Лечение на псориазис-3

• 324 937
  • 796
  •   1
Отговори
# 45
днес цял ден чета из форума и виждам че доста хора имат проблем с псориазиса по главата. Позволявам си да ви предложа още една рецепта.Свързаха ме преди с майката на едно болно момиче което имало псориазис вулгарис на главата.Момичето знам че произхожда от заможно семейство и знам че доста клиники са обикаляли в чужбина иБЪЛГАРИЯ.Когато попитах майката къде да заведа моето дете  жената беше категорична каза просто никъде.Нито един лекар не еуспял да им помогне.Една излекувала се жена им дава една проста рецепта която се приготвя в аптеката.Снея момичето се оправило Струва евтино.Не съм я ползвала понеже на нас ни помогна катрана.Пазя си я като резервен вариант. съставките били напълно безвредни.Аз не мога да разчета рецептата виждам че съдържа салицил рициново олио ланолин и др. Ако някой проявява интерес утре ще я сканирам

# 46
Сканирай я, моля.
Не разбрах, боров катран лесно ли се намира в аптека?

# 47
  • Tам през Атлантическия океан
Сканирай я, моля.
Не разбрах, боров катран лесно ли се намира в аптека?
Принципно го има в аптеки където правят кремчета, мазила  по рецепта  Wink
аз лично пообиколих доста  дакато накрая един служител ми предложи да си поръчам и на следващия ден си го взех от аптеката  Hug

От събота се мажа с това което препоръча rosi cat , за през седмицата ще видя (наистина работя в сериозна фирма и в офиса не мога да си позволя да понамирисвам на катран  Crazy просто няма как)

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 09:18 от Desss

# 48
а колко време трябва да се седи след намазванито

# 49
Най добре е да не го отмивате намажете и превържете Пробвайте първо на малък участък   От първото мазане трябва да усетите леко подобрение.местата които се виждат мажети вечер и отмивайте сутрин.Аз мажех през деня с крема на д-р Тайс Препоръчват го при невродермит .По половите органи

# 50
Продължавам си мисълта.     По половите органи на детето беше излязъл псориазиса там се махна само с този крем на д-р Тайс nachtkerzen По късно ще помоля сина да сканира.

# 51
Здравейте, моята майка се бори с тази болест много години. Записвам се в темата да следя.

# 52
моето шишенце е на химакс фарма  софия ВЪЗРАСТНИТЕ хора които отглеждат животни знам че си го правят сами .Дано да приготвят в аптеката от натуралния продукт а не нещо химично .Мисля си просто.                      Лекарите казват за детето -че е псориазис но аз все се надявам че грешат .Някой знае ли къде точно се прави в София или Пловдив тази биопсия ако има и адрес.Петър Димков пише че тръгвал от зачервено петънце с пъпка  което растяло и заемало площи.При нас н.пр.ръцете започнаха да се белят. за два дни премина в болезнени рани които започнаха да се эалюспят.Раните дори кървят.Това прилича ли на псориазис.Друго което се сещам. снощи питах едни възрастни хора дали са чували нещо за греса (-писах по на горе една рецепта с грес и бор. кат/ казаха че на времето всички кожни болести ги лекували с грес .Дори изгаряния .Според мен ако става въпрос за по стар псор. тази рецепта може да е по -подходяща.Опитайте на малък участък.П.Димков на всички кож. болести пише да се приготвят хапчета от катран. Ако някой е чувал за такъв продукт или лекарство н. пр.

# 53
http://img5.imageshack.us/img5/8137/receptapsor.png

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 22:38 от Дивиана

# 54
Извинявам се че рецептата излезе толкова голяма.Не мога да дам повече подробности по нея.Загубила съм тел. на жената .Ако случайно тя си познае рецептата във форума ще и бъда благодарна да се свърже с нас.

# 55
Погледнете тази статия, може да ви е от полза : Магическата сила на солта. Лечение със сол http://nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content&view … ini&Itemid=16

Успех на всички!

# 56
Здравейте пак от мен. Много хора ме питат как да се снабдят с бор. катран.На моето шише има тел.8563143.Питайте в кои аптеки го има .Мисля че струваше около 1лв.Моя дядо ми беше дал един катран ,но трябвал да  мине през 10 води и т.н. Този в аптеката си е обработен.     Друго което се сещам е че там където раните кървяха.Има цепнатини в кожата-първо затворих раничките с баня от тетра и на другия ден намазах с катрана за да не се получи възпаление.    Друго което давам на детето е покълнало жито.Чела съм че само по себе си лекува псор.Много витаминозно е .Давам и витамините на vision  Те са на билкова основа. Само за деца.Знам че имат световна награда- на Юнеско.

# 57
Здравейте и аз имам тази болест от 2 години но е само по ходилата на единия крак и по дланите на ръцете и не знам с какво да се мажа вече в момента се мажа с дипрозон но няма ефект

# 58
Здравейте и аз имам тази болест от 2 години но е само по ходилата на единия крак и по дланите на ръцете и не знам с какво да се мажа вече в момента се мажа с дипрозон но няма ефект

Майка ми има същия проблем. Sad
Има по ходилата на двата крака и по дланите но нищо не помага .
Ако някой е ползвал нещо което му е помогнало да ни помогне и на нас. Hug

# 59
ас сам с псориазис по дланите и ходилата от 1972.
единственото което ми действа добре без да вреди(надявам се ) е даивонекс.
но то няколко месеца  не го внасят.
сега търся друго.
чух че в новия проспект на борола има ново и хубаво лекарство за нас.
утре почвам да го търся по аптеките.
не знам името но ще търся,
чао

Общи условия

Активация на акаунт