Отговори
# 540
 Hug
Моя мил син има много готин номер, щом ме види че седна на компа (нашия е ретро-настолен), допълзява тихо-мълком и дзак копченцето... всичко потъва в мрак. От къде знае как да ми прави гадно, незнам...  роден талант. Та исках да кажа че това е причината да се появявам предимно късно вечер като "забранените филми"
Днес ползвам сън паузата и между чистенето и готвенето исках да   bouquet завърналите се.
Айде, до нощес!
Вржи, ами що не попита, като така и така ще дойдат докато децата спят да постоят при тях докато ти си свършиш "нещо спешно" на вън. Може така да решат да дойдат по късно.  Mr. Green

# 541
  • в сърцето на един мъж...
За ударите - лед не се слага на малки деца. Маже се с олио, за да се избегне синката.
Вержи, следващия път кажи - абе татко, я остани да ги приспиш, че аз имам да свърша нещо спешно навън. Така ще им избиеш такива мисли от главата Close
Пенкова - ние имахме същия проблем, обаче си направихме системна промяна - да пита задължително дали искаме да го спре Mr. Green И на резета има една монетка от 1 цент Joy залепена, та да не се пипа Whistling

# 542
Еееех  Whistling днес ще пия ракия от кеф, ама няма да казвам на мъжо защо, че определено ще ме освидетелства на 4-ти километър Joy hahaha Еми, Цвети  Hug елате ми ся вие тука  Mr. Green Laughing Mr. Green

Васи, бързо споделяй как го направи този номер с нощното НЕкърмене  Crossing Arms Пораснали сте много  Heart Eyes

Честит рожден ден на Гани сладурани     bouquet

Друго имах да казвам, но ме оставихте безмълвна  Mr. Green

А, да, Еми, защо 2 седмици без мъж  Confused

# 543
Калина като беше малка го правеше тоя номер с изгасянето на компа и бях залепила едно прозрачно капаче от кутийка клечки за уши отгоре. Пускахме и спирахме само от клавиатурата. Wink
Мерси за топлото посрещане почувствах се като избягал и намерен домашен любимец.  Mr. Green
Честит рожден ден на Гани, да папка и расте, и мама да го слуша много!  Heart Eyes

# 544
Честит 1 рожден ден на Ганчо.Желая му весело и безгрижно детство.

Тони,много ме зарадва новината за бремеността ти,желая ти да мине леко и да си изкатате до термин 2 в 1   bouquet

Ламтурник,кефиш ме,и наистина ни липсваше   bouquet

Ние днес с моичкия правим 5 години от както се загаджихме,даже каза,че са минали толкова бързо .Отпразнувахме го с разходка,кафенце и подарък за малкия-възглавничка,че тази която му слагам е толкова малка и все спи около нея .
От снощи започнах мисия"сън в кошара",резултатът бе,че спа 2 часа в нея и в 1 се събуди и след като се нахрани яко пощуря,даже Пешо ме пита дали не съм му сложила Екстази в млякото  Crazy,чак към 3 заспа  ooooh!.Но няма да се предавам,да си спи в кошарата,за какво сме я взели  Naughty

Не смея много да се хваля,ама само на вас ще си кажа,че свекъра ни "заплашва" от март  месец да се отделяме и да заминаваме в Кършияка,а те да останат тук   smile3513,дано ни "изгони" newsm44 .Даже вече си правим планове с мъжо,че няма да има нет(не че ще се случи),че само съм се занимавала с ниви,рибки и т.н. Rolling Eyes

Айде стига ви толкова от мен за сега   love001

# 545
Мерси за топлото посрещане почувствах се като избягал и намерен домашен любимец.  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy
Присъединявам се към Ламтурничето в благодарностите  bouquet
Галче, мъж ми беше в Италия, но слава богу днес се прибра Praynig Както се избъзика баща ми снощи те гърците като разбрали, че Боби си идва и отложили стачката за Понеделник Joy
Калинче, и аз обичам да се появявам по времето на забранените сериали Joy голям си образ, много  ми липсваше Heart Eyes
Раде, честита ви годишнина, още много по пет  bouquet И не се отказвай от мисия кошара, стискам палци Wink
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГАНЧО, ДА  РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ И ДА СЛУША МАМА И ТАТИ  bouquet
Вержи, те повечето баби  и дядовци за съжаление са такива едни " съобразителни" Shocked
отивам да си нагледам челядта и ако мога ще се включа във времето на  Студио Х Wink ама се съмнявам, ще си се радвам на мъжлето тази вечер, пък и утре е ден Heart Eyes

# 546
Привет мами,
Честит Рожден ден на Гани - да е жив и здрав, да расте щастливо и безгрижно и да има весели игри с добри другарчета, да слуша мама и тати и много да ги радва!!!

Добре дошли и на завърналите се Еми, Ламтурник, Виви, наистина много ни липсвахте  Hug Hug Hug

Чудесна новина и за поредната ни /не последна  Laughing бремелинка/ Тони - да ти порасне хууубаво коремче и на термин да се появи едно чудесно здраво и хууубаво бебе!!!

Честита годишнина Раде - пожелавам ви много любов и разбирателство!!!

Сега отивам да чета, че нали имаше ски тези дни и не съм си прочела 20-те  #Crazy страници...
  love001  love001  love001

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 18:31 от biserche

# 547
  • София
Честит рожден ден на Гани! Да е жив и здрав и да радва мама и тати!
Мерси за отговорите - точно за олиото се чудех - помогна, вече почти няма подутина.
Добре дошли обратно на тези, които си бяха взели почивка, радвам се да ви чета.
Браво на новото януарче, да е живо и здраво!

# 548
Ай............аз откога не съм влизала в темата и тук какво станало  pregnant Сега да не вземете и мен да заразите  Crazy!
Стискам ви палци момичета след няколко месеца да се радвате на здрави бебчета!

Честит 1 рожден ден  на Ганчо! newsm38
Честити месечинки и на всички празнуващи!
Ето една снимка и от нас Wink!

# 549
 newsm78 Абе вЕрно, че Яна е от един рядко срещан и вече на изчезване вид ама едва ли това е причината името и на балкона да е в червено. Дайте ми по логично обяснение  Blush

# 550
  • Пловдив
и вчера беше в червено,обаче и за не знам защо така

който знае да казва

# 551
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГАНЧО,НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ,ЩАСТЛИВ И МНОГО ОБИЧАН  bouquet

Аз не съм видяла ,че Яна е в червено,но видях, че е вече официален консултант по кърмене или там както се казва в ЛЛЛ.Та може от това да я изписват в червено.Ми така де,тя е нашето общо злато Hugумна,красива и скромна Grinning и много отзивчива,добра и гостоприемна Hug

Добре завърнали се на всички емигрирали,вярвам добре се чувствате на родна земя!
Цвети и аз се посмях на твой гръб,ама така си го написала,че като виц звучи Mr. Green
Неукротима много е порастнала малката принцеса Heart Eyes
Виви мм много сте красиви Heart Eyes
Деси 83 много е сладък Дими,трябва да изпратиш някоя снимка като кукерче за някое списание или конкурс,сигурна съм ще спечели HugА ти как си?Докъде стигна с твоето лечение?Нали знаеш,че колкото повече отлагаш,толккова по-трудно става?Задействай от където можеш връзки и почвай да се лекуваш,че тези неща не са шега.Любо и до ден днешен въпреки ,че е излекувам официално когато прекали с пиенето да речем 3 поредни дни и така го стяга дроба,място не си намира Confused

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 19:45 от alximika

# 552
Честит 1ви рожден ден на Гани! Да растеш, здрав, голям и умен, за радост на мама и на тати!

Много се радвам да "видя" Ламтурника и emym!  Hug
Гея, много са хубави дечковците! Успях да разгледам албумите Simple Smile

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора.
Даам, пиша със скоростта на охлюв!

# 553
Добър вечер, момичета! Видях, че приветствате новозавърналите се, та си викам айде и аз да се присъединя, макар, че често чета , но не пиша...
Много са сладки всички сладурчета на публикуваните снимки!
Деси, Дими е много чаровен кукер! Сигурно е обрал всички точки, миличкия... Heart Eyes
Честит Рожден Ден, на Иво и Ганчо! Да сте живи и здрави мъничета, да порастете голеееми мъже и да радвате родителите си!
При нас нищо ново...
Гал, май си объркала името, аз съм Васи, а ВивиМ е Влади  Heart Eyes
                           love001  love001  love001 Цунки!   love001  love001  love001

# 554
Да, успях да наваксам и с четенето, ама докато си публикувам предишния пост...
Почнах го към 5 часа, после се замотах, посрещнах гости, изпратихме ги. Семейство сирийци, много готини с две момченца на 1,4 и 3,4 години. Дени заспа чак в 22,15. До сега не беше се случвало!!! Голяма игра падна. Милото ми детенце, то като маймунка, като не вижда много наборчета и сега подивя от кеф.

Фокси, другия път, като за идват, не когато трябва им кажи, просто и ясно: СЕГА НЕ Е УДОБНО.  ДЕЦАТА СПЯТ. Без да се обясняваш. Трябва да свикват. По твърда бъди Hug. Ако ти е възможно, че каквото си мила и добричка Hug. Аз няма тия проблеми, казвам НЕ. Който иска да се сърди, "Сърдит Петко, празна му торбата". Няма да си вижда внуците като са сърдити и така Simple Smile.

Деси83, много хубави снимки и малкия Дими е вече"голям" с тоя костюм Heart Eyes.

Отивам да лягам, че утре в 9 трябва да сме при доктора, да премерим Денчони! Как ще ставаме....

Общи условия

Активация на акаунт