Жената лъв - 16 част!

• 21 301
  • 744
  •   1
Отговори
# 510

Вий,и аз догодина за РД на Йоан като теб ще направя-на детски клуб си е най-добре  Peace

# 511
На ми сЯ смъртолози! Счубих си зъба. Twisted Evil

# 512
  • София
Хаяси, утре сутрин ще се разпишем и ако можем, ще пием по кафе  Peace!
Така ми е криво, не съм се наспала хич. Снощи мъжът ми каза боли ме глава, легнахме си и го втресе, а по едно време така гореше, че направо ми беше жал за него! Но поне изби температурата и към четири сме заспали и двамата, само дето в 6.30 трябваше да ставаме вече  Sick.
Джес, готин купон! Сигурно е излишно да питам дали девойката е доволна  Flutter.
Тюх, Ками... мамка му!

# 513
Лелеее  Shocked...кО изяде бееее,че се счупи тоз зъб?  Rolling Eyes

# 514
Лелеее  Shocked...кО изяде бееее,че се счупи тоз зъб?  Rolling Eyes

Морковче  Cry

# 515
Ега ти каменният морков....

Може би му е дошло времето на зъбчето...Нещо не е бил здрав май....

# 516
Ега ти каменният морков....

Може би му е дошло времето на зъбчето...Нещо не е бил здрав май....

Ама вчера троших със зъби един шам фъстък на Виктор и може тогава да е заминал. Карай. В сряда на зъбар.

# 517
На мен преди години ми се счупи зъб от една солета  ooooh!-ходих на зъбар,извадиха ми го и още го правя /вече шеста година  ooooh!/.Добре,че е на място,където не се вижда  Peace

# 518
Ако имате свободно време и ви се гледат снимки. Доста са неподредени, ама до сега трих и редуцирах и ме мързи да ги обяснявам за което моля да ме извините Embarassed
ЦЪК

# 519
Каменче, ся ко дадеш и една паролка ще е екстра.

# 520
Каменче, ся ко дадеш и една паролка ще е екстра.
Оф мно''' съм  Whistling 050596

# 521
Вий, страхотно парти е било, ама май дамско основно  Wink Добре са се позабавлявали госпожиците, а тортата е направо фантастична. Peace

И аз на баткото предпочитах на клубчета да правя, че вкъщи и място нямаше, а и си е врътня, пък и не излиза по-евтино. То като дойдат и родители или гледаш да сложиш много неща... А и така данданията е мах за 2 часа на клубчето. А иначе вкъщи - дойдат в 17 и до полунощ не тръгват. Малкия досега беше малък за партита, ама и за него тъй май ще стане.

Ками, започвам да гледам, ама ще е на части, че много снимка - много нещо. Впечатлението е - грандиооозно!!! Невероятно и каращо те да затаиш дъх, от това как може човек да го е построил!!!

# 522
Ками, започвам да гледам, ама ще е на части, че много снимка - много нещо. Впечатлението е - грандиооозно!!! Невероятно и каращо те да затаиш дъх, от това как може човек да го е построил!!!

Верно, че са много - трих, трих ама ми писна - пък на който му се гледа - на части  Crazy

# 523
Вени, няма да мога утре мила, измислиха ми оперативка и незнам после как ще се развият нещата, понякога ни събират след нея на групички да се обсъждат разни неща. И за да не те вържа по-добре да го оставим за друг ден или другата седмица.

Джес, много хубав купон, като им гледам червените бузи не седяли мирни.

Камче, и аз ще ги гледам снимките на части, дребното току ми каже "кой ти разреши да сядаш на компютъра"  ooooh! ooooh! ooooh! пък от къде се научи това дете да нарежда  newsm78 Whistling

Пък дребното днес паднало и се ударило в стената с глава, добре че е гипсокартон, че има дупка сега.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 524
  • София
Хаяси, няма проблем  Peace. Оказа се, че и моя син забравил  ooooh! утре дали ще има допълнителни часове или не, та ще съм на повикване точно по обяд заради него!
Ками, почти всички снимки разгледах! Сууупер! От всички забележителности коя най-много ти хареса и те впечатли?

Общи условия

Активация на акаунт