FarmVille - 10 тема

• 33 805
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Взех 2 звезди на хамбара и не се разширявам повече .искам пак да пусна публикация за помощ на стената на Фейсбук ,но не ми дава такава опция,до утре ли трябва да изчакам  Thinking

Според мен е бъг  Simple Smile

# 211
Взех 2 звезди на хамбара и не се разширявам повече .искам пак да пусна публикация за помощ на стената на Фейсбук ,но не ми дава такава опция,до утре ли трябва да изчакам  Thinking

Да или трябва да заличиш помогналите ти до сега, като натиснеш "give up" и да започнеш отначало, като ти даде да публикуваш отново.

благодаря ,ще изчакам до утре тогава  Heart Eyes

# 212
  • UK
Просто рестартирах играта, на мен няколко пъти ми стана така и след това се оправи. Simple Smile

# 213
hrrisss, за нещо такова ли говориш

# 214
Вместо да чакаш до утре дай GIVE UP и постни линка си в темата за линкове по-бързо ще стане от колкото да чакаш утре Simple Smile

# 215
Просто рестартирах играта, на мен няколко пъти ми стана така и след това се оправи. Simple Smile

Какво ще рече "рестартиране" на играта  Thinking

# 216
  • София
На мен ми се спича точно когато искам да публикувам нещо ...

# 217
Затваряш прозореца на famrville  и пак го отваряш  Grinning

# 218
Ей....голям съм карък....досега само 1 път улучих 30 гориво.....колко златни кокошки събрах....и колко въртележки,zen garden и animal float продадох....не е истина просто  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 219
Вместо да чакаш до утре дай GIVE UP и постни линка си в темата за линкове по-бързо ще стане от колкото да чакаш утре Simple Smile
така направих , след малко ще копирам и линковете  Grinning

# 220
# 221
  • София
Извинявам се. От бързане не прочетох. Мерси   bouquet

# 222
 Въпрос към напредналите:
 На Huge Shed  и Huge Barn - 3 звездички, отдолу Dairy Farm - Comming soon, същото и на Chicken Coop.
 Сега какво следва?
Моля за обяснение.

# 223
Чакаш да пуснат за Chicken Coop и Dairy Farm

# 224
Благодаря.
Мислех, че пропускам нещо, защото чета, че хората имат по 7-8 кокошарника, на мен ми трябва само още един кокошарник.

Общи условия

Активация на акаунт