Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 6

• 37 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Я сега ...Рамбо-Сару...освен сваляч...и боец... Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, ще ме умориш с тези гаври. Ама ужасно изглежда милия  hahaha hahaha hahaha

# 286
Я сега ...Рамбо-Сару...освен сваляч...и боец... Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, ще ме умориш с тези гаври. Ама ужасно изглежда милия  hahaha hahaha hahaha

И между другото е с прическата на учителката ми по математика от 11 клас  newsm78 

# 287
Тук даже не е необходимо да се проследява траекторията  hahaha hahaha hahaha
Мислената линия сочи категотрично в една посока  Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Зизка, ако иска може да разтълкува погледа  hahaha hahaha hahaha

# 288
ДОБЪР ДЕН!

ЗИЗКЕ,пак си се развихрила БРАВО! newsm10 smile3501 newsm51

# 289
 Ако някой  надниква  в съзнанието на персонажа, нали ще цензурира плссс , че моето детско невинно съзнание да не се гърчи от смях  Praynig Praynig Praynig Защото май долавям основната линия на мисълта  hahaha hahaha hahaha

Masamara,  здравей  Hug

# 290
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ако мислите да тълкувам...последната снимкя...требе червена точка... newsm08 newsm08
Да не четат...децата(Тонката).... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 291
ако мислите да тълкувам...последната снимкя...требе червена точка... newsm08 newsm08
Да не четат...децата(Тонката).... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Тони затвори си очичките или поне едното  Wink  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ох, толкова работа имам днес, а седя тук и се хилотя.

# 292
Давай, Зизка, тълкувай  Hug
Аз съм се подготвила емоционално   и гледам само с едното око , с по - невъзмутимото  hahaha  Пък и съм любопитна да чуя  smile3521

Пък и да ви се похваля на рд то на наш'то момче , аз станах на 22 !  smile3514 Остарях  smile3514 но още не мога да го приема  hahaha

# 293
Ха Честито ти РД на патерица...да си жива и здрава...и много щастлива...И...да те слуша Меемет...   love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

А сега мисълта на Сару около мацката.... Thinking

"Ооооо....брато...ский кво коте а... BlushУж сме с якета...мислим че не е дошъл сезо Blushна на дините, ама тва пред погледа ми...разцепва... Heart Eyes #Crazy
Малееееееее...ако ми паднеееее...знаеш ли как че я подушим... smile3508
Еййййййййцццццццц....коте ...мноо готино мъркаш...искаш ли да пием чай...па мое да ти излезе късмета и да те подушим...да те предопредя....спим по боксерки...щот още не съм се земал с аблата...ма ти си късметлийка ....че ме киризиш по боксерки...щот после твой колежки нема да имат тоя късмет...така че ...давай ...възползвай се...че после може и да няма... newsm08 newsm08

# 294
Тони, защо си трайкаш  Hug С едноседмично закъснение

Много здраве, щастие, късмет и любов ти пожелавам!

Ама хубав ден си си избрала да се родиш! Да си празнуваш заедно със Сару  hahaha hahaha hahaha

# 295
Зизка,Вени, много ви  благодаря  Hug Hug Hug  love001
Трайках си, щото голям шок докато го приема  hahaha

...спим по боксерки...щот още не съм се земал с аблата...ма ти си късметлийка ....че ме киризиш по боксерки...щот после твой колежки нема да имат тоя късмет... [/color][/b]

rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532   Е при тези думи хем се смея ,хем плача  hahaha  
И се чудя същевременно как колкото по - облечен става той, толкова по - лесно прихващат  ????

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 296
"Ооооо....брато...ский кво коте а... BlushУж сме с якета...мислим че не е дошъл сезо Blushна на дините, ама тва пред погледа ми...разцепва... Heart Eyes #Crazy
Еййййййййцццццццц....коте ...мноо готино мъркаш...искаш ли да пием чай...па мое да ти излезе късмета и да те подушим...да те предопредя....спим по боксерки...щот още не съм се земал с аблата...ма ти си късметлийка ....че ме киризиш по боксерки...щот после твой колежки нема да имат тоя късмет...така че ...давай ...възползвай се...че после може и да няма... newsm08 newsm08

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 297
Специално за Тонката...Приеми таз картичка кат символичен подарък от мен за РД...  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 298
Тони, защо си трайкаш  Hug С едноседмично закъснение
Ама хубав ден си си избрала да се родиш! Да си празнуваш заедно със Сару  hahaha hahaha hahaha
Честито на патерици, по тоя повод може и котето да ти дадем за малко. Laughing Ех, вчера ли бяхме на двайсет и две.... Blush

# 299
Благодаря  виииииии  Hug Hug Hug Hug smile3518 Ох , просълзих се  smile3518

Поне се посмях на воля със "сезона на дините" и якетата  hahaha

Vanny,Ух какво е беличкооооо  smile3508

Сега е време да тръгвам ,ама както ме бяха цитирали в един филм I'll be back !

Hug

Общи условия

Активация на акаунт