FarmVille - 10 тема

• 33 803
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
# 226
stelibeli много през лесното го подкарахте - даже не си направи труда да прочетеш нали? Просто дойде и си "снесе" линка  Stop

пп - извинете, ма ми стана нервно нещо... Crazy

# 227
# 228
Не вие просто ме разбивате - не само, че не четете, ами даже един пост над вас не го правите. Няма пък да дам никакво рамо, щом на вас ви е трудност да се съобразите - че и отделна тема се направи и не и не  Close

# 229
Здравейте, искам и аз да се присъединя към форума.
Искрени благодарности към поддържащите форума и пишещите в него   bouquet
От скоро играя играта и признавам, че съм страшно "зарибена".
Имам нужда от съседи, а и ако някой се нуждае от работливи  и услужливи съседи аз съм насреща - nadia_stoianova@abv.bg
Предварително благодаря   bouquet

# 230
Здравейте, искам и аз да се присъединя към форума.
Искрени благодарности към поддържащите форума и пишещите в него   bouquet
От скоро играя играта и признавам, че съм страшно "зарибена".
Имам нужда от съседи, а и ако някой се нуждае от работливи  и услужливи съседи аз съм насреща - nadia_stoianova@abv.bg
Предварително благодаря   bouquet

Добавих те  Hug

# 231
  • София
Признавам, не мога да изчета стоти страници с линкове за складове.
Иможе би изпускам нещо интересно, за това ме извинете, ако задавам коментирани въпроси тези дни.

п.п. това е вместо запис и дано утре не е нова темата. Crazy

# 232
Понеже никой не ми отговори, споделям този линк от предишната тема, аз нищо не разбрах, но може на вас да ви свърши работа.
http://www.youtube.com/watch?v=q7y9wwn1p2E&feature=player_em … d#watch-main-area

# 233
  • Варна
Сега си извадих всички кокошки от курника, имах 4 готови и ги слагах една по една, само по една кокошка в кокошкарник и ми даде едно яйце, тъй като досега не съм въртяла кокошки, понеже ме мързи Blush, а и имам бебе за гледане мисля да процедирам вече така да слагам по една кокошка и ако даде даде, ако не здраве да е Flutter, така или иначе с пълен кокошкарник ми дава яйце на 2-3 дена без да ги въртя, така че сега ще пробвам така пък да видим

Още нямам втори кокошкарник Sad

# 234
  • E-CLM & CH-VD
Понеже никой не ми отговори, споделям този линк от предишната тема, аз нищо не разбрах, но може на вас да ви свърши работа.
http://www.youtube.com/watch?v=q7y9wwn1p2E&feature=player_em … d#watch-main-area

Разказва как е видяла, че в склада има 5 кокошарника, а е имала само един, и показва как става клонирането. Явно колкото сгради ти покаже, че имаш в склада, толкова можеш да сложиш във фермата.
На мен ми показва точно колкото имам реално, и нямам нищо клонирано.

# 235
Да се похваля, че клонирах още 4 кокошарника, т.е. имам 5. Повече обаче сякаш не може... Голямо благодаря на този, който пусна мухата за клонирането, че вече не помня кой беше  Crazy   bouquet

# 236
Ами ако искаш да си лоялна, може да опишеш как става, за да се възползват и другите, все пак като мами не винаги имаме време да се връщаме назад и да четем.
Благодарско, при положение, че се отзовеш!

# 237
  • Велико Търново
И моите изведнъж станаха 2, но не знам как се случи  Blush
Не мога да получавам никакви покани за съседство, настройките са ми в ред. Идеи?

# 238
  • London
Ами ако искаш да си лоялна, може да опишеш как става, за да се възползват и другите, все пак като мами не винаги имаме време да се връщаме назад и да четем.
Благодарско, при положение, че се отзовеш!

Само при някои става, не е при всички и не зависи от ниво, пари или съседи.

# 239
като за първи път с врътката накокошките за днес 10 яйца.май съм касметлийка

Общи условия

Активация на акаунт