Лечение на псориазис-3

• 324 982
  • 796
  •   1
Отговори
# 735
Аз се двоумя дали да го взема само поради тази причина (витаминчето B)..Иначе имам изписана и емулсия за мазане. Мерси, Estell. И аз го прочетох това, че няма странични ефекти, но знае ли човек.. То като пише попринцип,че може да има такива не се проявяват, да не стане обратото сега  Rolling Eyes А относно рецептата идея си нямам дали може и без нея

# 736
И аз пия Неопсорал от 12 дни,преди пиех Невробекс и не съм напълнявала Laughing Не трябва рецепта Peace

# 737
Най- после излезе на българси език книгата на Пегано:
http://anhira.bogatstvo.info/product/114/lechenie-na-psoriazis.html.
Задължително я прочетете.
Освен всичко описано там е добре да се знае: приема на храносмилателни ензими е много важен за псориатиците. Витамините и минералите в храната и добавките които ползваме се усвояват от организма само чрез ензими.Освен всичко друго , ензимите имат важната функциа да отвеждат отровите функция.
http://www.dermaharmony.com/skinnutrition/digestiveenzymes.aspx
Казвам всичко това от личен опит и много четене. Simple Smile

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!

# 738
  • На небето
Aliosha има и нещо друго което имаше много голям ефект при мъжа ми, при първото лечение. Инжекции витамин Б12 и алоя. Прави се курс на лечение с тях. Всичко изчезна, все едно никога не е било. Но след време пак се появиха. Може би след това трябваше да продължим профилактично с хапчета и мазила, но на то човек като не знае.

# 739
Съпругът ми пие неопсорал вече повече от 6 мес.Килограмите му са същите,не се отразява на апетита.Към настоящия етап има следния ефект- по главата петната почти изчезнаха,по тялото малко се посвиха и още нещо-за периода не са се появили нови.Уточнявам,че при него псориазиса е от 20 г .Не зная колко време може да се пие лекарството, но си пише,че е за продължително лечение.

# 740
Здравейте!Попаднах съвсем случайно на този форум и се развълнувах като видях,че има и други като мен.Само искам да споделя с вас и моите неволи с тази болест.Ь ько мога да помогна и на някой от вас-ще се развам.Първите петна ми се появиха преди 7години,след раждането на първото ми дете.Те бяха навсякъде по тялото големи,червени и страшно ме сърбяха.След ходене по лекари и всякакви мазила,хапчета и инжекции-съвсем случайно колежка на моята майка вижда една статия във весник-не помня кой,със списък на билки за тази болест.Реших да пробвам и след 2курса на лечение с 1седмица почивка всичките петна се заличиха.Останаха само на лактите,но и те се скриват от време на време!Ако някой се интересува с удоволствие ще ви я напиша!

# 741
  • София
vesi_s, моля те, напиши какво ти е помогнало, всички търсят своя лек. Оказва се, че на различните хора, различни неща им помагат, но със сигурност и ти ще помогнеш - споделяйки.   bouquet

# 742
Ще напиша тази рецепта и искренно се надявам да помогне на повече хора:
Приготвя се следната смес от билки,като те могат да се намерят във всяка билкова аптека.
корен девесил-75гр.
корен репей-100гр.
корен цикория-100гр.
корен божур-100гр.
камшик/мотика/-билка Agrimonia-100гр.
Всичко се обърква и се оставя в торбичка
Всяка вечер се взимат по 3с.л. от сместа и се заливат с 3ч.ч. студена вода в емайлирана тенджера,сутринта се слагат да врат на тих огън със захлупен капак за около 20-30мин.,кисне още 30мин. и се прецежда.Изпива се на три приема 1ч. преди хранене.
Това го пих 3седмици всеки ден.После направих 1седмица почивка,за на не се предозира организма,и продължих още 3седмици.Д а чукам на дърво засега нямам проблем,въпреки,че съм се заридила с билки за всеки случай.
А в момента си мажа само лактите-и то не редовно-с ,,Dermovate,, гел-струва около 7-8лв.
  Желая успех на тези,които го пробват!!!

# 743
  • На небето
etia* и аз четох, че са на билкова основа и са безвредни. И ние смятаме да купим. Въпреки, че излиза скъпичко около 40лв. на месец, само за хапчетата. Без мазилата, сапуните, козметиката и т.н.

# 744
Аз пия вече 3 мес. Дермофит на д-р Тошков , като първия месец по 6 хапчета наден ,втория по 5 , и сега по 3 на ден. Всяка вечер си кисна краката /защото имам вече само там/  в отвара от змийска хурка, тетра , жълт кантарион, около 20 мин. след което ги намазвам с крем"Родопско чудо" , като че ли имам полза. Но се притеснявам дали този мехлем Родопско чудо няма кортекостероиди, някой ползвал ли го е. Пих също неопсорал преди дермофита, 3 месеца,след това 3 месеца пих псориазал+, и имам полза , въпреки че все още имам само отпред на краката, но не са така изразени.Но кое ми е помогнало не мога да кажа. Надявам се да съм била полезна и да пробвате и вие.

# 745
Четох няколко статии за тва заболяване, оказва се доста упорито и не знаех че е хрочно. Ето няколко полезни линка с инфо: http://www.medicine.bg/bolesti/psoriazis/prichini
http://www.puls.bg/illnes/issue_177/
http://zdravbadi.com/%D0%9F%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%B7% … 81-psoriasis.html

Пробвайте да комбинирате лечението с това: http://apteka.framar.bg/30004748/%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%82%D0%BA% … -50-%D0%B3%D1%80-  То не че едно мазило ще направи чудеса, но поне може да пооблекчи сърбежа, зачервяването и некомфорта ако не друго ... човек трябва да опита много методи, докато не намери свойта панацея Hug

# 746
Здравейте имам открит псориазис от 5 месеца от около седмица пия Респистум - сутрин , Антиоксидант - вечер и се мажа с Дайвобет - сутрин и Дермоват - вечер , петната ми по гърба и краката се изгубват,кожната лекарка която посещтавам в гр. Русе ми изписа да ги пия и мажа около 6 месеца , ако някои е изпробвал тези лекарства нека пише дали помагат . Надявам се ако тези петна се махнат, не излезят отново след време  Tired

# 747
За съжаление няма спасение от тази болест.Можеш само да ги прикриваш.Твоята лекарка каза ли ти да спазваш някаква диета.Аз доколкото знам трябва да се ограничи приема на зеле,всичко зелено,ябълки-в момента не мога да се сетя за другите.Вначалото аз го спазвах,но сега само съм ги намалили,че страшно много обичам зелена салата.

# 748
Абе,хора, какви ограничения на "зелените"  храни обсъждате. Това са най-богатите на витамини и най-леките храни, които пасват идеално за нашата болест. Бях чел някъде ,че трябва да се избягват картофите, патладжаните и доматите, но...Помислете реално и с вашите глави(не с болните на някои уж лечители),ако трябва да спазвате строго диетата, която ви се препоръчва какво точно трябва да ядете. Не става въпрос за наяждане а за това колкото да не умрете буквално от глад! Иколко дълго моля трябва да спазвате тези диети, от които само ще ви се стопят килограмите, но не и плаките? Отговора на един "лечител" през смях беше: "Ами 40 дена след смърта си можеш да почнеш да ядеш месо, мазно, о;ио и т.н." Лично аз съм ЗА ,но за ОГРАНИЧЕНИЯТА, в разумен размер и то на кафе, шоколад, цигари, алкохол, трева(или наркотици), мазно и тъпкани с подправки храни. Спираме ябълките и зеленчуците и ...се излекуваме Joy .Извинявам се за тона, ама ми идва на тези тъпоумни шарлатани да им одрежа едни работи, които не искам да споменавам,заради добрия език и после да им ги натъпча някъде. Нер им вярвайте безрезервно, а наблюдавайте какво точно ви влияе добре или зле. Айде и умната. Peace

# 749
някой пробвал ли е това?
http://www.mountheal.com/magnesium-oil.html

Общи условия

Активация на акаунт