FarmVille - 10 тема

• 33 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
от яйцето на една съседка 1-ия път взе3х 30 туби гориво,но кутията ми беше пълна с 30 подаръка и не ми ги отчете #Cussing outпак от същото яице втория път ми се падна animal float.него го взех bowuu

# 496
# 497
Момичета, трябва ми малко помощ да си разширя барн-а. Кликнете на линка, моля ви

http://apps.facebook.com/onthefarm/reward.php?frHost=10000021251 … nsionFriendReward

мерси

Тук никой няма да кликне, постни го в темата за линкове - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460804.0

мерси за разяснението

# 498
maminnkata, никакво значение няма.
От 2-3 дена и аз се мъча да мътя яйца и то благодарение на инфото от първата старница как става....
за което много съм ви благодарна  Hug
Но имам едно питане.... следващите кокошки, които добавяте след готовата на какъв процент трябва да е в готовност???
Защото ми направи впечетление, когато повторя някоя кокошка с 0% и не ми дава яйце, а ми се изчерпват полу готовите кокошки, а те са все на големи проценти като 89-90- 95 % и тогава май пуска яйце... newsm78
Та има ли някакво значение % на готовност ???

Ох незнам дали го обесних добре  Crossing Arms

Значи на празен ама напълно празен кокошарник се слага една готова, готова с капка отгоре едно като крушка и после тези с най-нисък процент, колкото повече толкова  по-добре, но и с 5-6 става.
Първо  големи  Hug за отговорите....
Калитко точно така го правя, ама когато ми се изчерпят кокошките с по-голям процент спира да ми дава яйце, но явно си е моя заблуда...
Както една съфорумка каза скоро, че сигурно са запечени  Joy

# 499
От два дни вадя яйца с една готова кокошка, не става от всяка но и като слагах по 5-6 беше същия резултат, а така ми е по лесно

# 500
Да не се очаква утре да пуснат нещо ново ooooh! . Не мога да си обера тиквите. На 4-5 цъквания и ми дава Saving your farm...... Ще я зарежа на края  Crossing Arms .
Благодаря за разясненията за кокошарниците- сдобих се с още 1, повече не ми трябват.

# 501
  • Варна
38 яйца днес! Мислех си, че като взема синия рибън ще им се свият трътките, ама .... не би!

Едит: Всъщност - продължавам! Имам още готови  Party

Пак едит: 40!

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 23:56 от mari6a

# 502
Здравейте, отскоро играя фермата, но днес излезе проблем.Когато натисна на бутона Market се  за да купя нещо и посадя не става нищо.Не ми излиза прозореца където се купуват различните неща.При лопатата е същото.натискам и пак нищо не става.Не излиза прозореца, който те пита дали да изтрие съответното поле.Немога да посадя нищо.Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно и има ли разрешение?

# 503
Снощи докато го имаше бъг-а някой пробвали да си размножи вилата примерно?

# 504
  • not found
Ако си оставя празен кокошарника ще могат ли съседите ми да хранят кокошките  Mr. Green

# 505
  • Murcia, Spain/Ruse
Ако не е нахално от моя страна търсим съседи и на мъжа ми,Martin Chopov Hug
Благодарско  на всички отзовали се Hug

# 506
Ха, пуснали са нови рибони.... единия е за четкане на котките, а другия за сеене ooooh!
Тъкмо си взех синия рибон за трактора и айде... нов .... Joy

Май ще увеличат времето за Фрии гориво  newsm78

# 507
Ха, пуснали са нови рибони....  а другия за сеене ooooh!

Егати, от колко часа е това?  #Cussing out Преди 1 час си засях цялата градина!  #Cussing out Как се прецаках начиииии!

# 508
  • София
Някой да знае, как са медалите за разресани котки?

# 509
Cat Lady:
Yellow, brush 5 cats, you will get 50 xp, and 1000 coins
White, brush 50 cats, you will get 100 xp, and 2500 coins
Red, brush 100 cats, you will get 250 xp, and 5000 coins
Blue, brush 250 cats, you will get 1000 xp, and 10000 coins Peace

Общи условия

Активация на акаунт