Лечение на псориазис-3

• 331 262
  • 796
  •   1
Отговори
# 105
Записвам се да следя темата

# 106
  • StZ
и аз тук да следя темата Tired

# 107
някой има ли представа какво означава лекар ординатор???

# 108
  • София
някой има ли представа какво означава лекар ординатор???

ординатор
мн. ординатори, м. Лекар, който практикува в болница или клиника, като завежда отделение.

# 109
много ти благодаря! Simple Smile така се води докторката, която ме лекува и ми стана интересно какво точно означава това.

# 110
Да попитам някой пил ли е алое под някаква форма (течно ;капсули ) и дали му е повлияло положително върху плаките? Rolling Eyes

# 111
Аз пих преди 2 години алое на форевър янг...резултат нулев.

# 112
Аз пих преди 2 години алое на форевър янг...резултат нулев.

Благодаря !!!
Все пак ще го имаме в предвид.

# 113
Да попитам някой пил ли е алое под някаква форма (течно ;капсули ) и дали му е повлияло положително върху плаките? Rolling Eyes
   Здравей.Аз дълги години съм живял в Чехия.Там се предлагаше Алое-Вера в различни вариянти-гел(за пиене),за мазане и други разновидности.Караха го директно от Германия.Фирмата доставчик беше LR cosmetics.Вече я има и в България,но не съм сигурен за качеството на предлаганите от нея за България стоки.Пих в Чехия около 6 месеца и ефект имаше.Изринах се изцяло,не бях имал струпеи по гърба и краката-от тогава имам.Казаха ми че така действа,че е пречистващ ефекта,преди наистина да започне да лекува.Повярвах,но не продължих да пия-бях за момента зле с парите.Литър от гела струваше на наши пари  около 80 лева(преди 6 години).Нормално се пие по 30 гр на ден(мисля,че 2 или 3 пъти дневно),така че стига за месец,но в нашия случай трябваха удърни дози и литровката свършваше за 10-15 дена.Както казах,бях зле с парите,не работих и трябваше да спра.През цялото време,докато пиех имах чувство за ситост,не се разболях дори и от елементарна кашлица(а спях на температура 0-2 гр,просто не понасям топлото),всички около мен се изпотръшкаха от грип,а аз бях здрав и пълен с енергия.Има нещо в това Алое,спор няма,но е доста скъпо,дори и да не ни се струва така още в началото.Разказват за него,че лекува и рак в начална фаза,познавам и такива хора,така че някаква сила и ефект има.Позната жена след операция си мажеше раната с алое и същевременно пиеше,защото раната й не искаше да се затвори и постоянно мокреше.Благодарение на Алоето се възстанови много бързо.Но това беше в Чехия.За България пак казвам-не знам каква стока се предлага на пазара.Надявам се да е със същото качество.Казват,че е универсалното лекарство,откривано някога...Е,аз не мисля така.За всяка болежка си има лек.Алоето действа на имунната система а тя от своя страна може би по-лесно се справя с проблема.Така мисля аз.Дано с нещо съм помогнал.

# 114
rossi cat,кое се отмива с тази билка?Вече намазаното место от вечерта,или първо се промиват струпеите и след това се намазват с катрана?

# 115
Питам за Алоето заради майка ми .
Тя е с псориазис от много години.Приятелка й казала да почне да пие и Алое защото нейна позната така правила и имала подобрение за излекуване никой не говори.Една докторка беше казала преди много години че още никой не е открил лек срещу псориазиса.
На майка й донесоха някакви хапчета Алое не съм срещала тази марка и смята да ги почва така и така ги е плащала .Дано не й помогне . Praynig
Ще се включа по нататък с информация.

# 116
Намазаното место от вечерта се измива с чай от пипериче.Вчера една колежка ми разказваше нещо много интересно.Тя имала от много години нещо като екзема между пръстите на краката.Приличала на многобройни херпеси.Мазилата изобщо не и помагали.Една жена от Турция и казва да свари арпа с оцет и да се маже.Арпата е това с което хранят животните.Като започнала да се маже не можела да търпи .Толкова силно щипело.Но всичко изчезнало .Сега няма нищо.Това са прости рецепти които човек може без проблем да пробва

# 117
Здраст,rossi cat.Какво трябва да е това арпа?Зърнена храна ли е?

# 118
До сега ползвахме Дермоват, но вече не действа - плаките се разрастват.
Бихте ли споделили опита си от ползването  на:
шампоан Алгопикс - http://www.medicine.bg/lekarstva/algopix
продуктите Линола /фет, урея и масло за баня/ - http://www.medicine.bg/tarsene/%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%B0/
Бял крем Рачев -  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=437260.0
Прочетох, че било полезно пиенито на Алое и чай Ройбос.
Моля вашето мнение. Предварително благодаря за помощта ви.
Нека денят бъде усмихнат  за всички нас.

# 119
Пропуснах нещо важно - за лечението с Хума.

Преди да опитам търся съвета ви.

Инфо: http://www.figurata.com/2009/01/blog-post_7866.html

Общи условия

Активация на акаунт