Касандра

• 41 391
  • 384
  •   1
Отговори
# 60
Лелее,спомени...С удоволствие бих гледала "Дивата Роза" и "Чиста кръв" сега,отново.
Всъщност,това са и единствените сериали,които следях с интерес.После ни заля огромна вълна от всясави други и ми станаха банални.
Каква носталгия ме обхвана като отворих линковете ,които сте дали по-нагоре във вибокса
на двата сериала...

# 61
някъде про4етох 4е в Б-я го продават Дивата роза за 15 лева, вси4ки епизоди,оба4е бил на руски озву4ен .Поне да сложат бг субтитри пък тогава да продават

# 62
  • Sofia
то тогава филма беше със супер ЛОШО качество,представям си сега какъв ще е...

# 63
         Е , нека малко побутнем темата.
         Съвсем случайно открих в един торент,че са пуснали серии
         от сериала " Когато бъдеш моя " / за кафето Гормет/.
         Ако има желаещ да го гледа ,давам линк.
         Заповядайте : http://www.nitrobg.org/browse.php     bouquet

# 64
Започва Касандра по Диема Фемили от 2 август от 21 часа.

# 65
  • Бургас
Започва Касандра по Диема Фемили от 2 август от 21 часа.

Наистина ли? Супер! Ще ми бъде много приятно да се върна към старите спомени... Голяма емоция беше този сериал!

# 66
  • София
Да и аз видях рекламата, само за часа не бях разбрала. Дано да се усетят, че новото латино е боза, с турски се пренасити и да повторят класиките Касандра, Три съдби, Богатите също плачат, От обич ..

# 67
  • София

Много обичах Касандра. Тогава бях мнооооогоо малка. Но се радвам, че ще го повтарят, защото беше много приятен. Да видим дали ще пожъне успех, както тогава.
Аз тогава се влюбих в цирка и до сега изпитвам едно особено удоволствие, когато видя цирк. Толкова ми е интересен живота там Simple Smile

# 68
  • In The Middle Of Nowhere
Каква интересна тема сте подхванали. От време на време се сещам за едновремешните сериали на фона на днешните... Ами какви сериали имаше, такива няма сега. От всички, които сте изброили се сещам по нещо, за някои само като имена, други пък с такъв интерес съм ги следила...
Не видях да е споменат - помните ли "Джовисна''  Laughing
"Чиста кръв" пък беше тотален хит при нас, искам да ви предложа прекрасната песен от филма.

# 69
Във форума на Диема Фемили има тема, в която пишат желаещите да се повтори Чиста кръв след Касандра. Ето и линк към форума, който желае може да се включи.

http://www.diema.bg/forum/viewforum.php?f=3&sid=471074c714e7 … fc730bddbbec9046e

# 70
Диема Фемили пуска Касандра, а от 9.08 по Нова почва Робинята Изаура  Peace Peace

# 71
  • София
Диема Фемили пуска Касандра, а от 9.08 по Нова почва Робинята Изаура  Peace Peace

Не че не се радвам на ретро сапунките, ама много интересно каква е тая любов на НТВ и диемите към тях... Не знам дали си спомняте ама песнаха даже "завръщане в рая". Е, спряха го след 1-2 седмици, но... фактът си остава.

Случайно имаш ли представа кой вариант на Робинята започва, защото не успях да гледам рекламата по тв, само я чух ?!?

# 72
Понятие си нямам, защото не съм го гледала, била сам много малка, като са го давали, а на рекламата само казаха: От 9 август робинята изаура......  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 73
Бях малка, ама какви спомени, сценки разигравахме, на маскен бал в училище се бях маскирала като Касандра, а що снимки на Освалдо Риос и Корайма Торес имах  Flutter  Mr. Green Как да не го загледам само за спомена  Crazy

# 74
На мен ми хареса, мисля да го гледам, още повече че БТВ ме ядосаха с промените в програмата си и май ще ги зарежа тях, та ще мога спокойно да си гледам Касандра....   Whistling Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт