Венче, Джеси те пита нещо! НИ сЪ Услушвай ами кажи
!Кога бе Рени? Не понмня вече еййй
На всичкото отгоре трябва да водя Виктор на лекар и незнам как ще стане тоз номер.
!
На всичкото отгоре трябва да водя Виктор на лекар и незнам как ще стане тоз номер.
!
. Пууууууууууу...Преди аз все сама го гледах, щото пък той гледаше майка си. Сега вече нея я няма, ама у нас нещата не се промениха особено. Все едно не му е грижа детето
. Уф. Аман вече
.
. Радвам се, че мъжО ти е добре, пък как ще се прибира, не знам. Директно до Варна ли ще лети?
. Пък ко може и да снимаш
. А майка ти - по-надалечко
. Дъщеря ми имаше голям инстинкт за самосъхранение като малка. Винаги падаше с ръцете напред и поражения по лицето не е имала. С изключение на един път в първи клас, когато си разби устата на един камък в училищния двор
. И тогава я водихме на зъболекар, където изписаха някакъв мехлем, с който мажехме и не допускаше образуването на коричка, а от там - и белег. Това - отвън до устната. За съжаление не помня какъв беше тоя крем, но белег нямаме.
?
, като се върнем от доФтор да видим какво ще се произнесе, че то тука бургаските лекари са....- Фани единия блъсни другия.
, като се върнем от доФтор да видим какво ще се произнесе, че то тука бургаските лекари са....- Фани единия блъсни другия.
. Аз знаеш ли как хич не разбирам от таквиз работи. С една пишка що писане изписах
.
.
Ама пусто не мога глава да вдигна тука. Надявам се, че няма да ги скатаеш дотогава. АКо не Ша плача, пък ти Ша са смилиШ и пак Ша ми ги покажешшшш
ай сега стЕгай се и работи, да не кажеш после, че ние сме виновни.
. Щото исках да кажа за режима. Затова. То какво давам акъли, като и мен ме гарга окълва. Ник става в 7, на обяд вече едва си държи очите отворени докато обядва и най-често заспива направо там, а напоследък едва го приспивам в 22
. Що не спАт тез деца
...
! Систър е добре, в неделя е ходила при доктора, при който ще ражда. Човека й казал, че преди 20-ти февруари изобщо не иска да я вижда
.
.
. Ще го изкарам малко днес на снега, белким довечера заспи навреме.
. Класната му казала, че бил между 5 и 6 за срока и щяла още веднъж да го изпита, за да го оформи. Има и 6 по ЧП на устно изпитване. Сега чакам и оценката от контролното. Ако и на него има 6, значи и по ЧП ще има 6 за срока. Тези дни трябва и контролно по БЕЛ да имат. Дано се справи и там! Така или иначе по БЕЛ едва ли ще може да заформи 6 за срока, че е много шарен.
. Марти миналата седмица донесе няколко шестици по важни предмети и каза, че били нанесени и в дневника
! Е, довлече и една четворка по ЧО... Правили тест върху няколко урока, а той не знаел и съответно не ги беше учил! Никой не го бил уведомил лично, моля ви си, че ще имат тест
!!! Което е абсолютно невярно, познавайки класната му...
Колкото до баткото -браво на детенцето.Колко се чудих какво е ПЧ ама о`време се сетих ,че е природата и Човека/демек биология сигурно/.
Съмнително е,дали ще стане но ще докладвам после.
! Ако има рекламации в последствие, ще я свържа с теб
! Ако има рекламации в последствие, ще я свържа с теб
При рекламация давам безплатни заръки и подходи. Препоръчани теми