FarmVille - 10 тема

• 33 803
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте   bouquet Като натисна на склада на EXPAND STORAGE , натискам EXPAND , 10 човека влизат там , но после какво става ? Има и краварници и кокошарник , ама ... ? Това ли е нещо  за клонирането ? Малее и какво натиснах и станах -1 FV  ooooh!

Разбрах за какво е - за разширяване  Peace

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 15:24 от magi_77

# 316
mjk, за съжаление се губи 31 подарък. Няма какво да направиш освен да следиш за нови златни яйца.
Благодаря Kally May

# 317
  • София
Ако искате станете ми съседи - Милена Генинска Simple Smile

# 318
  • London
Добре де,

vassileva_s , Whatever и Сенди, само Вие ли не видяхте и не разбрахте, че тук в тази тема линкове няма.Има тема тема само за линкове, молби за помощ и всички други за цъкане.

# 319
Добре де,

vassileva_s , Whatever и Сенди, само Вие ли не видяхте и не разбрахте, че тук в тази тема линкове няма.Има тема тема само за линкове, молби за помощ и всички други за цъкане.

Не, къде е тая тема. Последно като четох тази снощи си давахте линкове?

П.П. Намерих я, сори.

# 320
  • Пловдив
http://vbox7.com/play:d8c3d31b Това е линк за супер пристрастени маниаци Simple Smile

Не е за увеличаване на склада! Simple Smile

# 321
http://vbox7.com/play:d8c3d31b Това е линк за супер пристрастени маниаци Simple Smile

Не е за увеличаване на склада! Simple Smile

Хаха напрово ме разби с това клипче Simple Smile тези бяха направо уникани хаха  Laughing

# 322
  • София
Моля ви станете съседи освен на мен - Милена Генинска и на мъжа ми - Веселин Иванов.  Благодаря ви!!!  bouquet

# 323
Моля ви станете съседи освен на мен - Милена Генинска и на мъжа ми - Веселин Иванов.  Благодаря ви!!!  bouquet
                               По-добре дай мейли.
                               За линковете е най-добре чат. Нито остава нещо, а и става доста бързо.
                               Аз игнорирам тези със запустелите ниви, че са ми много кът подаръците и торбите с тор.
                               А някой да е забелязал връзка между храненето на кокошките и плодородието им  Thinking?

# 324
  • Разград
И мен ме вълнува от няколко дни този въпрос

А някой да е забелязал връзка между храненето на кокошките и плодородието им  Thinking?

Когато не са нахранени кокошките ми нищо не снасят или аз си втълпявам   ooooh!

# 325
  • UK
Да не би да са увеличили лимита на подаръците в кутията? Имам 31 подаръка в моята...

# 326
  • София
m_geninska@abv.bg  и  r9_@abv.bg. Tова са мейлите.

# 327
                               И на мен нещо такова ми се струва, затова и питам. Като че ли като ми даде, че са ги нахранили 3 човека много лесно пускам 3 яйца после. И нищо, докато не ми ги нахрани пак някой. Но може и просто да съм се зомбирала повечеко  Crazy.

# 328
  • Разград
                               И на мен нещо такова ми се струва, затова и питам. Като че ли като ми даде, че са ги нахранили 3 човека много лесно пускам 3 яйца после. И нищо, докато не ми ги нахрани пак някой. Но може и просто да съм се зомбирала повечеко  Crazy.

Току що кокошките ми снесоха златно яйце без да са хранени и то от първата врътка.
Май наистина сме се зомбирали  Mr. Green

# 329

Общи условия

Активация на акаунт