванах,че е крайно лишен от логически смисъл. Идеята е да има драма,рев,сълзи и тръшкания. Crossing ArmsЧе те ако бяха действали нормално,всичко щеше да свърши за 10 серии. Още със съвсем нормалния факт - да си кажеш името на човек,с който се запознаваш и се срещаш.Визирам Луис Давид и неговите планински скитосвания с Касандра.Как пък не й каза името си или тя да го попита. ooooh! Joy

# 319
Не разбрах само,ББ: при положение, че Роберто я предупреди за детето, че така или иначе ще умре, тя защо обвинява Луис Давид- като че ли той я е ПРИНУДИЛ да тръгне с него...... пък и не пътуването е главната причина за смъртта на малкия......  newsm78 newsm78 newsm78 Май просто си търси причина да се отдалечи от Луис Давид...  Thinking Thinking
Защото е наранена от смъртта на детето , не иска да повярва , че се е случило , тя се самозаблуждаваше , че то някой ден ще се оправи. В момент на слабост и на болка го обвинява , но ББ: в последната серия на филма му казва , че съжалява за това , че го е обвинила за смъртта на бебето и , че той не е имал никаква вина , той й казва да забрави за това , че те двамата ще имат здрави и силни деца Grinning. Общо взето не им се връзвай много на обидите , които сега си ръсят, защото по нататък всичко ще си простят Grinning. Просто им се наслаждавай..
Визирам Луис Давид и неговите планински скитосвания с Касандра.Как пък не й каза името си или тя да го попита. ooooh! Joy
На "скитосвания" много се смях Laughing. Като някой скитник все едно е бродил по полята hahaha. Да бе и аз за това се чудех в началото защо не си каза името ама те тръгнали да разследват убийство пък труп нямат нагледно аз за името съм тръгнала да се чудя Grinning.

# 320
Луис Давид ми е много странен- в един момент ме дразни, в следващия е просто страхотен........  ooooh! ooooh! ooooh! Снощи много ме изкефи като се разкрещя на скъпичаката си племенница- жалко само, че Росаура не може да проумее каква кучка е дъщеря й......  #Crazy #Crazy #Crazy А после как само затапи самодоволноя Манрике, направо ме разби физиономията на Алонсо....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Всичко се върна в началото- както тогава Луис Давид си навиваше на пръста, че Касандра е убийцата, сега по същия начин Манрике се самонавива, че Луис Давид е убиеца на Игнасио........  Whistling Whistling Whistling И тая сватба, дето я беше измислил Манрике с Касандра-- идеше ми да го убия просто, то бива бива нахалство и безочие, ама.......  #Crazy #Crazy #Crazy "Ти си вече своботда, хайде да се оженим", като че ли става ей така, като щракнем с пръстти.....  ooooh! ooooh! ooooh! Все повече ме дразни адвокатчето, ама нали я "защитава" поне....... Само дето и със защитата й май нещата се оплетоха, с тоя Клаунга.......  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 15:51 от samanta666

# 321
И мен Луис Давид ту ме дразни , ту ме кефи. Напоследък ме кефи Laughing. Еми какво да прави човека , то има "очевидец" , който е видял Касандра да влиза в колибата , нормално е вече да е напълно сигурен във вината й. И все пак продължавам да твърдя , че доверието е едно от най -важните неща в една връзка, но тяхното така или иначе не е връзка така , че...Манрике и него го вее един вятър , много ми стана смешно като каза на Луис Давид: "ами тогава няма да призова Калунга за свидетел" и направи една глупава физиономия Laughing.
Изкефи ме Луис Давид с това , че е верен на чувствата си към Касандра и не поглежда друга жена , той и не може де , така е затънал милия, чак обсебен ми се вижда newsm78. Казвам го във връзка с това , че когато се срещнаха Ранду и Луис Давид в хотела Ранду разправяше , че през живота му минавали много жени , но само една обичал , а нашичкия тихичко и кротичко си я чака , къде в днешно време такива мъже Sunglasses.

# 322
Стана ми гадно- довечера или утре най- късно нашия Луис Давидчо ке го трепят].............  smile3518 smile3518 Ранду и него не мога да го разбера- радвам се, че помага на Касандра, ама това със заговора на Луис Давид ми идва в повече- съмнявам се, че иска да го убие не толкова за да не свидетелства с/у Касандра, ами защото знае, че тя още го обича, а Ранду я иска за себе си............  Thinking Thinking Thinking

# 323
Стана ми гадно- довечера или утре най- късно нашия Луис Давидчо ке го трепят].............  smile3518 smile3518 Ранду и него не мога да го разбера- радвам се, че помага на Касандра, ама това със заговора на Луис Давид ми идва в повече- съмнявам се, че иска да го убие не толкова за да не свидетелства с/у Касандра, ами защото знае, че тя още го обича, а Ранду я иска за себе си............  Thinking Thinking Thinking
Днес трябва да е това с раняването , защото утре ще краде Касандра Laughing.

# 324
Днес трябва да е това с раняването , защото утре ще краде Касандра Laughing.

Днес изпуснах епизодите, че баща ми реши да гледа поредното падение на ЦСКА, но утре ще гледам да си наваксам........  Peace Peace Peace Peace
На мен лично не ми изглеждаше, че Луис Давид "КРАДЕ" Касандра, ако питаш мене, тя само това и чакаше, ама щом ти така казваш, може и аз нещо да не съм разбрала..........   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 325
На мен лично не ми изглеждаше, че Луис Давид "КРАДЕ" Касандра, ако питаш мене, тя само това и чакаше, ама щом ти така казваш, може и аз нещо да не съм разбрала..........   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Е , да де, на нея хем й се иска, хем не й стиска... да си признае Grinning.  Че на нея й харесва е ясно , тя го обича и макар и да не го признава й харесва някой да прави такива неща за нея. По натам ББ:когато Луис Давид наистина я краде от сватбата й с Манрике й казва точно това: че тя харесва такива мъже, властни , покровителствени , да се жертват за нея. Казва й нещо от сорта на : такъв мъж заслужаваш ти и сега ще го получиш..
Истината е , че тя точно това харесва в Луис Давид - това , че я ревнува, че полудява като чуе името на друг мъж, че се държи с нея собственически , властно на моменти дори грубо и цинично и в същото време е най - нежният , най - ранимият човек мъж на Земята. Това съчетаване - на властност и нежност я подлудява , тази невъзможност да са заедно още повече засилва тяхната любов и за това след време Луис Давид споделя пред Ектор , че Касандра се е превърнала в наркотик за него Wink.

# 326
Е , да де, на нея хем й се иска, хем не й стиска... да си признае Grinning.  Че на нея й харесва е ясно , тя го обича и макар и да не го признава й харесва някой да прави такива неща за нея. По натам ББ:когато Луис Давид наистина я краде от сватбата й с Манрике й казва точно това: че тя харесва такива мъже, властни , покровителствени , да се жертват за нея. Казва й нещо от сорта на : такъв мъж заслужаваш ти и сега ще го получиш..

ББ: Там че я краде, краде я, ама и тя пак май не е от тези, дето се дърпат..........  hahaha hahaha hahaha А й коя лище е тази жена, дето няма да хареса такъв мъж......  #Crazy #Crazy #Crazy

Истината е , че тя точно това харесва в Луис Давид - това , че я ревнува, че полудява като чуе името на друг мъж, че се държи с нея собственически , властно на моменти дори грубо и цинично и в същото време е най - нежният , най - ранимият човек мъж на Земята. Това съчетаване - на властност и нежност я подлудява , тази невъзможност да са заедно още повече засилва тяхната любов и за това след време Луис Давид споделя пред Ектор , че Касандра се е превърнала в наркотик за него Wink.

Мислила ли си даучиш или практикуваш като психолог (ако не си такава де ), доста добре ти се отдава анализирането......  Hug Hug Hug

# 327
samanta666 , по специалност съм счетоводител ,по душа романтик и голям анализатор , както казваш Grinning. Винаги съм успявала да вникна в "нещата" за това по литература много ме биваше да анализирам произведенията Grinning. Не съм мислила да ставам психолог , това е много хубава специалност наистина , но ми е късно вече да уча, т.е. не съм стара, на 28 съм , но имам вече други приоритети , ученето е малко далечно от мен Grinning. Теб също си те бива , обаче Peace.

# 328
Мене също ме велче от малка да анализирам, за да разбера.......  ooooh! ooooh! В литературата ме бива, ама някак си зависи и от материала, който ще анализирам- сериалите са ми специалност.......  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  hahaha
За съжаление няма да мога да гледам снощните серии,  Cry за довечершните също се съмнявам,  Cryче имаме майстор и работата е сложна, измъквам се за 5 мин да вляза в форума и толкова, ама в неделя ще наваксамсъс сериите, надявам се.........  Praynig Praynig Praynig

# 329
Аааа, тая Касандра и тя взе да ме дразни вече #Cussing out. Снощи побърка Луис Давид със своето мрънкане. Ама трябва да се върнем , ама ти си ранен , малее мен чак ме заболя главата и той по едно време леко й се сопна , аз ако бях щях и още по - лошо да се държа , да се развикам и да я нагрубя. После пък вика на Роберто , че Луис Давид бил виновен за смъртта на бебето при положение , че всички й казват , че е генетично и всичко е било въпрос на време.Евентуално може да го обвинява , че се е случило по - рано , примерно детето да се е изтощило от дългия път и т.н. , но това ме съмнява. Днес си мислех , ако аз съм на мястото на Луис Давид бих се отказала да правя каквото и да е за Касандра , но добре , че той не се отказва да се бори за нея , защото ако беше си тръгнал, ако беше напуснал живота й и се  беше опитал да я забрави , след време все някога истината за невинността на Касандра щеше да излезе наяве и той щеше да съжалява до края на живота си. Добре , че Луис Давид е като побъркан що се отнася до Касандра и не се отказва от нея , въпреки , че мислеше да го направи ако се окаже виновна. Поне така беше казал на Ектор. Хайде да минават тия тъжни серии сега покрай детето и да идва певеца. Там е доста интересно , тогава Луис Давид съвсем си губи ума Grinning. Много страда горкия , чак аз го съжалявам , защото Касандра наистина има чувства към певеца макар и не толкова силни , както към Луис Давид , но го допуска много по - близо до себе си и наистина смята , че с него може да бъде щастлива , но така или иначе човек не може да избяга от съдбата си , а нейната съдба е Луис Давид.

Общи условия

Активация на акаунт