Отговори
# 570
Добро утро и от мен Heart Eyes

Честит рожден ден с малко закъснение на Ганчо! Да е жив и здрав, да има щастливо детство и да радва много мама и тати!

Яна много неприятен инцидент, бързо възстановяване на мъжа ти пожелавам. И аз като Котето си мислех как би било добре да попаднат един ден на неподходящите хора и да им дадат хубав урок #Cussing out
Зитка честит рожден ден на мъжа ти, и честита годишнина! Да е жив и здрав и много да те слушка!
Добре дошли на завърналите се  Hug
Деси83 Дими е страхотно кукерче Heart Eyes
Гал бързо да оздравява Руси, пък после и на кино да отидете с мъжо Hug
Момичета още веднъж благодаря за хубавите пожелания Hug
А сега да ви почерпя за именния ден

Честит имен ден и на Тонита и на всички малки и големи именници! Да са живи и здрави и да носят с гордост имената си!
Днес ще правиме и прощъпулника, че все го отлагаме. После ще пусна и снимки Grinning Нещо в последните дни съм станала много раздразнителна и заядлива, а това не ми е черта от характера по принцип Rolling Eyes знам и се усещам точно в моментите когато го правя, но не мога да се овладея и мъжо горкия, винаги обира пешкира Embarassed
Това е от нас, хубав ден и много Hug

# 571
Момичета започвам да се притеснявам,че май само ние не сме проходили.Ама нали сме пухкави и ни тежи малко повече дупенцето , та затова май не ни се отдават крачките още...Честит имен ден на всички именници.Да сте мноооого щастливи , здрави и каквото си поискате да ви се случва. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 572
  • София
dudululu , и ние не ходим  Sad,ходи държейки се за мебелите и пълзи като фурия,но го е страх да се пусне,споко ще проходят има време

Гал,много много гадно за болника,дано се оправи бързо и много гадно за вас,но няма как и аз вчера много исках да излезем с милото вечерта,но майка ми е болна и нямаше кой да го пази,тя вика ако искаш ще дойда,ама не ми се рискува да зарази Ники.
Мимето,ми писа за водата,ама аз я питах колко пъти седмично да я ползвам и дали има опасност от пърхот,на тези въпроси не ми е отговорила  Wink

И от мен честито на именниците да са живи и здрави!!!!!

# 573
Ние дори не пълзим.Само обикаля стаята с проходилката.

# 574
Добро утро
Тони честит имен ден,желая ти здраве и много щастие.
Весе,честно казано не знам дали ще ти се появи пърхота.
Сватя ти Комсед ходила ли си?Там има Чико,за Макси кози не съм сигурна,но има и на Фил и Тедс ,а те също са доста добри Peace
Хубав ден на всички ви желая  bouquet

# 575
  • София
Здравейте, аз пак, да пиша за това, да пиша за онова и всичко ми се изпари, за къде съм и аз с тоя патешки мозък, че и работа ще си търся след има - няма половин година...

За столчето, нашето е Чико Нептун, на мен ми харесва, удобно му е на Стани, като заспи в него малко му клюмва главата обаче, обикновено настрани и се подпира на облегалката за главата, но 1-2 пъти му се случи и напред да му клюмне, изправям и така, но това мога да отбележа като минус, а и се поти доста, ама той по принцип си се поти и в количката и в старото столче, та предполагам, че не от стола. А и Чикото го купихме от Комсед, в Бейби Мол-а в Люлин също ги има и предполагам, че имат и доста голямо разнообразие, може да се пита по телефона, аз питах и ми казаха точно модел, че и и цветове дамаска, но Чикото специално беше 10 лв. по-скъпо от другите места.

Деси, кукерчето е голям бонбон, пу-пу-пу и браво на шивачката   bouquet

Галче, да се оправят бързо и двете дечица, че вече много ти се насъбра, стискаме палци  Praynig

Тони, честит имен ден, честит имен ден и на Тонита, честита годишнина и рожденник на Зитка, да сте живи и здрави и много, много щастливи!!!

Мдаа, добре, че Видето писа, че да се сетя какво още имах да пиша, Яна, много кофти случка и аз на твое място не бих оставила нещата така, дано се оправя по-бързо Сашо и е малкият дявол, а пък вие подайте жалба задължително и не знам, ако се оплачете във фирмата дали ще има ефект, но пък може и да им се наложи да си търсят нова работа, а и дано някой ден попаднат наистина на когто не трябва, а марте не си права за сотаджиит, не всички са мутри, аз познавам и много свестни момичета и момчета, те обаче не ходят по адреси, а охраняват хипермаркети, но както се казва, във всяко стадо си има и мърша, за съжаление все добрите хора страдат...

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 11:14 от iva_angel

# 576
  • в гората
 Леле Яна, какво е това чудо  Shocked #2gunfire.Пожелавам бързо възстановяване на мъжа ти и дано няма усложнения  Praynig.А тези почиващи ли са били или са от местните охранители (егати охранителите)?Ако са местни не е зле да подадеш оплакване и в работата им.
 Коте, в Хиполенд има Чико, а макси-кози имат фирмен магазин близо до х-л Хемус.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

# 577
Привет!
Ние си посрещнахме татито снощи, е няма такава радост, и двамата полудяха, малкия само като му чу гласа и подскочи и почна да вика "иш, иш"( демек виж Laughing)  Сега съм малко недоспала, че се отседяхме до по-късно  над една бутилка италианско винце и моцарелка, ама ще го преживея, не ми е за първи път Crazy
Яна, много неприятна работа,  за съжаление навсякъде се  е напълнило с някакви кретеноиди, които все нещо ги дразни, ама какво и те не знаят и се чудят с кой да се заядат #Cussing out Човек вече не може спокойно да отиде някъде да се весели, щото не знаеш ако погледнеш някой дали няма да го дразниш, егати простотията #2gunfire Стискам палци мъжът ти да се оправи бързо и си търси правата на всяка цена, мама ти е дала добър съвет да подадеш оплакване във фирмата, даже това е вариант по-лесно да ги издириш кои си тия "охранители" и какво правят в извънработно време, ако пък са били на работа по време на инцидента тежко им и горко, можеш и фирмата да съдиш Naughty Потърси връзки, ти си местна, няма начин да не познаваш подходящите хора Peace
Галче, кво става с вас, айде излезте от тая черна серия, ми то не се издържа от миналата година няма спиране #Cussing out
Дудулулу, не бой се, и ние не ходим, не сте сами, но пък аз не съм толкова притеснена, има време, Рая ми проходи на 1г. и 2мес., онзи ден срещнах една позната в градинката, нейният малкия е проходил на година и седем месеца, така че въобще не се притеснявай, ще проходи, няма къде да ходи Wink
Зитка, честит рожден ден на милото ти и честита годишнина, много да се обичате и слушкате  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  bouquet

# 578
Честит имен ден на Тони и Тонита!!!   bouquet

Яна,много неприятна случка.Представям си как се чувства мъжа ти...Сигурна съм,че му е по-обидно и унизително,отколкото болезнено...Дано постигнете някакво възмездие за тези примати и да не им се размине пиянската агресия.Знам как се чувстваш и ти...

Дудулулу и Ралица не ходи още.Само се изправя,държейки се някъде,а после крещи ,защото я е страх да се пусне и да седне на дупе!

Марте,важи ли още офертата за онези чаши? Защото много съм надобряла-вчера счупих още една-само я закачих леко с ръкава на сушилката и тя падна... Confused

# 579
Ох, Яна, и аз да кажа, много лошо се е получило. Човек отива да се забавлява, а свършва в болницата.  Confused Права си да не го оставяш така. Дано бързо оздравее, а ония ненормалници да си получат заслуженото.  #Cussing out
Галл, гледам и вие не сте ги оставили болестите в старата година, да вземем и ние ли да викнем кукерите, та дано ги изпъдят.
Днес цял ден не мога да вляза тука, дано не ме изхвърли пак при публикуването.
Ето ги и моите мадами:

И да почерпя за последната ни месечинка преди годинката:

Ние също не вървим още. Т.е. пристъпва край мебелите, хваната за ръцете ни и с проходилката, но още не може да стои стабилно права и даже не се опитва да пристъпи към мен, когато я викам. Ортопеда ми "предрече", че ще тръгне преди годинката, ама не ми се вярва нещо. Тя пълзи много, бързо и от доста време, струва ми се, че няма стимул да върви. Ама не се притеснявам, де. Когато- тогава.

# 580
Ламтурник,много са сладки!А каката е одрала кожата на баща си !

Аз най-накрая успях да се снимам с Ралица...Имаме не повече от 5-6 снимки заедно!

# 581
  • Sofia
Ауууууу, Силве, ама какви сте красавициии и двете! Ауууу!!!! Страхотна снимка! Heart Eyes Аз все вързана съм те виждала и не съм се заглеждала в косата ти - вече е ясно откъде малката красавица е наследила този водопад!  Wink

Мама, много ти благодаря! Още утре ще се обадя в магазина на Макси Кози и дано имат моделите, които ме интересуват, да ги премерим и да взимаме някакво столче че на Венцо краката са до средата на облегалката стигнали вече, като акробат е  Confused

Пак хубави снимки на страхотни дечица! Пускайте още! Heart Eyes

Имам въпрос към опитните майчета - откъде да поръчам хубава детска торта, ако е възможно не на цената на столче за кола от по-луксозните?  Rolling Eyes Моля, давайте идеи, че ще трябва и поръчка и т.н.

# 582
Здрасти,бубки Hug

Нямах нет 24 часа,от вчера следобед.Полудях!!! Първите часове се търпи и дори установих,че си починах повече.Обаче като видях,че и тази сутрин нямам откачих. Сега няма да ви се жалвам и оплаквам..Важното е,че брат ми дойде и оправи бакиите на хазяите,дето са толкова вързани в ръцете,че изобщо си нямат понятие какво се прави на компютъра #Cussing out Стига толкова! Имам вече интернет,така че бързам да честитя именните дни на всички Тони-та и производни.
Тони и Тонита,за вас специално Hug Hug Да сте живи и здрави и много щастливи!!!
 Прочетох малко по диягонал това,което сте писали от вчера.После ще чета по-подробно.
Яна,изроди всякакви!!! Нямам думи просто #Cussing out Ей заради такива гомньовци страдат невинни хора!! Ядосах се,няма да пиша повече щото ще започна да говоря нецензурно #Cussing out

Ауу,красоти виждам в отчетната Heart Eyes,но след малко ще пиша пак,че трябва сега да готвя Peace

# 583
  • Варна
Ей голяма нерва днес, цял ден няма нет, т.е. няма само форум. Както преди няколко дни беше станало. Тия от БТК:2gunfire: #2gunfire #2gunfire /да ме прощава Лукрециана Wink/. Та сега докато ви изчета, то дойде време да отмятам някои други ангажименти.
Но няма да пропусна да приветствам с  добре завърнали се  Цветито и Емито  newsm44 Време беше бе мацки. Сега остава и Гери да се появи и да пусне някоя снимка на Гогича, че ако знаете какъв сладур е станал  Heart Eyes
Честит имен ден на всички носещи името Антон, Антония........ Да сте живи и здрави   bouquet
Дани, ние също не ходим /т.е. не е само до килограмите/, но пълзим скорострелно и се придвижваме до всяка цел по мебели и маси. Вече слиза сама от дивана и леглото, поглежда отгоре, после завърта дупето и сваля едно по едно крачетата. Сама го направи, без да й показваме.
Снощи имахме гости, приятели с бебе 2 месеца по голям от Поли. Е няма такава радост, Полина така му се нахвърли, така го прегръща и закаче, че той милия се стресна, нищо че е 4-5 кг по-голям и 10-13 см по - висок. Май ще е много нападателна нашата  Embarassed
И последно - аз се отказах засега да търся ново столче за кола, защото то нашето е до 10кг, а при положение че сега е 7 кг, то май ще ни трябва след 1-2 години  Wink

# 584
Яна, много неприятна случка. Дано съпругът ти по-бързо да се възстанови, а онези малоумници да си получат заслуженото.
Моят мъж два пъти е страдал от такива нещастници  Confused

Цвети, Еми, радвам се да ви видя отново във форумските редици
А с Гери какво се случва, някои има ли информация? От много време си мисля за нея?

Инче, Макси кози има и в БебеМаркет. Дано скоро намериш това, което търсиш и на по-приемлива цена.
А за торта не мога да ти помогна. Аз съм решила,че няма да давам 100 лева за торта от сорта на неделя и т.н. Ще поръчваме при един познат. Дано само и той не ни вземе толкова, но явно цената ще зависи и от това, какво искаме да се направи.

Рожденните дни наближават  Simple Smile Започва великото празнуване.

Гея
, ти защо не пуснеш снимки от на Мила рождения ден? мисля, че ще е добра идея всеки да покаже по няколко снимки на мини-рожденниците  Simple Smile

Галче, много кофти с тия болежки  Confused от къде се пръкват при вас?

Толо, честита ви годишнина. Още много години щастлив съвместен живот ви пожелавам.

Зитка, честит ти рожденик. Много да ви обича и обгрижва.

На всички именници, честит празник. Много здраве, щастие и успехи.

Деси, страхотен кукер

M@m@, много ти благодаря

Общи условия

Активация на акаунт