Отговори
# 240
  • София
Здравейте мами

Аз имам супер много работа покрай Ники,защото е много кисел,не се е наспал и е ужасен,а и зачетох Изгубеният смивол на Браун и ми стана супер интересна и много ми харесва и чета във всяка свободна минута:)

# 241
Чета, ви чета ви, ама нещо не идва желание да пиша.
Депресийката яко ме тресе  Confused

Писче, добре , че е бил малкия дявол. И дано нямате повече такива моменти.

Много готини клипчета сте качили всички. Аз моето детенце също не успявам да го заснема щото как види камера или апарат започва да драпа да го вземе. Той не че се опитва и да прави нещо. Нищо не иска да научи и да усвои. А уж децата в тази възраст много бързо учили.  Confused

И пак да попитам-някой има ли представа къде из форума се подвизават темите за гледачките. намерих само една за това какви са тарифите, но това не ми върши кой знае колко работа щото те са ясни.

# 242
Ние тези дни си отспиваме яко  Whistling преди обяд 2часа, следобяд 2часа и вечер по 10-на.
Доре  Peace добре си го написала - имам си ги двама в къщи и много се дразня  #Cussing out играят на Кацуро или Камацуро, ако не е нашата сектичка досега 100 пъти да съм   hit
Още не съм гледала Аватар, но мойте мъже го гледаха по няколко пъти и постояно го коментират   Crazy
На болничките - бързо да се оправят!
На  preggo да погалят коремчетата от нас  Hug
И накрая да напиша няколко имена, та белким се сетят да драснат някой ред - аз лично ги мисля тези мами и дечковците им де  newsm78
Гери, Червеношийка, Радето, Рися, Ири-ис, Жълтия Ламтурник и др.

# 243
Десика,най-отдолу в БГ МАМА има цял подфорум за гледане на деца.Там ми се струва,че ще намериш нещо!  Hug

# 244
Здравейте мами,
пропуснала съм май последните 10-ина странички, ама Криско много непослушен и започна да не спи през нощта Tired Тази нощ се събуди към 3.30 и заспа чак към 6 ча!са.
Честито на всички имали повод за празнуване през изминалите дни Hug
А сега да се похваля, не можах да се стърпя да не споделя с вас какво направи денят ми прекрасен  Laughing

Много съм щастлива, татито още не знае, чакам да се прибере и ще го изненадам. Предния път му бях опаковала теста като подарък Heart Eyes

Хубав ден от нас и мнооооого Hug Hug Hug Hug Hug на всички!

# 245
Ох Тони и тук честито направо не мога да се свъртя на място от рядост, Ачо спи а аз си подскачам като кукомицин из стаят  Crazy  Hug  newsm44.

# 246
Тониииииииииииииии,браво момиче!!!!!!Толкова се радвам за вас!Супер новина!Желая те една невероятна и спокойна бременност и здраво бебче,този път на термин.И много бих се радвала да е момиченце - но каквото и да е важното е да е здраво!Честито още веднъж!Криско ще е страхотен батко

# 247
Тони ако щеш ми вярвай ,но тази нощ сънувах че някоя мама ще ни зарадва с тази новина.Отдавна не сме получавали такава радостна вест/има няма няколко дни/.Само че мами да ви кажа ,че добрите вести не идват сами.Главата си залагам че много скоро ще има още щастливи новини preggo.

# 248
  • София
Тони,ЧЕСТИТОООООООО!!!!!!!!Ей супер се радвам:)

# 249
  • София
Честито Тони! Лека и безпроблемна бременност!

# 250
Привет HugВ последно време дори не мога да ви изчета,защото малката терминаторка почти е потрошила лаптопа ми,а за писане дори не си помислям,но не мога да не намеря начин да честитя на Тони бременността  bouquet
Тони,пожелавам ти една щастлива и безпроблемна бременност с едно прекрасно бебче на финала Heart EyesМного се радвам за всички бременни мами,нищо че лично не се познавам с никоя оттук и изказвам искреното си възхищение към вас за смелостта да поемете още една огромна отговорност.Лично аз в скоро време няма да се реша на такава стъпка т.к. отглеждането на Изи при отсъствията на баща й ме затруднява много и не мисля че ще се справя с още едно дете.
При нас нищо ново,вчера бяхме на консултация-11 кг и 79 см е госпожицата,струва ми се доста едричка за момиче,но не се учудвам,т.к. докато повечето родители покрай мен се оплакват от липса на апетит при децата си,аз се жалвам от голямата лакомия на Изабелка.Тя денонощно скимти за ядене и не отказва нищо,дори знае къде обикновено има храна- на плота, в хладилника и постоянно застава пред тях и скимти и ми ги сочи.
Вчера счупи проходилката си,не знам как,та днес взехме тази на племенника ми.Вчера успя и да ме събори върху холната маса и в резултат съм с огромна синина и оток на крака.Днес се опита да ми натроши краката с новата проходилка и изобщо не знам нея ли да пазя да не пострада или себе си.А аз си мислех,че като имам момиченце,ще е мило,тихо,кротко,ще си гушка куклите и ще се усмихва,ама че глупост newsm78
Изобщо и не прави опити да върви така че скоро няма да проходим,ама и как да стане с това голямо дупе Wink
За рождения ден чудех се какво парти да измисля,че и да изненадам и таткото,който трябваше да си дойде един ден по-рано,но за съжаление вчера разбрах че ще си дойде 2 седмици по-късно и ми се уби всякакво желание за празнуване,но заради малката ще трябва все пак да направя нещо Sad
Исках много работи да пиша,но т.к. съм оглупяла много покрай контактите си само с Изи,забравих всичко.
Ето е единствения клип,който успях да кача някъде:
http://www.vbox7.com/play:ed220af3&start=3

# 251
Писче, дано само това да е "серията" на Ачко. И на мен ми се гледа Новолуние на кино. А за "Аватар" споделям мнението на Котето. Много банална история и единствено хубави картини. Ако не го гледах на 3Д незнам дали щеше да  го издържа. И аз смятам,че "Матрицата" е най-революционния филм на всички времена - и сюжет и ефекти. Иначе харесвам фантастика, както за четене така и за гледане.
Аз пък напук на студеното време, днес два пъти излизам с количката - за да може да заспи след това,че няма заспиване иначе...е не че спа много де...сега като по чудо си е кошарата с две бисквити в ръце...започвам да се сдухвам от постоянното й мрънкане днес....

Тони, честито Hug Hug

# 252
Ех, че хубавооооооооо още една мама коремка ще си имаме  Grinning Тони , честито и много лека и приятна бременност до 9 ти месец  Naughty

# 253
ТОНИ, ЧЕСТИТО!!! ЛЕКА, СПОКОЙНА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ ТИ ЖЕЛАЯ!

# 254
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, Тони! Направо страхотна новина! Днес цял ден сим в Сатурнова дупка и съм кълбо от нерви, но ето, че има светлина в тунела!
Честити ти 2 черти - лека и безпроблемна бременност и кротко бебенце на термин ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт