Жената лъв - 16 част!

• 21 081
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
 Ками, вчера рИва, рИва, че няма сняг и ей на ти сИга  Twisted Evil!
  Венче, Джеси те пита нещо! НИ сЪ Услушвай ами кажи  Naughty!

Кога бе Рени? Не понмня вече еййй  Thinking На всичкото отгоре трябва да водя Виктор на лекар и незнам как ще стане тоз номер.  ooooh!

# 556
Добро утро Hug!

Аз нещо пак яхнах метлата от сутринта Twisted Evil. Ама ме фаща яд бре. Мъжа ми 10 минути не може да стои сам с Ник, пък и там да съм, все тая. Прави се, че го няма #2gunfire. Пууууууууууу...Преди аз все сама го гледах, щото пък той гледаше майка си. Сега вече нея я няма, ама у нас нещата не се промениха особено. Все едно не му е грижа детето ooooh!. Уф. Аман вече Close.

Камче, снощи не можах да догледам снимките, но днес вече ще го направя, че така ме съблазняваш с тоя Нил Laughing.

Норче, то при вас така или иначе казаха, че е неучебен ден. Айде и ти да починеш малко покрай децата Hug. Радвам се, че мъжО ти е добре, пък как ще се прибира, не знам. Директно до Варна ли ще лети?

Рени, може да си казвала, ама малкия на градина ще ходи ли? Там поне режима си е режим. И за сън, и за храна.

Вий, честити придобивки! Със здраве да си ги носиш Hug. Пък ко може и да снимаш Flutter. А майка ти - по-надалечко Mr. Green.

Джуджи, и аз все се страхувам като си удрят главите, ама как да ги предпазиш ooooh!. Дъщеря ми имаше голям инстинкт за самосъхранение като малка. Винаги падаше с ръцете напред и поражения по лицето не е имала. С изключение на един път в първи клас, когато си разби устата на един камък в училищния двор ooooh!. И тогава я водихме на зъболекар, където изписаха някакъв мехлем, с който мажехме и не допускаше образуването на коричка, а от там - и белег. Това - отвън до устната. За съжаление не помня какъв беше тоя крем, но белег нямаме.

Венче, и аз като тебе съм все с едни ботуши - първо: не харесвам лесно, второ: тези са ми здрави, щото са носени много малко. И хич не ми трябват нови. Къде да ги обуя Crazy?

Камче, ти и за лекаря спомена преди, ама що? Какво му има?

# 557

Камче, ти и за лекаря спомена преди, ама що? Какво му има?

Мъжки му работи направо не ми се разправя Sick, като се върнем от доФтор да видим какво ще се произнесе, че то тука бургаските лекари са....- Фани единия блъсни другия.

# 558
Мъжки му работи направо не ми се разправя Sick, като се върнем от доФтор да видим какво ще се произнесе, че то тука бургаските лекари са....- Фани единия блъсни другия.

Брей newsm78. Аз знаеш ли как хич не разбирам от таквиз работи. С една пишка що писане изписах ooooh!.
Айде дано се оправяте Hug.

# 559
 Джес, абе в Ямбол какви ботуши ви продават?
Викат им еднодневки. Ама на какви цени просто.... 80 -100 лв за ботуши дето на 1та седмица са се скапали. И ела ги виж на пролет намалени на по 20 лв. Е, а познай какви са?

Камче, мила, още не съм ти видяла снимките  Cry Ама пусто не мога глава да вдигна тука. Надявам се, че няма да ги скатаеш дотогава. АКо не Ша плача, пък ти Ша са смилиШ и пак Ша ми ги покажешшшш   Flutter

'Ораааа, Фана ме лигатааааа! Някой да ме 'лопне с нещо, че ме чака работаааааа1

# 560
   Поли, ами аз в първия си пост за днес писах, че тряжваше да е на градина лигльото, ама му се спеше. Днес няма да го оставям да спи на обяд, че да може да си легне на време и утре да мога да го вдигна в 7:30.
  Камче, то ти се оплакваше, че вали дъжд и нямате сняг. Та сега снега дойде и при вас.
   Джес, че то по-УбоУ да си напраЙш една раСоТка до Димитроград!

# 561
Джес,  bash bash bash ай сега стЕгай се и работи, да не кажеш после, че ние сме виновни.

Пфууууууу, пък и аз съм такава с ботуши, обувки. Докато не се влюбя мнооооого в тях не сменям, пък и трябва да са безумно удобни, щотооооооооо не купувам ако ще да ми ги подарят и да са най-хубавите и без пари даже. Другото, което ми се случва е да си харесам ботуши баш когато нямам пари, ама никакви.

Отвам да дебна шефа, че една колежка е толкова нагла, че нямам думи, а той е виновен за това.

# 562
Рени, ти вярно, че писа, аз вярно, че прочетох, ама Crazy. Щото исках да кажа за режима. Затова. То какво давам акъли, като и мен ме гарга окълва. Ник става в 7, на обяд вече едва си държи очите отворени докато обядва и най-често заспива направо там, а напоследък едва го приспивам в 22 ooooh!. Що не спАт тез деца ooooh!...

# 563
  • София
Рени, пак съм чела по диагонал, щото не съм видяла въпросчето на Джес  ooooh!! Систър е добре, в неделя е ходила при доктора, при който ще ражда. Човека й казал, че преди 20-ти февруари изобщо не иска да я вижда  Mr. Green, терминът й е на 6-ти март. Сега започва да ходи всяка седмица на тонове. Бебето много рита, голямо мандехерцане пада в корема.
Ками, стискам палци да се оправите  Peace.
Аз за сега съм организирала режим на Марти и горе-долу го спазваме. Става рано, в 6.30-6.40 и гледам вечер в 21.30-22.00 да е легнал. Не че иска, може и до по-късно да издържи, ама няма как... мама е дзвер  Mr. Green

# 564

И аз така Mr. Green. За каката съм безкомпромисна. 22 часа е в леглото. Ама дреб....От 10-ия месец до сега си беше с много удобен за мен режим. Но напоследък нещо взе да го мени ииииии много трудно заспива ooooh!.

# 565
  Вени, Поли, те и двамата заспиваха към 22 часа. Откак обаче Боил се разболя, а после и през ваканцията нещата нещо се объркаха. Вили продължава да си ляга в 21-30-22, обаче Боилчооооооооо  #Cussing out. Ще го изкарам малко днес на снега, белким довечера заспи навреме.
  Аз забравих да похваля Вили - има 6 на класното по математика Simple Smile. Класната му казала, че бил между 5 и 6 за срока и щяла още веднъж да го изпита, за да го оформи. Има и 6 по ЧП на устно изпитване. Сега чакам и оценката от контролното. Ако и на него има 6, значи и по ЧП ще има 6 за срока. Тези дни трябва и контролно по БЕЛ да имат. Дано се справи и там! Така или иначе по БЕЛ едва ли ще може да заформи 6 за срока, че е много шарен.

# 566
  • София
Това, което установявам с годините е, че докато детето е по-малко, режимът е важен, но и много труден за реализация  Mr. Green. Спомням си как, ако Марти да спеше половин час повече от обичайното на обяд, после беше абсолютно невъзможно да заспи в нормално време вечерта. С времето, обаче, всичко се нарежда!
Рени, браво на Вили  Peace. Марти миналата седмица донесе няколко шестици по важни предмети и каза, че били нанесени и в дневника  Mr. Green. Радвам се, защото имаше известни затруднения. Пък да ви кажа честно - на мен ми е трудно да му помагам понякога! Забравила съм много от правилата по български език  Blush! Е, довлече и една четворка по ЧО... Правили тест върху няколко урока, а той не знаел и съответно не ги беше учил! Никой не го бил уведомил лично, моля ви си, че ще имат тест  ooooh!!!! Което е абсолютно невярно, познавайки класната му...

# 567
Вени,систъра да ражда на 6 март-кажи  и така: По заповед на щуката Laughing Мойто чаве   е тогава-кротко,добро много  е чувствителен но да се надявам,че  ще го израсте това  Mr. Green
Кам,и аз поразгледах снимките.......всичко ми изглежда така величественно.Но е друго да си до мен и да питам-това какво ,как е......?
Рени,Боилчо е сладур и вярвам ,че като те погледне с тези очи и всичко му прощаваш.  FlutterКолкото до баткото -браво на детенцето.Колко се чудих какво е ПЧ ама о`време се сетих ,че  е природата и Човека/демек биология сигурно/.
Пол, Flutter  Mr. Green правя пита  Joy Съмнително е,дали ще стане но ще докладвам после.
Дес,честити нови придобивки  Hug

# 568
  • София
Вени,систъра да ражда на 6 март-кажи  и така: По заповед на щуката Laughing Мойто чаве   е тогава-кротко,добро много  е чувствителен но да се надявам,че  ще го израсте това  Mr. Green
Joy
Ше й го рекна, Жу, така и така ще ражда секцио, поне изпитана дата да избере  hahaha  Hug! Ако има рекламации в последствие, ще я свържа с теб  Laughing!

# 569
Joy
Ше й го рекна, Жу, така и така ще ражда секцио, поне изпитана дата да избере  hahaha  Hug! Ако има рекламации в последствие, ще я свържа с теб  Laughing!

Joy Joy Joy При рекламация давам безплатни заръки и подходи.

Общи условия

Активация на акаунт