Отговори
# 105
Аз сега нямам много време да пиша,защото готвя и в същото време съм сложила да пека един кекс във фурната.Но Диде,защо 30 бурканчета? newsm78 Аз не съм в час със софийските кухни,ама 30 ми се видя много голяма цифра... newsm78 Я обяснете на неосведомената,за да не се изложа втори път пред някой Blush
И браво за точицата Hug Айде дано да е мъжленце Mr. Green

Вержи,тук в нашата кухня искат 30 бурканчета и 60 капачки, но не каквито и да са, а да са от 190 гр с винт, лошото е, че никъде не се продават, единствено стават пюретата на АМ-АМ и Малечко и си принуден да купуваш от тях, за да ги събереш!  #Cussing out

Аз обаче пак не проумявам защо ИСКАТ 30 бурканчета..пък и 60 капачки... Или аз съм глупава или ..незнам Thinking ..И ми направи също впечатление,че ви искат малки бурканчета..Ние сме също с капачки с винт,но от по-големите бурканчета с широко гърло. Аз нося на ден 6 бурканчета за двамата.Пълнят ми първо,второ и трето и така...На другия ден отивам пак със същите буркани...Стана ми чудно защо ви искат толкова много буркани...

# 106
Миленка кукото е столче, а резервоарчето е с капаче, което тя сама отваря и затваря - много ми е удобно. Купихме й го за третата месечинка от домашни потреби за 7лв. За ученето и слагането на куко започнахме рано, защото тя не иска да ака в памперса от петия ден. Гея беше споменала, че когато започнат да изкачват стъпала...
За изплакването на устата - ние в момента се учим да плюим вода, но го прави в легнало положение  Crazy С батковците започнахме да мием зъбите след като се научиха на този номер.
Диде много се радвам за хубавите новини  Peace
Мечи и с трите бременности бях така до четвъртия месец   spoko

# 107
Фокси,тук искат бурканчетата предварително,защото всеки ден ти дават 3 пълни,а ти оставяш вчерашните три празни-явно за да не се губи  време да ги пълнят на място.А защо 30....и аз нямам идея.Това е в държавната кухня.В другите дават храната в еднократни кофички с капаче.

# 108
  • София
Фокси,тук искат бурканчетата предварително,защото всеки ден ти дават 3 пълни,а ти оставяш вчерашните три празни-явно за да не се губи  време да ги пълнят на място.А защо 30....и аз нямам идея.Това е в държавната кухня.В другите дават храната в еднократни кофички с капаче.

Защото е пълна глупост, комунизъм.

# 109
Вержи, тези 30 бурканчета и 60 капачки ги даваш само веднъж като се записваш на кухня и оставят при тях като оборотни ( чупят се, губят се и т.н), след това всеки ден, когато отиваш да си вземеш храната, носиш по 3 празни бурканчета и те ти дават 3 пълни! Дано да си ме разбрала! Мисля, че в цяла София е така!  Hug

Ау, Раличка е невероятно красива! Идва ми да нацелувам екрана!  Heart Eyes

# 110
Аааааха! Благодаря за поясненията.Аз пък си мисля,че по начина,по който аз взимам храната е по-лесно..ама въпрос на свикване.Пък и щом това си е политика на софийските кухни...Ама егати оборотните #Cussing out Там на таверна ли го обръщат всеки ден,та да имат чак толкова оборотни Laughing

Извинете,че ви затормозих да ми давате обяснения,ама ми стана чудно просто...

Цитат
Публикувана от: dideroncho 

Ау, Раличка е невероятно красива! Идва ми да нацелувам екрана!

Мда,даа Heart Eyes

# 111
Фокси и ние даваме 15 бр. малки и 5 големи еднократно. На мен ми обясниха, че много често се пукат в стерилизатора и когато наливат много гореща храна.
Толо винаги като видя Раличка и се пукам от здраво място, че Анди не е момче -щяхме да се борим за нея със зъби и нокти пу,пу....

# 112
Бетунга,ако Анди беше момче,Раличка нямаше да се класира...Те ,момчетата набор 2009,ще си търсят мацки набор 2019... Laughing Ама два броя батковци имаш...Забрави ли?!  Laughing

# 113
Мдааааааааа и на мен така ми действа Раличка  Heart Eyes Дори съм си копнала една нейна снимчица , която Толо беше пуснала преди време , защото много ми хареса  Blush Дано нямаш нищо против Силве  Wink

Диде аз още съм в чуденка за годинката дали аз да правя тортата , защото ми се ще да е някаква детска с красоти отгоре пък още не съм се научила как се правят приказни герои  Crazy

За къпането и ние май сме от мръсните , щото се къпем на два, три дни , но при нас това никак не е удоволствие  Confused така пищи и се дере , че чак на последния етаж я чуват Sad Сигурно вече си мислят , че го тероризираме горкото дете Confused

При нас кухнята е като при Фокси , носиш си всеки ден три бурканчета и те ти сипват. Аз си мисля , че така е по-добре,щото знам ли ги там как ги мият тея буркани. По добре аз да си ги мия и да знам , че само ние си ги ползваме  Peace

# 114
Ама два броя батковци имаш...Забрави ли?!  Laughing
Не съм, не съм... вкара ме във филма  Crazy

# 115
  • в гората
 Мами, дайте да направим един разбор - кой на кого е обещан и кой на никой не е?Само наш Тодор ли остана без мома?Деси, Диде благодарим за комплиментите.И Диде аз все се каня да дойда към Люлин (че сестра ми си е там от 2 месеца), ама нали съм много организирана и все не се наканвам  Whistling,  и пак щях да забравя да ти пожелая лека бременност и здраво момченце накрая  Hug.

# 116
Аз да си кажа веднага да не стават грешки  Naughty Жорето на Фокси е зает и не го даваме на никой  Naughty

# 117
В нашата кухня, си нося бурканчетата, пълнят ми ги и на др.ден със същите.
Толо-Раличка е прекрасна, незнам татито какво ще прави, но май, не пушка, а автомат ще купува.
Диде-страхотни новини, дано до края всичко да е наред и накрая едно синьо вързопче от все сърце ти го желая.Да нацелуваш малката кукла от нас с Жанито.
Мечи, дано скоро да се чустваш по-добре  Hug Hug Hug
За миенето на зъбките, аз съм си взела четка за зъби, за над 6 мес.слагам малко паста и връчвам четката на момата да се оправя  Laughing.Мисия невъзможна е, ако се опитам аз да й вкарам нещо в устата, за зъби немога да проверя, камо да ги измия  Laughing, и не съм се замисляла за изплакване, тя пастата е толкова малко, че тя я изяжда, как ще я накарам да изплюе  Laughing.
Моята майка също е мераклийка да взима да гледа Жанет, а ние да сме си направили второ и накрая милото им каза, да вземат да си направят бебе и да си го гледат.
Изчезвам.Лека нощ, ако не се включа. Hug  Hug  Hug

# 118
Я да намина да не ме забравите Wink
Къпането при нас е два пъти седмично. Иначе мием само очички ръчички и дупе.
Не пасирам храната от доста време.
При нас пък бурканите за кухнята са 6бр., капачките са надписани, така знам че вземам точно моите. Отивам оставям празни за утре и вземам пълните и така.
За миенето на зъби още не съм се замисляла, имаме два долу и два малко показали се горе.
Толо ти какво ще кажеш по въпроса за зъбимиенето? Simple Smile
Гледам докарваме се пак до еднакви неразположения въпреки различния статус. Едни им се гади от нова бременност, други от мисълта че се връщат на работа и трябва да дадем децата на ясла. Mr. Green
За "чао" да ви покажа как играят кака и бебе. http://vbox7.com/play:8eda517d

п.п. Диде току що гледах ходещата Зари  Hug

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 20:04 от k.penkova

# 119
Пенкова,Зорничка много хубаво си играе с това влакче!  Joy

А за миенето на зъбките още от сега....ами струва ми се безмислица.Нито може да се измият ,нито навици се създават. А що се отнася до изплакването-пастите за съвсем малки деца са без флуор и са съобразени с факта,че се поглъщат,така че не е страшно.

Общи условия

Активация на акаунт