Неопсорал и атопичен дерматит

• 5 423
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, наскоро ми препоръчаха Неопсорал за атопичен дерматит. Искам да попитам някой прилагал ли е лечение на АД с Неопсорал и ако може да споделите мнения. Търсих във форума, но намерих само мнения за Неопсорал и псориазиса.В листовката пише, че е за псориазис, атопичен дерматит, екземи и др. кожни заболявания. Ако има такава тема, моля за линк, ако не ще се радвам да ми помогнете. Ако някой го е използвал нека сподели дали има ефект. Дъщеря ми е на 4 годинки и вече сме опитвали какво ли не за съжаление без резултат. Продукта е сравнително нов на пазара и може би за това не намирам мнения за него. Съставките му изглежда, че са безопасни(витамини и билки).
Благодаря ви предварително! Hug

# 1
не сме го ползвали, но щом са ти го предписали пробвай.  На нас ни препоръчаха и в момента ползваме това http://apteka.framar.bg/30004748/%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%82%D0%BA% … -50-%D0%B3%D1%80-  То също се дава при суха лющеща се кожа, атопичен дерматит, псориазис, памперс дерматит и други кожни гадости... дано съм била полезна  smile3525

# 2
не сме го ползвали, но щом са ти го предписали пробвай.  На нас ни препоръчаха и в момента ползваме това http://apteka.framar.bg/30004748/%D0%BD%D0%B0%D1%85%D1%82%D0%BA% … -50-%D0%B3%D1%80-  То също се дава при суха лющеща се кожа, атопичен дерматит, псориазис, памперс дерматит и други кожни гадости... дано съм била полезна  smile3525

Благодаря много , ползвали сме балсама на др Тайс-не ни помогна, но мисля, че не беше интензив, може би е по-нов вариант на балсама?  bouquet

# 3
Никой ли няма опит с това лекарство???  Cry Или не съм задала въпроса си на подходящото място по подходящ начин??? newsm78

# 4
Съпругът ми го пие вече доста време,но за псориазис,няма странични явления.Той е доволен -няма нови петна,някои изчезнаха,други намаляха.Виждам като цяло,че кожата му изглежда доста по-добре.Според мен пробвайте,поне не вреди.Желая ви успех newsm10

# 5
Благодаря много. Между другото аз вече го давам почти от седмица и незнам дали е точно от него или от кремчето, с което мажа, но нещата се успокоиха и видимо кожата изглежда по-добре, спряха сърбежите и почти започнаха да се заличават обривите... ама ме е страх да се похваля още. Важно е, че няма странични ефекти и може да се пие дъго време.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт