Жената лъв - 16 част!

• 21 091
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Норче, мъжО ти да не го затрупат снеговете и да остане до напролет във Венеция Crazy?
Шегичка Hug. Дано да се завърне благополучно Peace.

Миленка, а дали е възможно като си го носила от хола към кухнята, там да е по-студено и да се е скапала работата от това Thinking?
Пък като имаш машина, що се мориш? Я виж Жу къв ентусиазъм Crazy.

# 541
Aaaa,тамън реших,че сте легнали вече..... Laughing Ми то...докат се натуткам с тая мойта работа....И то станало сто часа....

# 542
Мастерче, привет Hug! Тъкмо ви четох в скайпа с Джуджи Laughing. Чакам новите снимки с нетърпение Peace.

Джуджи, ти днес писа, че малката се ударила, ама направо забравих д те питам. За гипсокартона - разбрах - дупка, ами на малката има ли и нещо? Тя скоро нали пак се беше контузила по челото? Има ли белег?

# 543
Мастерче, привет Hug! Тъкмо ви четох в скайпа
Ми кат се прибрах по нощите и не мога да се успокоя още.....Ровя тука кат' кокошка из Нета.... hahaha hahaha hahaha

# 544
Добро утро.

Аз съм на линия, тая сутрин не се мотах много, че оперативка ме чака. А шефа е заявил, който влезе последен купува уиски. Аааааааааа не смея да закъснявам, че картата ми празна вече, а заплати другата седмица чак.

Поли, дребното е добре, е, има цицинка, ама явно няма начин, не знам да има дете, което да не си е тряснало главата поне 1-2 пъти. Хич не е добре, все и казвам да си пази галвундрата, обаче то си е дете, огън и жупел. А предния път беше много жесток удара, защото си сцепи кожата и я лепиха, белег си има още. Въпреки доброто залепване и мазането на белега с контратубекс.

Жу, какво стана с хляба, преля ли или го опапахте вече.

Този път със снега намаза, североизточна БГ, сибирски студ, така казаха. В Сф няма сняг, е, има, но много малко.

Желая ви хубав ден, аз отивам да слушам бла бла.

# 545
Добро утро момичета кокичета.
Времето тук е ужасно, аз останах у дома. Не мога да стигна до центъра. Джипката ми е до половина в сняг. Духа мн гадно, абе зима...........Децата спят. На Кали у-щето днес празнува и не са на у-ще, а Мишо е промоция  Wink
Мъжа Пол от никде нищо, и за него с притеснявам. Аз звъня - не мога да се свържа, а от него получавам само СМС-и че ме е търсил неговият ТЕЛ, пък на мен не ми е звънял..............незнам кво става.
КАква им е часовата разлика с БГ, на Италианците де?

Ще си кудкудякаме днес  Heart Eyes Hug

# 546
  Мархаба!
  Ко си прайте в таз студена сутрин? Аз станах в ранни зори - къмтУ 6:20, закуска правих, простирах, раница за детска приготвях, ама накрая до детската не стигнахме. Боил вчера спа почти 4 часа следобяд и вечерта заспа чак към 1 или поне моят мъж така реши, щото като ходил да го преслуша му изглеждал на заспал  Laughing. Аз си легнах към 12:30, че умирах за сън. Стоях до толкова късно, само за да направя сусамени сладки на Вили за закуска в училище. Сега пак съм като препикано мушкато. Та Боилчо сутринта много му се спеше и ми беше жал да го вдигам за детска. Лошото е, че баща му като стана към 8:10 и той се събуди /градината е далечко, а вземат децата до 8:30/. Та нито е на градина, нито поспа до по-късно  Tired.
  Реа, испанците са 1 час назад от нашето време. Та в Италия може би е пак така.

# 547

Добро утрооооооо! Най после сняг като хората отвън - повече от педя! И още валиииииии!!!  Mr. Green

А Рени ме преварила с часа  Crossing Arms  Mr. Green

Рейче, италианците са с час назад. И като говорим за тях - майка ми се върна снощи  Sunglasses . Мдааа...за момента е цветя и рози, ама чакайте - били сме в една стая заедно само 1 час. Утре ме питайте пак  Twisted Evil Иначе нал' има да се извинява за сценката от лятото ( не че ша стане, щото Лъв кога се извинява, особено при презумция че е АБСОЛЮТНО прав, ама айде). Та на купила е за мен и за гаджето на брат ми супер ботушки и блузета. И сега от 1 течащ и 2 за ремнот съм с 3 чисто нови чифта  Mr. Green Ама съм гадна.

Хаясич, гледам оправно дятето: с главата напред върви  Mr. Green Ще мине и тая цицинка. И - не че нещо - ама няма да е последна Hug Дай по една целувка от нас и да върви

Вени, все се каня да те питам как е сестричката ти? Нал' виртуални лели ша ставаме, как са на бебе - фронта?

# 548
   Джеси, айде със здраве да си ги носиш  Peace!
   Пък майка ти дано си държи езика зад зъбите и да не ти образува излишни нерви  Peace! Пращай я с внучката на пързалка, че да ти е мирна главата  Twisted Evil. А тя при теб ли ще седи?

# 549
   Джеси, айде със здраве да си ги носиш  Peace!
Мерси!  Mr. Green

А тя при теб ли ще седи?
  Shocked Shocked Shocked Ренка, сега тъй ли ша си приказваме значи?!
Тц! Няма начин.

# 550
Благодаря, момичета верно са с 1ч назад.
Свързахме се най-накрая а моят убавец. Добре е там във Виена е било мн гадно времето едвам за излетели за Италия, но в Италия - времето суперско - 15градуса. Сега ми е интересно как ще се прибере утре Mr. Green в БГ.
Вие кво ще правите днес?
Сматам ако утихне и дори да не утихне да извда децата да се потъркалят в снега. Снимки няма да мога да направя, защото фотото ми е в Италия.
Какво ще готвите?
Аз незнам, смятах една супа топчета, но .........

# 551
А тя при теб ли ще седи?
 Shocked Shocked Shocked Ренка, сега тъй ли ша си приказваме значи?!
Тц! Няма начин.
АмчИ зачудих сА, брЯ! Щот тука за 1 час в една стая говориш, та викам повече ли ще има, кво ли? Тя моята майка като се върне не я виждам за повече от 24 часа за месеца, та и за тва.
  Реа, и аз трябва да готвя, ама нямам никаква идея по въпроса  Tired. Моят мъж иска боб, та може би това ще сготвя  Mr. Green.

# 552
Добро утро. Стууууууд. cold И при нас голям сняг.
Деска, честити ти ботушки и подаръчета. Мммммм много обичам подаръци.  Crazy
Радвам се че са ви харесали снимките. Хубаво беше и да опиша някои поне, ама вчера ме фана нервата вече.
За протокола бяхме отседнали в сестрата на мъжо и като цяло не ни излезе много /че то отде толкоз пари у нас/, защото поканата беше от тях и почти напълно на техни разноски. Подаръците ние си ги купихме ние.  Mr. Green
Ходихме на круиз по Нил за 5 дни с кораб, беше много готино. Ама айде стига съм ви досаждала Mr. Green

# 553
  • София
Добро утро  Hug!
Джес, честити ти придобивки! От миналата година искам да си купя ботуши и нищо не си харесвам, начи  ooooh!! Като гледам, ще си изкарам и тази година с това, с което разполагам.
Аз вчера правих пържолки и имам още, няма да готвя днес. По обяд ще ходя да взема детето и ще се прибираме вкъщи. Само дето го чакам да се обади да каже дали в 12.10 ще свърши или в 13.00.
Ками, не досаждаш! Напротив, на мен ми е много интересно всичко, което разказваш  Hug.

# 554
  Джес, абе в Ямбол какви ботуши ви продават? Сестра ми и тя се оплака, че с малката си купили по 2 чифта и на всичките им се развалили циповете. Питам ,щото каза, че имаш 2 за ремонт.
  Ками, вчера рИва, рИва, че няма сняг и ей на ти сИга  Twisted Evil!
  Венче, Джеси те пита нещо! НИ сЪ Услушвай ами кажи  Naughty!

Общи условия

Активация на акаунт