Касандра

• 41 401
  • 384
  •   1
Отговори
# 45
Майка ми гледаше този сериал, също и " Чиста кръв", с Арон и Корасон.  Peace
Любимия ми.Колко крясъци и скандали имаше в него, друг такъв не бях гледала.
Уха!  Rage   Тази Корасон каква беше фурия.....Гледах го редовно, май беше първият латино сериал, който гледах. По Евроком.
Имаше и две фамилии, които воюваха помежду си, а също и една драма стил "Осъдени души", между едно отче и една секси мадама.

# 46
  • UK
Много странно, и аз съм гледала Чиста кръв, но изобщо не ми е направил чак такова впечатление... Simple Smile

# 47
Три съдби и Касандра бяха едни от първите сериали които гледах.Много съм разочарован че не записаха повече епизоди на Три съдби миналата година като го повтаряха по Монт7.А иначе епизодите на Касандра ,Циганка ,Аз оби4ам Пакита Гайего и други все още се намират.Ако някой има желание да превежда от руски или испански в зависимост от езика който знае да пише на minzuhara_1990@abv.bg

# 48
  • UK
Къде се намират на Циганка епизодите?

# 49
ами аз бях почнал да тегля някои епизоди от torrents.ru , но този сайт в последно време не се отваря.А в този за момента също има епизоди http://www.mundolatino.ru/forum/php/viewtopic.php?f=78&t=5965&start=240 ,но тук е малко по сложно защото са качвани на различни места

# 50
  • UK
Аха, мерси. Simple Smile Беше ми любим едно време заедно с Черната Перла.

# 51
Да и на мен

# 52
Еее,първия латино сериал,който българска телевизия излъчи беше бразилски."Робинята Изаура"се казваше.Беше през 1986 май. newsm78
Имаше един "Тръстика и кал".Той мисля дори беше преди Изаура. Thinking
Но може и да не е бил латино,като се има впредвид,че Ибанес е испанец...
"Просто Мария",и чак след това аржентинката Селесте и всички останали.. Hug

# 53
Някой да знае от къде могат да се намерят сериите на Чиста кръв? Иначе Касандра, Чиста кръв, Вдовицата в бяло и Черната перла бяха едни от най-страхотните сериали. Сега просто не могат да правят такива.

# 54
Някой да знае от къде могат да се намерят сериите на Чиста кръв? Иначе Касандра, Чиста кръв, Вдовицата в бяло и Черната перла бяха едни от най-страхотните сериали. Сега просто не могат да правят такива.

И сега правят, и по - хубави даже, но това бяха първите сапунки, които започнаха да дават и всички бяхме особено впечатлени....нещо ново, различно. Аз също разбира се?
С удоволствие бих изгледала отново Касандра, и се чудя дали пак толкова ще ми хареса Thinking

# 55
ТРИ СЪДБИ също беше с Освалдо Риос и беше голям хит... три сестри,които се запознават една с друга след смъртта на баща им/и трите са от различни майки/едната беше много нахакана/Марсела/,втората по-скромна,а най-малката/Кристина/ живяла в манастир....Големи драми,любов,изневери с двете по-големи сестри и накрая Освалдо се влюби в монахинята и остана с нея.....

Моят мъж им викаше" Трите ги сърби". Joy Joy Joy

# 56
               И аз търся откъде мога да изтегля " Чиста кръв",
               с Аарончо и Корасон. Grinning

# 57
"Богатите също плачат" не е ли пак латино ?

# 58
Да латино е  WinkМексикански

# 59

Познат ми е като заглавие, но не си спомням нищо за него, някои да разкаже малко ако си спомня

Общи условия

Активация на акаунт