Касандра

• 41 462
  • 384
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
   Aз пък Корайма Торес я помня, но Мигел де Леон изобщо не го помня и сега се изненадах ,като го видях!

# 92
много ми допада разказвачката в края на всеки епизод.
Помня всичко , като вчера го даваха....

# 93
много ми допада разказвачката в края на всеки епизод.
Помня всичко , като вчера го даваха....
Малей , убийствена памет , горко на враговете ти  Laughing
За сметка на това на мен мноого неща ми се губят . Дайте малко инфо за развръзката с бели букви  Wink

Вчера нямаше предаване Диема , при някой има ли подобна ситуация ? От къде мога да гледам вчерашния епизод ?

# 94
гледай ги във vbox7.com там ги има  Laughing

# 95
10x

Ще се разровя.

# 96
zlatceto, благодаря за инфото. Аз не го следя по Диема, може да погледам малко в интернет да си го поприпомня. Не мисля и да го следя занапред, искам да си остана със спомена от онова време, макар доста моменти да ми се гобят. още помня, че имаше едни списания преди години "100 Хит" или нещо от сорта. Имаха брой посветен на сериала...още го пазя Mr. Green Хубав сериал беше, всички вкъщи го гледахме Peace

# 97
За нищо Damaris аз също немога да го гледам по диема,но ще го гледам във вибокса  Laughing че ми е интересно..така като гледам доста неща на помня..само идеята на филма  Simple Smile

# 98
офф аии някойй да даде сайт за Diema Family немога да намеря от каде да го гледам... Искам да гледам КАСАНДРААААА!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 99
  • Провинция
Диема Фемили всеки делник от 21;00  Heart Eyes

Момичета,дайте идеи как да си записваме епизодите и да си ги имаме с по-добро качество,че в сайтовете е много зле.То и самия филм в сравнение с днешните сапунски е със лошо качество,но все пка търсим възможно най-добрия вариант.

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 13:12 от kragovrat

# 100
Във форума на "теленовела" са дадени качените сериали, примерно "Чиста кръв" - виждам, че доста от вас го споменават:
http://telenovela.2.forumer.com/index.php?showtopic=1305

Ето и началната страница на форума: 
http://telenovela.2.forumer.com/index.php?act=idx

Това са линкове, но на колумбийския сериал Чиста кръв, който е от 2007 г. и няма нищо общо с венецуелския хит Чиста кръв от 1994 г.

# 101
  • Пловдив
Ами не съм го гледала, и не го знам, само името ъсм чувала, просто видях, че пише, че е той.  Embarassed

# 102
 Kassandra - e01

# 103
  • Провинция

Писах ти на ЛС ,но кутията ти е пълна и няма как да ти изпратя.Като я изпразниш пиши ми на ЛС да знам.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт