Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 6

• 37 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Малко снимки извън кадър

Зизка, много те моля да ни светнеш на послдната снимка какво й говори Сару, че й е толкова доволна физиономията  Praynig Praynig Praynig

# 211
Вени, обаче дедко Сюлейман е трепач с тази брада  hahaha Заприлича ми не Ешреф в първия момент hahaha

А колкото до госпожата и на мен ми е любопитно какво и дума на ушенце  newsm78  newsm78 newsm78

# 212
Дедко Сюлейман ми изглежда много добродушен с тази брада, макар че малко го състарява.

# 213
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Абе Венииии...мое ли да ме светнеш как се казваше таз мома на снимкята....???  newsm78
Кат ме светнеш ...че спретнем диалога.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 214
Абе Венииии...мое ли да ме светнеш как се казваше таз мома на снимкята....???  newsm78
Кат ме светнеш ...че спретнем диалога.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Фунда май беше Кметице, давай сега да се хилим Joy Joy

# 215
Кметичке, дон'т гоу ъуей !!!!! smile3521
 smile3525

# 216
Такааа....диалог извън снимачната площадка.... Thinking

Д- Ооо...коте...ареса ли ти сцената...а...??? Blush
ф- Ми...да...ама ако я немаше Врабка...требеше АЗ да съм у главната роля...МЕЧТИИИИИИ... Heart Eyes
Д- Споко бе джанъм...че те напрайм у главна роля извън филма... Mr. Green
Ф- Верно ли...верно ли...кога...???
Д- Е сега...сакяш ли да ти лафим на ушенце кат на Врабка???
Ф- Айде дееее...от кога чакам...говори ми...говори ми...па да щеш по некое време и да ме подушиш...лелелелеле... Shocked
Д- Абе я че те подушим...ама да не фанеш...че е опасно...нали виде кво стана у Кайболана...после да не плачеш... Laughing
Ф- рискувам...рискувам...само да не киризи аблата...че.... #2gunfire
Д- аРЕ да те водим до тоалетната...там най се вживявам.... Whistling
Ф- Тръгваме ли...? Еййййййй....немирник си ти... Crazy
Д- Ади бакалъм....ти оди па я че дойдем...да не види ГРК... Naughty
Ф- Кво че види ...она е заета с БРОНЗОВИЯ...е са е момента да й го върнеш.... Party
Д- Ееееее...ма много се обясняваш...аре бегай там че ми мина мерака... Blush Heart Eyes

# 217
Зизка  
Много те бива да влизаш в главата на Сару. Ще рече човек, че сте водили дълги и напоителни разговори и сте се опозанали духовно.  hahaha hahaha hahaha hahaha /Като Бризчето снощи

# 218
Е, Зизке утепа пак рибата с тоя диалог. Добре ме развесели. rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ама хич не ми се ще таквизи работи да е приказвал точно пък на тая, нито пък на Врабка. Naughty

# 219
# 220
Кметицееее rotfImbo rotfImbo newsm20 newsm20 равна нямаааш:)

# 221
....И...отново малко гавра с божествотоооо... hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 222
Тити, моля те, почисти си кутията!   Praynig Praynig Praynig

# 223
Зизкааааа  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3501 smile3501 smile3501
Направо си разделяйте сериите и филмите с Тити и ги почвайте сцена по сцена, Бризчето може да ги обърне в рими, Алекс ще им сложи субтитри, Али може да преведе Врабчето, пък ние ще се кефим  smile3508 smile3508 И така ще изкараме докато се появи пак Сару на екран.  smile3532 smile3532
Оооо...я съм си единствена и неповторима...Тити да си избере филм...я другия...иначе нещем...я да не съм на конкурс... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Зизу-у-у-у  newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 давай мила с изгубените както ти аресва,ний си знаем че си номер едно! newsm51 newsm51 newsm51

# 224
Тити, моля те, почисти си кутията!   Praynig Praynig Praynig
Готово! newsm28 newsm75 newsm28 newsm75 newsm28

Общи условия

Активация на акаунт