Касандра

• 41 399
  • 384
  •   1
Отговори
# 330
Сега гледам сериите от снощи- любопитно ми е какво правеха ризите на Луис Давид в гардероба на Норма, при положение, че той не обличаше ризи заради раната и лежеше гол до кръсттта, без да може да става, че да ги носи.......  newsm78 newsm78 newsm78

# 331
Сега гледам сериите от снощи- любопитно ми е какво правеха ризите на Луис Давид в гардероба на Норма, при положение, че той не обличаше ризи заради раната и лежеше гол до кръсттта, без да може да става, че да ги носи.......  newsm78 newsm78 newsm78
Аз до колкото знам майка му го пита какво иска да му занесе .
Аз пък на друго се смях - гледах и аз напред в сериите , Луис Давид , когато наистина отвлича Касандра и я води в една колиба , където прекарват нощта заедно той е ранен (отново Grinning). На другия ден тя му слага кърпа на челото , защото има треска и отива някъде. След малко го дават него без кърпа на челото и той спи Laughing.
Аз пък за снощи искам малко да коментирам - Офелия променя вида си и си купува нови дрехи и си слага перука. Ок , вкуса й наистина не е добър що се отнася до външния й вид , Елвира направи коментар относно това , но вида на Хема е още по - зле откъм дрехи. Как може да смятат , че Хема се облича по - елегантно от Офелия в сегашния й вид , като Хема изглежда на лелка и с тия дългите блузи дето се мъкне с тях , абе те всички са лишени май от всякакъв вкус. Касандра я обличаха що годе добре в началото , с едни поли и сака. Сега с едни провлачени блузи и тя , снощи беше с хубава черна рокля , чак да не повярваш .
Що се отнася до Офелия малко ме дразни тая жена . Много , ама наистина много е добра , много е миличка и т.н. , но много е спъната бе , много недодялана , простее адски. Те обвиняват мъжа й , че заради него тя си останала такава ама не е така. Не можеш да обвиняваш другите за простотата си. Какво значи не е имала възможност. За какво не е имала , да учи , елементарни неща да знае , да чете книги и така да се образова , та тя за Бога е много ограничена. Айде и Касандра е такава , не е интелигетно момиче , но за нея имам някакво оправдание , тя е израстнала при цигани , хора с друг манталитет , с други разбирания за живота , скитала е , никъде не се е задържала и въпреки това поне знае да чете и пише слава Богу иначе до Луис Давид щеше да изглежда съвсем простичка. Добре , че е още съвсем млада и ще може да навакса пропуснатото , но аз за Офелия нямам оправдание , дори и това , че се трепеш ден и нощ да переш и гладиш . И ние се трепем , и ние работим , но трябва да се намира време за интелектуално обогатяване , да се интересуваш , не да дремеш като месирка и да те интересуват само битови неща.
Тъй сега за Луис Давид малко - той нашия хич не бил толкова невинен , имал бил много жени в живота си  Grinning. Брей , ама и той голям любовчия излезе като брат си Sunglasses. Добре поне , че не го представиха като девственик , че не му отива Wink.

# 332
Честно казано в момента мен почти всички ме дразнят- изключвам може би само Алфонсо и Елвира. Crossing Arms Crossing Arms Касандра сама не знае какво иска, Луис Давид хем се мъчи да я спаси, хем не смее да застане пред майка си напълно открито, Манрике пък си е навил на пръстта, че Луис Давид е убил Игнасио и гласи всичките си сметки на тази основа, като все повече и повече се лигави на Касандра, а мен това направо ме  Sick Sick Sick За Роберто, Хема, Офелия и Лилия Роса нямам думи- толкова много ме дразнят, че чак не мога вече да ги гледам- не ми е ясно само как се навиха да приемат Роберто обратно, след като толкова години не ги е потърсил.......  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Снощи пак изпуснах сериите, сега ги тегля, така че малко по- късно ще напиша впечатленията си от тях, ама като гледам така, не е станало нищо кой знае какво.......  Whistling Whistling

# 333
ОППА, моя грешка: Embarassed Embarassed Луис Давид не бил чак толкова безхарактерен- реши се най- после да се опълчи на Ерминия. Peace Peace Стана ми жал като й каза: "И аз съм твой син, мамо!"  Confused Confused

# 334
ОППА, моя грешка: Embarassed Embarassed Луис Давид не бил чак толкова безхарактерен- реши се най- после да се опълчи на Ерминия. Peace Peace Стана ми жал като й каза: "И аз съм твой син, мамо!"  Confused Confused
Да , горкия , и аз го съжалих Cry. Кофти е да знаеш , че собствената ти майка не се е интересувала никога от теб , оставила те е на течението сам да се оправяш с живота и въпреки това момчето се е изучило , издигнало се е , оформило се е сам по характер без ничие възпитание и протекция. Станало е човек от него , не е лежал на парите на някой друг , а се е трудил сам и явно разполага с пари , защото каза на Касандра, че имал много пари и щял да й осигури всичко . Такива хора будят възхищение у мен. Има и лоши страни естествено като всеки човек , понякога е доста избухлив  и истеричен , също така е и доста наивен милия ама какво да го правиш. Иначе е мъж на място Peace. На мен много ми харесват сцените , в които се бият с Ранду макар и на двете такива все Касандра да му спасява кожата. Човека се защитава като мъж, не като оня Игнасио , когато Ранду го срещна в планината и искаше да се бият. В крайна сметка Касандра, Луис Давид и Игнасио са жертви на Ерминия и на нейната алчност. Заради тази си алчност единия й син е убит , другия зарязан заради нейния егоизъм , а за Касандра е ясно. Аз не бих простила на такава жена , но естествено накрая всеки прощава на всеки Simple Smile.

# 335
Но накрая също така всеки си получава заслуженото и си плаща за грешките....... Peace Peace А някой грешки се заплащат скъпо......  Twisted Evil Twisted Evil

# 336
Честно казано в момента мен почти всички ме дразнят- изключвам може би само Алфонсо и Елвира. Crossing Arms Crossing Arms

Аз поради същата причина не съм гледала скоро. WhistlingМоже би тази вечер ще рискувам да метна едно око. Thinking Но пък по-нататъка идват сериите с певеца,където пак ще пасувам,защото ми бяха най-изнервящи от всички. Laughing

# 337
Каква е тази глупост , която дават... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Поредното безумие на сценаристите...  ooooh! ooooh!
Манрике не знаел,че не може да ходи... ooooh! ooooh! ooooh! Че той не разбра ли,че не си чувства краката  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 338
И аз доста се учудих- как така не знаел, нали не трябва да усеща нищо от кръстта надолу, а той- ще ставал да си ходи....... #Crazy #Crazy #Crazy Или пък Алфонсо- обявиха го за мъртъв, а после и трите пъти като го даваха актьорът дишаше и си личеше съвсем ясно- недонагласена работа.......  ooooh! ooooh! ooooh!
Луис Давид ме уби с това, че видиш ли, той чак сега разбрал какво е направила майка му навремето- не знам защо трябваше толкова време да не вярва, а с две думи на умиращия Алфонсо, който дори в началото обърка Касандра с майка й, да се обеди напълно.....  #Crazy #Crazy newsm78

# 339
Не само Алфонсо дишаше, а и Манрике си мърдаше краката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 340
Да, Луис Давид чак сега се светна , че Касандра е внучка на Алфонсо. Между другото е нормално да му е доста трудно да го приеме , защото на пръв поглед изглежда чудовищно и лишено от всякакъв разум. И аз да съм ще кажа сигурно - да бе как пък не. Трудно е да повярваш , че може на някой да му скимне да направи подобна лудост за това и на него му е толкова трудно да повярва. За това не го обвинявам. Обвинявам Касандра за това , че не се защити поне един път пред него , да застане , да му изкрещи в лицето , че тя не е стреляла по Игнасио , но тя прави така , че той да вярва , че тя е убийцата. Имам чувството , че го прави нарочно , освен , за да го измъчва със съмнения и заради това , че е прекалено наранена от това , че той я мисли за виновна и няма думи , с които да се защити. Може би й е прекалено болно и не я интересува той какво си мисли. Това за Манрике няма да го коментирам , помислих си абсолютно същото относно това , че не би трябвало да може да усеща краката си.

# 341
Мдам , Касандра започна с лапешките изпълнения. Едно време като бяхме тинейджъри правехме същите глупости като нея на снощната серия. Визирам като дразнеше Луис Давид с онзи непознат. Аз ако бях на него пък изобщо нямаше да обръщам внимание на случващото се, няма да показвам , че се дразня тя като флиртува с други мъже и щях да хвана Норма или която и да е друга и да флиртувам с нея. Да я видим тогава Касандрита дали ще е толкова уверена в чара си Laughing. Ама Луис Давид нали вече го признахме за глупак  Laughing.

# 342
а офелия ще умре ли

# 343

Да, накрая Хема се жени за Роберто със съгласието на Лилия Роса.......  ooooh! ooooh! ooooh!

# 344
Ауууууу,какви са тия извращения,това и в "Дързост и красота" го няма Crazy

Общи условия

Активация на акаунт