FarmVille - 10 тема

• 33 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
И при мен номера с кокошкарника не се получи  Sad

# 421
събрах всички звездички на хабара и пак съм без клониран кокошарник... кажете при вас получава ли се днес... че полудех ...  ooooh!
уж правя всичко както е на клипчето и не става и не става....  #2gunfire
И аз тва се питам че и аз  #2gunfire #2gunfire Crazy Crazy #2gunfire #Crazy

# 422
  • Бургас
Явно бъга с кокошарниците е фикснат, и аз тествах не става 

# 423
  • Пловдив
Здравейте, фермери Simple Smile
Искам да попитам, някой знае ли защо във фермата ми се е появил втори кокошарник?  newsm78
Съвсем случайно го видях...беше се клонирал зад първия.

# 424
НЯма вече бъг :< останах си със 7 кокошарника само  Tired

# 425
  • Варна
НЯма вече бъг :< останах си със 7 кокошарника само  Tired

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha ненаситница  Hug

Ама вие май наистина не четете, има си отделна тема за линкове, аз дето съм нова в тази тема взех да се дразня, какво остава за момичетата, които пишат от първата тема.......

# 426
Признах си няколко страници назад, ganusha80  Mr. Green

Това с линковете чак мен започна да ме дразни...
А в оная тема, ако всеки си беше трил неактивните линкове щеше да е още по-добре.. Аз трих няколко ама.. май някъде по трасето и аз спрях Simple Smile

Не се ядосвайте за кокошарниците.. сигурно всеки момент ще спрат да са актуални мистеризоните яйца и ще пуснат бременни крави дето ще "снасят" зен градинки  Laughing

# 427
  • София
Признах си няколко страници назад, ganusha80  Mr. Green

Не се ядосвайте за кокошарниците.. сигурно всеки момент ще спрат да са актуални мистеризоните яйца и ще пуснат бременни крави дето ще "снасят" зен градинки  Laughing

Няма да се учудя.  Grinning
А при мен се клонира сергийката без да искам ...

# 428
Някой може ли да ми каже как става това,че ми в много интересно как е възможно изобщо

http://www.facebook.com/?ref=home#/photo.php?pid=31000328&id … bid=1314235092474

# 429
...Не се ядосвайте за кокошарниците.. сигурно всеки момент ще спрат да са актуални мистеризоните яйца и ще пуснат бременни крави дето ще "снасят" зен градинки  Laughing
                                   Много шантава игра. Телетата се получават от едно, кравите раждат градини... Обърка се света.

# 430
  • София
Някой може ли да ми каже как става това,че ми в много интересно как е възможно изобщо

http://www.facebook.com/?ref=home#/photo.php?pid=31000328&id … bid=1314235092474

Бъг.
Аз имам 2 застъпени ...

# 431
някой опита ли се пак да си направи кокошкарник? при мен не се получи Sad

# 432
Аз пробвах три пъти с кокошарниците, но не става и това е, отказвам се с пробите.

# 433
Оставам с впечатлението, че хора влизат и просто пишат в темата без да прочетат дори пост над техния..  Naughty
някой опита ли се пак да си направи кокошкарник? при мен не се получи Sad
Аз пробвах три пъти с кокошарниците, но не става и това е, отказвам се с пробите.
Бъга е поправен... Не става вече

# 434
Все такъв късмет имам, докато разбера как и то не става.

Общи условия

Активация на акаунт