Отговори
# 255
  • Варна
Тони ако щеш ми вярвай ,но тази нощ сънувах че някоя мама ще ни зарадва с тази новина.Отдавна не сме получавали такава радостна вест/има няма няколко дни/.Само че мами да ви кажа ,че добрите вести не идват сами.Главата си залагам че много скоро ще има още щастливи новини preggo.
Дани, ти да не си замислила нещо, та затова да си залагаш главата  Wink
Тони, едно голямо ЧЕСТИТО и от мен. И едно здраво бебче на финала  Praynig

# 256
Тони, честито и от мен, лека, безпроблемна и този път да е деветмесечна Hug и здраво бебче наесен  bouquet

# 257

Ха ха ха Ками нямам нерви за още едно.Две ми стигат.Ама имам нещо предчуствие за теб newsm12 smile3521.Теди има ги и  в аптеките и чрез дистрибутор.

# 258
Тони, едно голямо честито и от мен.
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, повече спокойстие, послушен Криско, обичащ и грижовен тати и бебе на термин Simple Smile  Hug

И да пишеш гордия татко как е реагирал на изненадата.

Маринка
, излизането с количката помага ли , да спи след това Раличка? Аз днес на няколко пъти все се каня да го изведа и да го разгодя, но нали сме без количка и не знма дали ще иска да ходи повече време.

Чао , че разрушителя откърти пластмасата на контакта  #Crazy

# 259
  • София
Тони, честито и от мен!Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам.И този път малкия бонбон на термин  Naughty

Деси, Йони контаките, а пък Алекс дърпа первазите на паркет.Вчера успя да измъкне тамън 2.  Crazy

# 260
Леле, лелеее  Party Party Party Тони, браво момиче   bouquet  bouquet  bouquet Живо и здраво второ детенце да имаш  Laughing

Момичета, спрете се, че МамаЗ съвсем ще забегне  Joy Joy

Теди, аз още сутринта ги гледах и няма такъв смях  Joy Joy Mr. Green даже мислех това да е новият ми слоган в Скайп  Laughing

# 261
  • Пловдив
еееееееее за 3 часа да излезнем и голяма новина

Тони,честито-лека и безпроблемна   bouquet

# 262
По повод беличките моята мишка се скъса да взима дивидито и да го блъска в земята.Когато и се скарам умира от смях и пляска с ръце.Е кажете ми как да му се карам на това слънце.

# 263
Лелеее,ТОНИ,много се радвам за вас!!! Истинска епидемия от прекрасни новини!!! Лека бременност и на теб ти желая ! Вече нямам търпение да ви видя с коремите!

Клави,много е сладка Изабелка-пухкавелка!  Laughing Клипчето ми седи като снимка засега,но по-късно пак ще опитам да я видя в действие!

И аз май временно трябва да "заобикалям" темата,че и мъжът ми каза,че можел да ме уреди с две чертички,за да не се цепя от колектива.. Laughing

Ех,Фоксуно,ама само колко си бърза!  Hug

# 264
  • Пазарджик
Честито Тони! Лека и безпроблемна бременност!

# 265
  • София
хахаха - БРАВО, ТОНИ  Hug

Аз миналия път поразгледах другите отчетни - или се крият или си нямат бременилки там... а ние - половин дузина вече... а дали няма да са повече от 6 бебчетата? фокси, хвърли един боб и кажи ще имам ли друга двойна мама?

Деси, никакво не ми е... още някакси не мога да осъзная, че се връщам... то не че са ми отговорили де... Ще пиша подробно на 27-8-9.. това ще са ми 3те работни дни. Ще видим кой ще се скрие тогава и кой ще има доблестта да се покаже Grinning
Февруари ще си го пусна отпуска, за да се нагушкаме хубаво с Белката и да наваксам с информацията за работа...

Сега обмислям дали да направя парти Simple Smile)) ей така напук на нежеланието им да ме вземат обратно Grinning

# 266
Карбо,ще те вземат.Ти си отговорна и си обичаш работата..Трябва да са много недалновидни да изпуснат такъв работник!

# 267
Честита радост Тони  Hug
...Вече нямам търпение да ви видя с коремите!

И аз тъкмо това си мислех. Пате дай някоя снимка да и се порадваме плс. Praynig
Ние днес бяхме на консултация -10,100кг., 77см. Нямам нищо интересно за хвалене за това ще следя вас за изненади Wink

# 268
А аз обмислям, дали да не пропуснем този месец консултацията, тук е плъзнало морбили и нещо ме гони параноята.
Даже и сега не смея да заведа чавето заради разстройството при док, че той има пациенти от мААлата.

# 269
Честит Тони, здраво сладко вързопче на края Hug

Общи условия

Активация на акаунт