Отговори
# 555
  • Sofia
Честит рожден ден на Ганчо! Да расте жив и здрав, много щастлив и усмихнат!!!  Hug  bouquet

Привет, завърнали се!

Ние днес пообиколихме за столче. Ходихме до Вис Виталис и пак направих лееекичка патаклама Simple Smile Не знам в моя телевизор ли е повредата, ама полудявам от некомпетентни и мързеливи "консултанти"  #Cussing out Посочват ми "консултанта" по столчетата и аз поисках да видя двете, които съм си избрала. Питам го какви са разликите и кое ми препоръчва (все нормални въпроси към консултант), тоя тиквеник ми вдига рамене и вика "Ми де да знам"  #Crazy Замълчах си, поогледах ги и двете и питам за цените - оказва се, че Макси козито струва 240 лв и аз веднага загрявам, че това не е Приори ХР, а е само Приори казвам му и той започва да ме убеждава, че разликата била само в дамаската. Аз продължавам да преглъщам и да се държа прилично, казвам му, че не е възможно 1/3 от цената да е само за дамаската и този тиквеник се обръща и ми казва " Ами вие щом толкова много знаете, защо ме питате" и се фръцва и си тръгва  #Crazy Shocked Ейййй, тук се сещате какво последва!  #2gunfire #2gunfire #Cussing out Голяма патърдия, ровене по каталозите, четене в интернет и т.н. Направо полудях! Ама защо на мен все се падат идиотите!?!?!?! Още като се сетя и паля метлата!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Съответно накрая си тръгнах и им казах, че съм си избрала столчето, но ще си го взема със сигурност от друг магазин!  newsm65 Та така.....

Отивам да похапна, но преди това да ви препоръчам един много готин филм "It's comlicated"

Много готин и разтоварващ! А Мерил Стрийп живее в къщата на моите мечти - ни повече, ни по-малко!!! Rolling Eyes

# 556
Леле, много съм залюхана, забравих да честитя две хубави новини:
Честита първа годинка на Гани- да расте здраво и усмихнато дете и да радва много мама и тате Simple Smile
Честито и на мама Тони- леко и безаварийно бременеене Simple Smile

Гал, малката сама от раз спря да се буди и да търси цицка  Crazy Чудо на чудесата  Laughing дано не е за три дни, че  ooooh!

Айде лекичка и мекичка от нас Simple Smile

# 557
  • София
Коте, не ги привличаш ти, идиотите са навсякъде. Много ми хареса как се е разсърдил "консултантът" и се е врътнал. Класика:)
Сега ще дръпна 2-та филма (препоръчани от Фокси и Ина), дано скоро успея да ги гледам.

# 558
Гал, май си объркала името, аз съм Васи, а ВивиМ е Влади  Heart Eyes
                           love001  love001  love001 Цунки!   love001  love001  love001
Embarassed Embarassed Embarassed поне те предизвиках да драснеш два реда  Wink

Аз съм на път да лудна. Тази вечер Руси е с Т, какво става, аз ли не знам как да ги лекувам тези деца, то край няма  ooooh! Outta Joint ooooh! започвам да се отчайвам  Confused

Коте, теб поне ти е поприказвал "консултанта"  Mr. Green На мен ми каза в Хиполедн една кака: Ми ей ги там, гледайте!  Shocked

# 559
Привет и от мен!
Дорабела, много ще се радвам да се запознаем, телефона ми го има в списъка с личните данни, ако го нямаш- пиши ми ЛС да ти пратя! И да знаеш, че си канена на РД на Дими, нали е на 19-ти фебруари Simple Smile

Виждам че коментирате Ра4е и голямото и бебе, аз я помня от кърмаческия едно време, първия и син също се роди много едър, даже го бяха извадили секцио по-рано, защото нямало място за нейните органи.... Емо беше около 15 кг. на годинката Simple Smile

Коте, преди години за НГ бяхме наели 5 апартамента в един хотел да местим наши гости, че бяхме надпродали, и там туристите имаха хиляди проблеми, а аз се грижех всичко да е наред. Та една там "мениджърка" първо ми даде телефона на домакина за да може АЗ да му се обадя да му кажа да занесе тоалетна хартия в стаите, а после ми затвори телефона, разсърди ми се че не съм доволна от хотела им....

И накрая да се оплача малко- случи ни се поредния абсурд. В четвъртък ходихме на караоке, цяла вечер всичко беше супер и накрая седящите срещу нас махнаха на Сашо да отиде при тях. Той отиде, мислейки че приятелски ще си кажем чао, и онези му се нахвърлиха. Удари го някой веднъж по носа, после аз ги избутах да си ходят. Уж нищо му нямаше, но днес отиде на преглед и се оказа че му е пукната костта, която дели носа от мозъка. Сега го наливат с антибиотик в болница, ще стои 5 дни, не му дават да става от леглото. Подадохме жалба в полицията, но не вярвам нещо да направят.... Но аз съм решила да не оставям нещата така, просто тези боклуци утре ще се сбият с някой друг, пак без причина... Някакви от Боду СОД били, най-тъпото е, че нямаше абсолютно никакъв повод. Когато го извикаха Сашо отиде с мисълта че всичко е наред, съвсем приятелски....

# 560
Яна,много неприятен инцидент Confused не ги оставяй така нещата,такива комплексарчета трябва да си получат заслуженото #Cussing outдано му мине бързо на мъжа ти и няма последици. Praynig

# 561
  • в сърцето на един мъж...
Яна Hug Дано всичко е наред и да няма проблеми мъжа ти!

# 562
Яна, направо ме изуми! Що за изроди са тея?!?!?  #Crazy То по право в скапаните сот-ове работят най-неуспелите мутри, ама това на нищо не прилича. Каквата си ми вихрена мадама, знам, че няма да ги оставиш докато не си получат заслуженото  #2gunfire Ако ти трябва подкрепление, само свиркай. Дето казва Гал идеално ще ни дойде да разпуснем нервата с някой здрав бой. А Сашо ще се справи много бързо с лечението, сигурна съм  Hug

Момичета, едно бързо питане. Има идея да ни подаряват столче за кола за рд на Хилендара. Така че бързо трябва да си харесам марка и модел. Засега фаворити са ми Чико и Рекаро, ама събирам всякакви мнения и впечатления  Praynig

# 563
Добро утро мами.Какво ще правим днес в този кучи студ newsm78?Аз мисля , че ще си отвисим във форумчето Laughing

# 564
  • София
Добро утро и от нас,ние тази сутрин смо поспаливци,успях да излъжа Никола да спи до 8 Twisted Evil ,което за нас е супер рекорд,защото по-късно от 7 не става детето.

Яна
, направо се ужасих,дано по-бързо му мине на мъжа ти,направо ужас,никога не ми се е случвало нещо подобно и като чуя за такъв случай ме побиват тръпки,сигурно много си се притеснила.Дано има някакъв ефект от жалбата!!!

Миме,по-нагоре те питах за хининовата вода дали може да ми отговориш  Embarassed

Мартеничка , аз не мога да ти помогна за столчетата,защото за Ники взехме на Чиполино,които са по-евтини,като функции са като останалите-три степени за гръбчето,хубави са на външен вид,но са по-евтини първо заради марката и после,че не са до 36кг.,а до 18 и после ще трябва да си купуваме седалка отделно.Но ако някой търси по-евтин вариант стават,не са лоши,а после седалката е 26лв. и пак се спестява от общата цена.

dudululu , и аз ще кисна във форума стига милото да ми дава компа от време на време,че той като седне събота и неделя и с топ не мога да го вдигна

Мами идеи какво да сготвя на Ники за обяд,че нещо съм изчерпана  newsm78

# 565
какво му готвиш по принцип/?

# 566
  • София
По принцип сме на кухня,вчера му правих зеленчуково пюре от картоф,морков и чушка и сиренце,ако му направя пилешка супа?Ама то вътре пак почти същото само дето и пиле,иначе в супата аз пак слагам морков,картоф и чушка Thinking

# 567
Добро утро  Simple Smile

Яна, доста е сериозна контузията на Сашо  Shocked добре че са го оставили в болницата, изобщо не е за подценяване и после, като го изпишат трябва да се пази - да не вдига тежко, да не куфее много много с главата поне около месец! К'ви са тея изроди, не е истина просто  ooooh! Съмнявам се, че ще имаш някакъв успех с полицията  Confused само дано никога повече не се случва подобен инцидент. Аз за добро или зло съм присъствала (и леко участвала) в доста мелета и до ден днешен не си обяснявам как започва всичко и защо се случва  Outta Joint

Весе, Мимето май ти отговори за водата - нещо от сорта, че върши работа, но да внимаваш, че доста изсушава косата и да я омазняваш с някоя маска примерно и още спомена за един скъпарски шампоан с подобно действие, но не запомних марката  Embarassed

Марте, аз знам, че Рекаро са Мерцедесът при столчетата заради стабилните показатели при краш тестовете. Обаче нямам лични наблюдения. Мисля си, че всички вече са добре измислени и всъщност водещо при мен е дизайнът и цената  newsm78

Днес аз също искам да се оплача - за първи път откакто съм родила (пък и май отпреди това) щяхме да ходим с мъжа ми на кино само двамата, да се разходим през деня и ... Руси реши да е с температура днес  Crazy Имахме много нужда да останем само двамата макар и два часа и да си промием ушите малко.... но......ще "промивам" вашите очи явно  Flutter

За манджите да кажа - ползвам за основа ориз и картофи. НАпример като е било картоф, морков, чушка, на следващия ден забърквам ориз, броколи и морков да речем с повечко вода яхниесто да остане с олио или масло. Може и малко кисело мляко за разкош накрая, а може и без. Често правя ориза и с доматки.

Приятен неделен ден от нас  Simple Smile

# 568
Добро утро.
Мъжлето ми днес има рожден ден и преди 6 г.на тази дата се събрахме за втори път  Laughing, така че ни е и малка годишнина.
-за негово здраве.
Добре завърнали се на Еми, Цвети, Виви, найстина ни лисвахте момичета, както и вашите сладки бебчета.
Яна, дано мъжа ти скоро да се оправи и наистина трябва да вземете някакви мерки срещу тези мъже.
Да си призная не съм чела няколко страници, но вчера цял ден чистих, а днес ще се приовям за довечера.
Честит рожден ден на Ганчо!Да е едно послушно и щастливо детенце.
Хубав ден ви пожелавам и ако мога ще се включапо-късно. Hug  Hug  Hug

# 569
  • Sofia
Добро утро!

Ейййй, Яна, много лошо Sad Какви са тия изроди, каква е тая агресия, ума ми не го побира.....Как някой някога няма да извика някой за хубаво Sad Вече никъде да не смееш да излезеш. Дано Сашо бързо се оправи и повече не ви се случват такива нелепи случки! И още нещо се чудя - как няма някой път да попаднат тия тъпаци на някой да ги смели тях от бой  #Cussing out #2gunfire Никак няма да ми е мъчно! Все на готините хора ще се случи  Confused

Аз днес продължавам акция столче, че на Венцо му е толкова тясно в тая кошница вече  ooooh!
Някой знае ли дали в Пигиса и Хиполенд предлагат Макси Кози и Чико?

Мартеничка, и аз знам, че Рекаро и Рьомер са мерцедесите на столчетата, но на нас Рьомер са ни доста скъпи, а Рекаро не ми харесват заради тапицерията - плюшена е и като знам как Венци се поти, направо ще завира. А и омазан с наплюнчена бисквита и т.н. плюш направо не знам как се чисти това нещо  Mr. Green Малко по-теснички са от Макси Козито например, но са мнооого по-меки и предполагам комфортни...
По-добре кажи около каква сума мислиш да търсиш и пак ще те съветваме  Hug

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт