малък ресторант с градина в София

• 27 048
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Феите наистина е добро. Аз предлагам също така и парка Заимов. В него има три заведения. Първото е точно с/у Йорданка Николова. Следващото е Бел Вю, има корт до него, а третото е Добро- в самия театър София. Цените са нормални и са си в самия парк  Peace

# 16
Много благодаря! bowuu
Винаги е добре да мислят повече глави.

# 17
Добро утро мами!javascript:void(0);

# 18
  • София
Кипарисите, Мон Ами (пицария), Дегея, има и още, но не ми харесват особено. Откъм трамвая до ритуалната има още две заведения с градина, ама са по-тъпи.
В Дегея съм виждала да празнуват абитуриентски балове,но храната не ми допада особено.Доста по стилно и не особено скъпо/вече Laughing/ е срещу него от другата страна на булеварда в Хасиендата.
Също малко стилно ресторанче е Маки:
http://maki.bg/gallery.html

# 19
Маки наистина изглежда добре, само цените трябва да проверя. За съжаление в днешно време човек трябва да мисли и за пари Sad колкото и да му се иска да е безгрижен.

# 20
  • София
Цените са съвсем нормални,като на повечето места.Единствено мястото не знам дали би отговаряло на изискванията ти.В близост до кръстовището бул.България и Гоце Делчев или от ул.Дойран на нк минути пеша.Има доста транспорт и маршрутки.

# 21
"Табиет" - на "Кирил и Методий" ако не се лъжа. Цените са прилични, обстановката - много стилна, има и градина, обслужването е на ниво. И последно, но не по важност - кухнята е божествена. Peace

# 22
  • София
Rali M , от два дни се мъчех да се сетя за тоя Табиет. Наистина много сладко заведение, с много приятна градина  Peace

# 23
Зад Химическия факултет има едно доста кипро ресторантче, кумовете ни празнуваха там сватбата си  (30-тина човека). Мисля, че има и открита част. Не помня името, но се намира лесно. Входа е срещу магазин Елемаг (ако го има още).

# 24
Аз бях в хотел Ники, на Неофит Рилски, близо до Петте кьошета. Обстановката е дървени масички с пейки, с градинка с мостче и цветенца, не е голяма. Над масите има дървен покрив, а в центъра над цветята няма.

там никога няма места. Даже и за резервация Confused

"Йоли" е супер Peace

# 25
Последният коментар по темата е от доста време, но информацията със сигурност ще е полезна.... Невероятен ресторант в София с лятна градина е BESO bar&dinner. Останах очарована от амосферата и от дизайнера, който е създал ресторанта. Сушито. което предлагат е може би най-вкусното, което някога съм опитвала. За ястията на барбекю не ми остана място (но ще наваксам при следващото посещение), но коктейлите също са много добри. Особенно ми допадна Ягодово дайкири Hug

Случайно попаднах на тях в Facebook: http://www.facebook.com/restorant.beso. Мисля, че това е сайта на заведението:  http://www.beso.bg

P.S. Видях, че имат и детски кът, което е добре за мами  Grinning

# 26
  • София
Още един глас за Йоли.
Снощи пак бях там.
Невероятна градина имат.

А това че е в Дървеница, не виждам никакъв проблем. Аз съм шофьор и снощи ходих на РД там. Ами не пих - не е болка за умиране, защото съм решила да ходя с колата.
Ако бях решила да пия - таксита в София сега колкото искаш.

# 27
Като изключим това, че е на майната си, Бесо наистина е яко, ние там ходим да обядваме от офиса.

# 28
  • София
Като погледнах адреса е Тодор Каблешков,не е чак толкова далечко.Еовин,тъй като тази част не ми е много далече, я опиши по-подробно къде се намира.

# 29
Aaaa, ми на мен ми е много далеч от вкъщи, за това Mr. Green А понеже знам, че и офисът ни не е в близък квартал...
В Манастирски ливади изток е, май. Между търговски център Френдс и едно пазарче има там. Малко след кръстовището с Бъкстон.
 Голям бял куб с голям надпис Beso.
Не знам дали има градина, като се замисля, но вътре е много приятно, обслужването е добро.

Общи условия

Активация на акаунт