Лечение на псориазис-3

• 324 981
  • 796
  •   1
Отговори
# 750
Да имам наложена диета , не трябва да приемам алкохол,цигари,кафе,кола,да ям шоколад и шоколадови изделия,никаква пикантна и мазна храна.Вечер си разбивам в пасатор морков,краставица и магданоз и пия получената смес.Също така ми каза,че кожата се нуждае от много слънчева светлина и след като приключа с лекарствата ще ме прати на солариум или море.

# 751
За слънцето е много вярно!Първото лято след като ми се появиха петната,бяхме на море и виждах как слънцето изгаря петната.Мазала съм се със слънцезащитен и това не пречеше.С всеки изминал ден петната намаляха и ставаха сухи,след това изчезваха!
  Аколкото до диетата-то не е диета,а по-скоро се ограничавах.На мен ми влияеха много оцета и яйцата.Но сега не се спирам,като ям почти всичко с оцет.

# 752
  • На небето

То много хубаво, но диапазона на лечение ми се струва твърде голям за да помага на всичко.  newsm78

# 753

То много хубаво, но диапазона на лечение ми се струва твърде голям за да помага на всичко.  newsm78
и на мен така ми се струва Grinning

# 754
За слънцето е много вярно!Първото лято след като ми се появиха петната,бяхме на море и виждах как слънцето изгаря петната.Мазала съм се със слънцезащитен и това не пречеше.С всеки изминал ден петната намаляха и ставаха сухи,след това изчезваха!
  Аколкото до диетата-то не е диета,а по-скоро се ограничавах.На мен ми влияеха много оцета и яйцата.Но сега не се спирам,като ям почти всичко с оцет.
Ето виждате ли, vesi яде всичко с оцет и това ако не й помага със сигурност не й пречи. А колко нещо се изписа, че за лечението на псори трябва да се ограничи почти напълно киселинната среда в стомаха и драстично да се увеличи основата. От там и произлизат всички диети с тези зеленчуци и прочие-никакви лимони или цитросови плодове(понеже засилват киселинния състав на храната в стомаха) никакви домати , патладжани и прочие синьо-лилави зеленчуци(по същата причина) , всички бобови  растения и т.н. и  т.н. Аз лично когато пуших и пиех най-много , но бях сравнително спокоен, нямах НИКАКВИ проблеми.Псорито ми се появи преди 22 год след стрес на нервна почва и на такава ми се обостря.Е, може би значение има и смяната на климата(зима-пролет), но това е незначително спрямо обострянето след нервно напрежение. За мен е може би най-важно да се вгледаме в себе си, да се помъчим да разберем защо псори се е появило и от там да се стремиме вече да търсим начин поне да го ограничиме.

# 755
  • София
Съгласна съм с kaligula2. В момента съм почти изчистена и го отдавам на спокойствието. Пия билките на Мария Требен и то вече от време на време.

# 756
За това,което е писал kaligula2 и аз съм съгласна!
  След като ми откриха тази болест започнах да търся и чета всичко за нея.Не помня вече къде,но някъде прочетох,че това е заболяване на черния дроб вследствие на нервна почва.И въпреки,че прочетох и други предположения,това ми се стори най-вярно,тъй като по време на бременноста в продължение на 5-6месеца бях подложена на леко казано огромно напрежение.И след като родих петната се появиха,когато малката беше на месец и половина.За мен самата аз намерих причината,както в моите дразнители така и в храните,които може би,само са помогнали да ,,избият,, петната.Сега вече всичко е под контрол!

# 757
    Здравейте !
Бих искал да споделя, че имаме произведен и сертифициран 100 % чист боров катран. По форума прочетох , че доста хора се интересуват и се чудят от къде може да се купи. Ако някой има интерес може да ми пише на :   peri_87@abv.bg
Бих искал да споделя с всички, че аз не съм нито аптекар , нито лекар !
Просто видях, че доста хора се чудят от къде може да се закупи затова реших да споделя !

Моля администраторите на сайта да не приемат това съобщение като търговско !!

Поздрави
Джей

# 758
Цитат
Цитат на: MXM в Вт., 12 Апр. 2011, 21:20
някой пробвал ли е това?
http://www.mountheal.com/magnesium-oil.html

Магнезиев хлорид под формата на магнезиево олио http://www.mountheal.com/magnesium-oil.html
магнезиев гел http://www.mountheal.com/magnesium-gel.html
или магнезиев скраб гел http://www.mountheal.com/magnesium-scrab-gel.html
Помага при псориазис, чрез засилване на  имунната система. Подпомага изхвърлянето на токсини от тялото. Подобрява кръвообращението в участъка който е намазан, подобреното кръвообращение спомага за изгаряне на мазнините и изхвърляне на токсините. НО за да има по-бърз ЕФЕКТ е необходимо да се спазва хранителен режим. Поне 2-3 седмици да се консумира по-лека храна (ако можете без месо), да не се пие вода 30 минути преди хранене и 2 часа след храна. Водата разрежда храната и тя не се разгражда правилно в стомаха, това води до нейното отлагане по червата. Това отлагане отваря работа на имунната система тя отслабва и всеки вирус лесно ни атакува. Затова когато се прочисти човек се засилва неговата имунна система. Тя не се занимава с шлаките в стомашно чревния тракт, а се бори с вирусите и бактериите който се опитват да ни нападнат.

# 759
Звучи благонадеждно. Знае ли някой колко пъти на ден трябва да се маже човек, или един път дневно е достатъчно?

# 760
Може в началото да се мажеш по 3-пъти на ден. А ако не е толкова сериозно веднъж преди лягане примерно. Трябва постоянство в мазането и хранителен режим.

# 761
Здравейте и от мен!От дълго време и аз се боря с псориазиса,пробвала съм какво ли не,но всичко с временен успех.Сега пак се появи скъпоценната ми надежда за успех.Започнах да пия чая на Мария Требен,а аптекарката ми предложи и две мазила на билкова основа-Витасин и родопско чудо.Почти 10 дена го ползвам и се забелязва промяна.Някой пробвал ли е такова лечение,какво е мнението и какви са резултатите.Благодаря предварително и успех на всички!!!

# 762
Може в началото да се мажеш по 3-пъти на ден. А ако не е толкова сериозно веднъж преди лягане примерно. Трябва постоянство в мазането и хранителен режим.
Добре,а цапа ли това нещо, нужно ли е време преди да си облечеш дреха на себе си, попива ли бързо?

# 763
http://www.bgstuff.net/zdrave/lekarstven-spravo4nik-menu/2877-dithranol Ползвах го няколко пъти,много добре ми повлиа.Иначе се мажа с най обикновен вазелин след употребата на дитранола.Плаките са вече бледи,незнам за колко време ще се задържи на това ниво.

# 764
И аз в момента се мажа с детранол и мога да кажа, че това е единственото нещо което ми помага най-много. Естествено , говорим си за кратковременни резултати-от един до няколко месеца, според зависи психичното състояние и стреса на организма. При мазане в продължение на 7-8 дни всичко изгаря и изчезва и след около примерно месец или два само "домазвам" там където се е появило пак и така поддържам тялото си сравнително чисто. Така мога и на плаж да отида и да изкарам там 5-6 дена, през които да хвана тен и тогава вече няма проиблеми-мога и гол да ходя, без да се притеснявам , че ще ме гледат и заглеждат странно.. Всичко това, при условие , че имам псори навсякъде по тялото, дори и едно-две малки петънца по лицето.

Общи условия

Активация на акаунт