Лечение на псориазис-3

• 331 210
  • 796
  •   1
Отговори
# 90
Аз се мазах вчера с боровия катран.Не можах да спя цяла нощ от смрад.Накрая се принудих да отворя вратата на балкона и към 5 часа съм заспал.Не зная какъв ще е ефекта,но със сигурност ще се намажа и днес и утре вечер и така докато не видя някакъв ефект.

# 91
Калигула извинявай -половин час се смях  на написаното.Напълно те разбирам за какво говориш.Аз малкия син го мажех нощем когато е напълно заспал.Ито горкото не можеше да спи.Иначе таткото и баткото сериозно си обмисляха вариант къде да избягат за една седмица от нас.           Ти така или иначе си почнал.Ако искаш пробвай на друго място рецептата на Димков.Бор. кат. с грес( видях че я има  и в интернет.  Колкото стари хора попитах за греса,говорят за него като много лековит при кожни болести.Една баба каза  че когато петите на краката и се удебелели ипочвали да се цепят и кървят ги мажела с грес .Всичко падало и ставали като бебешка кожа.Нали при псориазиса също има натрупване на кожа.

# 92
Благодаря ви много!!!Аз ходих при един билкар ,мажа се с нещо и чакам ефект нали с билките става бавно.Ако има ефект ще ви кажа.А относно ноктите аз нямам нито един здрав и всичко това стана в рамките на 1-2 месеца след второто ми раждане.

# 93
до всички които имат проблеми с ноктите.
особенно дето ги болят и нагъват.
следете за ставни проблеми.
псориатичен артрит.
малко трудно се доказва но ако имате редовни болки в колена и лакти.
потърсете ревматолог.
преди 1 седмица писах за лекарство на борола.
оказасе даивобет не го ползваите има кортизон.

# 94
Здравейте, аз съм нова във вашата тема.
Имам нужда от малко информация, предполагам че най-вероятно вече е обсъждано, ще прегледам старите теми, но ще се осмеля да попитам:
Искам да разбера, някой ходил ли е в Турция на  езерото Кангал и има ли ефект от процедурите. В смисъл интересува ме, има ли излекувани, след пребиваването си там и ако може да споделите, колко пъти за по колко време сте били, какви периоди от време са минали, между посещенията.
Отчаяна съм за моя псориазис и в момента съм с доста болезнен на някои места, поради тази причина съм решила да направя всичко възможно да отида на това езеро, то и без това вече не бих се показала на морето...
Благодаря ви, предварително, извинявам се , ако задавам вече обсъждан въпрос, но се регистрирах, само заради това. Започвам да чета всичко от първа страница на първа тема.
Поздрави на всички!

# 95
Само да ви пусна една статийка, която туко-що открих: http://zavodata.com/index.php?option=com_content&view=articl … 55-21&lang=bg
Дано, да е полезна на някой!

Видях, в предишна тема, че сте обсъждали някаква д-р Димитрова, която прилагала съмнителна терапия и биела инжекции, които никой не знаел, какви са, а ако попиташ започвала истерично да крещи...
Защо въобще ходите при нея ?  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347428.msg13417984#msg13417984
Честно да ви кажа, почти на 100% съм сигурна , че е прилагала една много известна метода за лечние, която обаче не знам, дали е приложима за всеки човек - високи дози витамин Б12.
Ще ви кажа, от злополучен личен опит - понеже  развих такава анемия и бях на много такива инжекции - че ДА - псориазисът изчезва, но не окончателно, в момента в който човек разреди инжекциите, той пак се появява. За  страшното надебеляване от тези инжекции, няма смисъл да говоря, ще ви отчая. Да не забравяме, че все пак - едва ли е безвредно да отидеш и да ти бият, просто така Б12

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 22:22 от Cherolina

# 96
Само да ви пусна една статийка, която туко-що открих: http://zavodata.com/index.php?option=com_content&view=articl … 55-21&lang=bg
Дано, да е полезна на някой!

Интересно,но аз не бих влязла при тези рибки PeaceМного са ми страшни,може би не е болезнено,но да ти ядат кожата........

# 97
  • София
Явно, че вярата и желанието да сме излекувани ни карат да опитваме. Относно рибките бях виждала в нета, че санаториум има и в Харватска. Не разбрах дали е изкуствено създаден или и там има вода с подобен състав.
Да споделя и моя опит в борбата с псориазиса. За сега на първо място поставям Дитранола. рецептата изписана от лекар претърпя малка корекция промених от 0,1 на 0,5 Дитранола и той почна да действа. Лошото е, че не мога да го мажа само върху петната и изгорях и здрава кожа, но за има няма 20 дни се изчистих. След още 10 дни почна да се появява, но вече на всякъде и ми е трудно да се мажа. Опитах и с катрана, но тои толкова гадно смърди, че трябва да се изнеса от вкъщи.
Не можах да разбера окончателно ли спират вноса на Дайвонекс?

# 98
ell_ell - повече от сигурна съм, че няма нищо страшно в това "да ти яде кожата" тази рибка. Като малка съм се къпала в язовир с пъстърва и когато спреш неподвижно във водата, съвсем малки рибки идват и започват да те "хапкат", но  естествено, това не е болезнено, усещаш го, само като малко докосване, което е много приятно и забавно. Все пак това не са пирани! И тези в Кангал, ще хапкат по същия начин, те са като рибите-чистачи, пред които мирно и спокойно седят дори акулите. Да не забравяме, че човек, преминал през псориазиса е готов и кобра да го полази, стига да намери лек...  Cry

# 99
Калигула извинявай -половин час се смях  на написаното.Напълно те разбирам за какво говориш.Аз малкия син го мажех нощем когато е напълно заспал.Ито горкото не можеше да спи.Иначе таткото и баткото сериозно си обмисляха вариант къде да избягат за една седмица от нас.           Ти така или иначе си почнал.Ако искаш пробвай на друго място рецептата на Димков.Бор. кат. с грес( видях че я има  и в интернет.  Колкото стари хора попитах за греса,говорят за него като много лековит при кожни болести.Една баба каза  че когато петите на краката и се удебелели ипочвали да се цепят и кървят ги мажела с грес .Всичко падало и ставали като бебешка кожа.Нали при псориазиса също има натрупване на кожа.
     Здравей,rosi cat.Това с грес не съм го пробвал още,но може и това да стане.За сега се мажа с боров катран,смесен с жълтък.Като го разбих стана една такава гъста течност с един такъв отровен цвят и смрад... Joy,направо не е за вярване.Днес отивам командировка до Казанлък,но от другата седмица ще продължа.Може и с тази грес.Между другото греста машинна ли е,или някаква друга?Иначе някакъв Бог знае какъв ефект от това мазане нямам,но какво ли бих искал за 3 дни да видя???Иначе с хомеопатията си продължавам и тайничко се надявам да има поне от нея ефект.Така,че дерзайте и не се отчайвайте.От мен за сега чао! Peace

# 100
Добро утро от мен на всички:
кафенце за повдигане на настроението[/color][/size]

Бихте ли споделили наистина - каква точно е греста , откъде може да се купи и как точно се употребява? Благодаря!

# 101
Оръжейната грес е най-пречистена, има я в оръжейните магазини. С грес са ме мазали още като дете (преди около 30 години). Сега съм много по-зле и няма нещо което да ми подобри състоянието за повече от месец-два.

# 102
дедо веско ще ви каже за греста
греста се казва -ГОИ- това е консервираща смаска за ак-47.
на някои помага на други не аз я ползвах доста години още баи тошо беше на власт.
първо пробваи на малка площ защото има случаи на алергия.
няма да се изликуваш но може да живееш по добре.
малко мириши ама се свиква.
И НАИ ВАЖНОТО само твърда смаска
 има течна която е силно агресивна.
ако е стояла затворена смаска гои има бледо жълт цвят.
от въздоха потамнява но не пречи дасе ползва.
успех

# 103
Калигула и аз ще поразпитам още за греста.В моята  книга на Петър Димков пише към бор. кат. греста ,салицила да се добави и 1. ч. л. сяра а в интернет виждам че не споменават сярата.Както ти си прецениш.Може и нищо да не помогне но човек  трябва  да пробва всичко което чуе.Кой знае къде е лека.Мен моя дядо ме беше накарал още преди 10 г. да си намажа ръката  с катран.Колко ми обясняваше тогава че откак се помни на село на кой каквото му излезнело по кожата всичко лекували с катран.И хора и магаретата даже.Тогава си мазах ръката две нощи и на третата изхвърлих бурканчето.Скарах се на дядо ми каква черна ми е станала ръката от неговите бабини девитини.Вжеланието си да отмия чернотията ръката ми се беше разранила силно. А сега когато си го поставих като цел идвамата се оправихме напълно.     Иначе разговарях с една жена.Тя от седмица се мажела с катрана и жълтъка .При нея бил стар псориазис. Каза че на ръката изчезнал а долу на ходилата не искал да се маха.Чудя се един и същ псориазис при един и същ човек а се влияе различно. Сега ще опита рецептата с греста.Ще ви пиша ако има ефект.Виждам че П.Димков  навсякъде препоръчва да се пие алое.Мисля да потърся някой дистрибутор на АЛОЕ ВЕРА.Може да ни се отрази пречистващо.Само човек да няма някъде тумор че знам че расте от него.

# 104
Да ви дам една подробност към рецептата с греса.Сутрин трябва да се отмива с билката пипериче.1с. л. се вари в 250 мл. вода.Тази жена от едно намазване почувствала ефект  Тя смята че тази рецепта е по добра. Смята че другата с жълтъка  ще е по полезна после за подхранване.От вас има ли някой който се маже.       Въпреки че детето е на хомеоп. лечение миналия ден пак се завихри едно петно на лицето. Добре че му помага този катран иначе не знам.Иначе  преди лекарката за лицето му изписваше дипрогента.От нея му се беше появила пъпка на това място и колко съм я мазала само с катрана докато я унищожа.Във втора тема открих една рецепта.-оцет и салицил.Някой пробвал ли е.Само че оцета трябва да е ябълков.Да се  напои памуче и да се превърже.Има я в една книга.При екзема оцета е превъзходен.

Общи условия

Активация на акаунт