Кървене и зацапване в 4-ти месец от бременността

• 30 056
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравей,
И аз имах кървене, но в по-ранна бременност- 6-7 седмица, тогава ми биха Прегнил, беше ми обяснено, че така организма по-лесно ще си произведе хормона, подпомагащ бременността, Прогестерон....зная какво е да се молиш и да искаш всичко с бебето да е наред, желая ти го от сърце, пази се и почивай повече и нека съдбата е благосколонна към теб и бебето ти Praynig

# 16
Благодаря на всички за подкрепата жече сам малко по спокойна кървенвто ми почти спря но на моменти доста ми прилошава нормално ли е това

# 17
Здравейте на всички имам един проблем и искам съвет от вас .Бременна съм в 4-ти месец но постоянно ми прилошава гади ми се и имам световъртеж нормално ли е това изследванията ми са много добри и няма причина за това састояние .Преди 20 дни получих кървенв което премина в кафяво зацапване което все още продължава .докторите казват че всичко е нормално пия лекарстжата които ми изписаха но не се чувствам добре .Ако има някой ,който е изживял същото или в момента го изживява моля пишете ми .Благодаря ви предварително

# 18
И аз бях така - в края на втория месец имах зацапване. Ядях през 3 часа като бебетата, защото ако не сложех нещо в устата (ядене е силно казано, по-скоро хапвах колкото да не ми тръгнат киселини) И въпреки това повръщах ужасно много, постоянно ми се виеше свят. Мина някъде в средата на четвъртия месец Peace
Надявам се, че щом лекарите ти казват, че всичко е ок скоро този период да приключи и да почнеш да се наслаждаваш на бременността Hug

# 19
  • София
Трябва ти спокойствие, как ти е кръвното?
Често срещано явление при бременни, отшумява към 4-я месец.

# 20
Имах подобен проблем. Получих кървене в 5 г.с., което премина в кафеникаво зацапване - това прподължи докъм 14-15 г.с. Не пиех никакви лекарства (доки ми каза,че няма смисъл) и постепенно всичко премина. Гаденето също го имах - много повече от първата бременност - повръщах си и ми беше гадно до началото на 5-ти месец.
Така че състоянието ти е нормално за бременна - просто си от тези "щастливки", на които не им е много леко през бременността.

# 21
благодаря ви за отговорите мили дами.Кръвното ми е 90/60 но аз по принцип сам с ниско кръвно пък за повръщането нямам думи то просто не спира от началото на бременноста сам така даже и в болница лежах заради него сега пия диган и нещата са малко по нормални но никак не ми е комфортно Cry

# 22
На мен до преди 2 седмици ми се гадеше и повръщах всеки ден  Crazy Няма оправия, просто трябва да изчакаш да изчезне това състояние. Моето кръвно също е нисичко - 58/86 беше последно.

# 23
  • Шумен
До болка познато чувство ми е това. Прилошаваше ми до последно, дегана само ме спасяваше и въпреки него до 6-ти месец си повръщах постоянно. За последно ми прилоша след като родих и после всичко изчезна. Но има жени при които гаденето отминава в 4-тия месец. Има и такива на които никога не им става лошо. Стискам палци скоро това да изчезне при теб  Wink

# 24
в 24 седмица започна едно кафеникаво до тъмночервено зацапване ... по около 2х на ден . В началото се притесних, после гледма нямам болки, бебето мърда ... а бяхме във ваканция и далеч от нашите си лекари . Е не отидох и си мина течението избледня до розово за около 14 дена и сега нямам никакъв проблем. На контролата след ваканцията ми казаха, че има много причини и щом се чувствам добре не е проблем. Уз беше ОК, кръв урина - ОК. Взеха цитонамазка и ако няма инфекция на шийката мога да го забравя. Е добре, че не си развалих ваканцията да тичам по местни лекари ...
Та не изпадайте в паника моментално.
Идете на лекар и той ще ви каже има ли наистина проблем или няма  Hug

# 25
Здравейте!Имам следният проблем в 6г.с. прокървих  светло розово течение без болка пиех нош-па и утрогестан след това прокървих по същия начин в 12г.с. продължих със същите лекарства в 20г.с. спрях утрогестана по лекарски припоръки и сега съм в 22г.с. пак по същия начин кървя тое по скоро спукан капиляр примесен с бяло течение звънкам на доки но не ми вдига поне да го питам да пия ли пак утрогестана .Бебчо рита имам обичайните прищтракващи болки нищо различно.При предишните прокървявания ми спираше за ден и половина.Някой бил ли е така с такива кървения!

# 26
Здравейте мами,

От 25 декември съм в 5 месец постъпих в болница преди 11 дена с кафяво зацапване от три дена кървя като цикъл. И кръвта не спира. Докторите казват, че бебето е добре, плацентата също, само е ниска и шийката на матката е без разкритие. На някой да му се е случвало? Много съм оплашена!

Общи условия

Активация на акаунт