Жената лъв - 16 част!

• 21 285
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Хаяси, няма проблем  Peace. Оказа се, че и моя син забравил  ooooh! утре дали ще има допълнителни часове или не, та ще съм на повикване точно по обяд заради него!
Ками, почти всички снимки разгледах! Сууупер! От всички забележителности коя най-много ти хареса и те впечатли?

Май ви стреснах с тез снимки.  Sick
Вени, май най много ми харесаха пирамидите! Thinking Огромно нещо!

# 526
Май ви стреснах с тез снимки.  Sick...

Mr. Green

Някъде една трета вече разгледах и сега ще почвам останалите Laughing. Много ми е интересно. И мен ме впечатлиха много пирамидите, макар че съм ги гледала и друг път на снимки от познати. А вие в сестра му на твоя ли отседнахте, или на друго място? И въобще скъпо ли ви излезе цялото удоволствие? Много съм любопитна, ама ш' ма прощаваш Hug.

Вий, твойте снимки кат' по-малко ги разгледах първо тях Laughing. Много приятно местенце, много весели деца, тортата - прекрасна Hug.

# 527
Норче, и ти като мен не пишеш много тез дни Thinking. То аз щот се написах оня ден ooooh!.

# 528
  • София
И на мен ми харесаха пирамидите, но и Сфинкса, Одалиска и всички статуи... абе всичко ми се стори интересно! Ками, покрай твоята екскурзия до Египет се присетих за книгата "Фараон" и сега ще си прочета отново  Mr. Green.
Поли, попремина ли ви стреса от катастрофата? Даянка как е?

# 529
Венче, всичко е наред при нас Peace. Наште водиха вчера Даянка да и леят куршум и на мъжа ми една блузка. Та сега си носят онова нещо и в края на седмицата ще ги изхвърлим в течаща вода.
Та като попита ти, се сетих, че спомена за Марти, че се сополиви, а пък мъжа ти е бил с висока Т. Надявам се да е било нещо моментно Hug.
Плъзвала нова вълна от грип Sad. Предният път ни размина, ама сега....
Дано всички да са здравички. Пък как ни затрупа тука ooooh!. И продължава упорито да вали, не е спирало. Утре, да не се каня много, ама ще изляза навън и ще снимам.

Ренка, правих тази вечер онези многозърнести блокчета на Йоана. За съжаление имах само сусам, овесени ядки и слънчогледови белени семки, но пак се надявам да става за ядене. Ядеше ми се нещо сладко и реших, че това не е толкова страшно Laughing.

# 530
  • София
Е, радвам се да чуя, че "каскадьорите"  Mr. Green са добре  Hug. Преди мнооого години мъжа ми се беше ударил по подобен начин и го бяхме кръстили така на шега  Mr. Green!
Ма да, бе, много странно беше това с температурата на мъжа ми  Thinking!? Изгоря през нощес, но сега казва само, че не се е наспал, нищо му нямало... Може би защото си имаше работа и не остана вкъщи да лежи. Нали знаете, понякога човек като се стегне и мобилизира е едно, друго е да се разкисне.
Пък детето е само със леко запушен нос, дано устиска да е здравичък.

# 531
Ами то и на децата се случва така без нищо да вдигнат Т, а на другият ден - все едно нищо не е било. Да се чудиш, ама...Но и да не се залежава човек е важно Peace. Като се отпуснеш, съвсем "сгъваш цирка" Mr. Green.

# 532
Поли, и аз правя тези блокчета на Йоли, големия много ги харесва. Слагам и орехи, кокос и тиквени семки, лешници, каквото намеря...
Да питам, че правих един най-обикновен хляб: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,110.msg5582.html#msg5582
Наду се и си втаса и двата пъти идеално, но като го сложих във фурната (загрята предв.), почти веднага се спуха и повече не се надигна  Thinking Дали не е превтасал и дали не трябваше пак да го омеся?

# 533
  Хай! Аз само ви чета от вчера насам. Снощи се видях с моята дружка /съученичка/ от Щатите и мъжа и. Не се бяхме виждали от 5-6 години. Замина на бригада, омъжи се и вече само по Скайпа и на снимки. Има страхотно сладурче на годинка и половина и снощи децата се съсипаха да играят. Боил се изживяваше като големия батко и беше много сладък. Днес ми е едно такова гадно, щото си заминаха обратно, но пък обещаха ако всичко е наред да си дойдат пак лятото. Снощи не ни стигна времето да се наприказваме Simple Smile.
  А като се прибрахме Велизар ме държа до 12 часа да решаваме задачи, щото целия ден играл с Боил, докато ние сме чистили с Вали в  ап. на свекъра. А там се съсипахме пак, но почти приключихме. Изчистих банята и тоалетната, шкафовете в кухнята. Останаха подовете в коридора, хола и кухнята и започваме да дирим квартиранти.
  Поли, а какви са тези многозърнести блокчета? Аз днес уж щях да правя сладки, ама като полегнах на обяд с Боил, та 3 часа сън Simple Smile. После готвих, решавахме задачи, Вали се върна, вечеряхме и сега евентуално мога да забъркам тестото за маслените бисквити и да ги пека утре. Исках и да замеся едни рогчета, ама вчера се раних, докато чистих, та сега не мога да меся  Rolling Eyes.
  Айде, лека, че едва ли ще седна пак пред компа!

# 534
Рени, аз те споменах, ама явно съм се заблудила, чи ти ги правиш тези блокчета редовно Thinking. Може и Миленка да е била.

Ето рецептата.

Ти какво се контузи?

Миленка, ами явно е превтасал. Някой в темата за машинките беше писал тези дни, че така му станал хляба. Случвало ми се е да местя втасалото тесто само за печене, но директно с контейнера и не съм имала проблеми. Ти защо го премести всъщност Thinking?

# 535
Ауууууууу, жестока рецепта! Благодаря много, Поли! Аз редовно имам сурови ядки в къщи и обезателно ще направя тези блокчета. В нас между другото боровинковите сладки повече се харесаха със сусам вместо с боровинки Simple Smile.

# 536
Рени, аз сега за сефте ги правих с боровинки. Досега все със семки само. Но са много вкусни, чак ми се приядоха пак Crazy.
Пък тези блокчета сега ги охлаждам. Нямаме търпение с щерката да ги омааме, само да стегнат. Идеята за орехи на Миленка ми хареса. Иначе точно сега нямах никакви ядки, но и така ще ги изядем - само със сусам, семките и овесените ядки.
Сега се сетих, че имам мюсли, като вътре има разни тиквени семки и други подобни. Можех да попретребя и да извадя малко, ама Rolling Eyes.

# 537
Срам е да пиша,че не съм изчела всичко.Мернах,на две на три по диагонал  за какво иде реч.Сега пак влизам и пак писаноооооо.

Ама да ви кажа   всичко  ми е  на тагадък тези дни.Петък знаете:у-ще,тренировки,бяхме и на РД.
Събота бродихме по магазините,аааааааааа и на фризьор бях  Flutter после на гости.
И от неделята съм се закучила да правя хлябове  Laughing
Днес ходих до НАП в големия дъжд и пак хляб правих.Добре,че беше Пол,иначе нямаше да се оправя.Като я потдбарах на скайпУ  ,глътка въздух не я оставих да вземе,докато не изкарах продукцията готова  Laughing

Чакай да ви нагушкам всички  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 538
Добър вечер.
Тук съм, ама ми е едно изморено от миналата седмица, и кухо............и нещо нямам кво да кажа.........а и да имам не ми се вижда интересно  Rolling Eyes абе добре съм. Иначе ми е едно днес спокойно и мечешко зимно, спи ми се цял ден на работа. Вчера като изпратих мъжа на летището се чух с една колежка - прителка, та ми беше на гости и остана да спи у дома. Пихме червено вино, беше мн приятно легнахме си към 24ч, обаче днес се чувствам като пребита...............

Освен всичко незнам утре дали ще мога да ида на работа с това време. М/у др. едвам се прибрах от работа. Колите боксуват едвам лазят........задръствания и т.н Това беше в 17ч, а утре сутрин..........незнам.......
Калина и без това утре имат празнк на у-щето и няма да се учи, а Мишо като разбере , че сестра му остава и няма да ходи на у-ще посмъртно няма да се надигне за ДГ.
Утре сутринта ще се събудя с очакване за неочакваното. Joy

The Tulip Страхотни снимки.....нямам думи. Разгледах половината , но ще ги доизгледам със сигурност, ако не тази вечер - утре. И на мен ми е интересно което е интересно на Пол, всички подробности.
Стеф тази сутрин тЪ изпуснах  Heart Eyes
Вий видях и твойте снимки, хубав и забавен купон, браво  Peace

Отивам да преспивам "бебетата си". До после   Flutter

# 539
А пък тука сняг - няма. Малкия сутринта тъкмо се зарадва, че беше ръснало, но до обяд и помен нямаше. А утре - ще видим.

Поли, аз не го правих в машината, а така на ръка и понеже втасва в хола пред конвекторната печка към 1 час, го сложих после в готварската печка на 200 градуса. Не ми се разправяше с пекарната... Ама другия път с нея ще е!

Общи условия

Активация на акаунт