Лечение на псориазис-3

• 330 735
  • 796
  •   1
Отговори
# 645
Аз от края на лятото се мажа с цитросепт и Еудермол, има места, където изчена, другите са под сериозен контрол.

# 646
Аз също около 2-3 месеца спазвах или се мъчих да спазвам диетата на д-р Пегано.Резултат върху псорито нямах,но не се обостри в никакъв случай.Поотслабнах,не знам с колко (не съм толкова суетен ) и се чувствах много добре.Това беше.Помня,че проблема ми основно беше в еднообразната храна-пилешки бутчета,посни сърми,ужким черен или пълнозърнест хляб,обезмаслено кисело мляко и някой и друг плод.След няколко седмици наистина започва да втръсва,а аз по принцип не подбирам храната...Готвеше се отделно само за мен-обезмаслено,безсолно,без поправки,което допълнително утежнява семейния бюджет. Накратко допираме рано или късно пак до парите-диетите излизат на практика доста скъпи,а природосъобразните храни,които са ни така нужни са мисля за повечето от нас направо недостъпни Sad.
 Иначе аз продължавам с кремчето с детранола и вече съм почти "чист".Въпроса е за колко време Thinking

Така е,доста солено излиза диетката Laughing По-трудно е като отида на кръчма или на гости,пия си водата с лимона и гледам другите как сладко си хапват Joy

# 647
  • София
Да се включа и аз с добри резултати. От лятото, а може и от по-рано пия чая на Мария Требен за псориазис. Пих повече от 4 месеца Неопсориал, но го спрях защото не видях ефект. От чая плаките намаляха, а от средата на Януари пих един блистер Псориазал плюс. Незнам дали от него или от постоянството при чая, но от плаките останаха около 1/3.  Сега си взех още една кутийка и пак го пия пък дано чудото да стане. Чак взех да се чудя дали не са сложили в Псориазала кортикостероиди. Другото което ми направи впечатление, че като го пия ми се усилва апетита, направо се увълчвам и мога да изям огромни количества храна.

# 648
Псориазис - надежда за успешно лечение

Само тук вие ще откриете най-пълен преглед на методите за лечение - от съвременните и скъпоструващи процедури до тайните на народните лечители.

Инфо: http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=17794

rozibozi, от къде купуваш чая на Требен и как се казва? Тези ли са билките или  Малка шведска горчивка?

# 649
  • София

Цитат на: elenex

[b
rozibozi[/b], от къде купуваш чая на Требен и как се казва? Тези ли са билките или  Малка шведска горчивка?

Чая го купувам готов от билкова аптека в София на ул. Поп Богомил. Билките ги имаше написани някъде в първата тема. Знам че има невен и коприва.

# 650
Извинявам се ако е писано преди, но как точно изглежда псориазиса по ноктите, ходих на лекар и има съмнение за такова ама май не беше много компетентна изписа ми Onypso лак. Ноктите ми са зачервени само по-края, като зачервяването започва от средата някъде, на някой нокти има по 2-3 едва забележими дупчици, като ободени с игла, и ме болят там където са зачервени. Ако е такова как да ги лекувам?

# 651
  • Tам през Атлантическия океан

Цитат на: elenex

[b
rozibozi[/b], от къде купуваш чая на Требен и как се казва? Тези ли са билките или  Малка шведска горчивка?

Чая го купувам готов от билкова аптека в София на ул. Поп Богомил. Билките ги имаше написани някъде в първата тема. Знам че има невен и коприва.
Да, и аз от там го купувах  Peace

Моля ви пишете на кирилица  Peace

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 21:49 от Desss

# 652
Здравейте Simple Smile От една седмица ползвам светлинната терапия на БИОПТРОН,мога да кажа че за сега ефекта е голям.Ако някои се интересува може да ми пише didka871987@abv.bg

# 653
Здравейте и от мен.

Беше ми интересно да прочета за нови мазила на пазара.

За тези, които питахаза PUVA терапията: правила съм веднъж 25 сеанса - резултатът беше страхотен. Единственото, което пих бяха хапчета повишаващи фоточувствителността на кожата, за това и лечението се провежда есен или пролет, тъй като не е желателно да си изложен на слънчевата лъчи - т.е. вредните от тях.

Пробвах MAVENA, но и при мен резултатът беше нулев.

Тъй като в момента кърмя и не ползвам никакви лекарства и мазила, откакто забременях, състоянието ми доста се влоши Sad

Ще съм благодарна ако някой сподели дали мога да ползвам PSANOL за скалпа и въобще мазила, които да не са вредни, освен кремовете омазняващи кожата.

Някой пил ли е препоръчваните от д-р Тошков таблетки и доволен ли е от тях?
Любопитното при мен е че имам псориазис от дете а единствено забелязах подобрение след 4 дена глад, когато бях болна и не хапвах нищо -  петната почаха да изчезват сами!!!!

# 654
Има ефект от хапчетата на д-р Тошков, но трябва постоянство и продължително време да се пият.Дермофит ползвахме.

# 655
  • на острова на мечтите
Uvajaema ronja, az naposledak se maja s mazila,koito sama si pravya ot knigata na Mariya Treben - mas s neven i /ne6to,koeto si izmislih sama/ brascno ot senapeno seme. Tova oblekcava sarbeja, a i lyuspite se poizgubiha. Piya i laika, t.e. tova koeto procetoh vav foruma. Uspehi na vsicki  bouquet

# 656
Някой пробвал ли е супер храните на аквасорс. Доста скъпички са, но няколко човека ми ги хвалят. По конкретно мисля да си взема ЕМК, Лесно начало, Зелена енергия да пия чая на Мария Требен и да започна диета (изразяваща се в неяденето на месо) - това за около месец.

# 657
Някой пробвал ли е супер храните на аквасорс. Доста скъпички са, но няколко човека ми ги хвалят. По конкретно мисля да си взема ЕМК, Лесно начало, Зелена енергия да пия чая на Мария Требен и да започна диета (изразяваща се в неяденето на месо) - това за около месец.

Останалото, без аквасорс-а, ще ти свърши чудесна работа  Peace, аквасорс в случая не работи..

# 658
Според мен трябва да се изчисти организма, особено дебелото черво. Това и искам да направя, но изобщо не съм в час как трябва да стане!

# 659

Общи условия

Активация на акаунт