Жената лъв - 16 част!

• 21 050
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Венче, темата е на свършване пак. Много сме устати бре ooooh!.

Уф, де да намеря сега паролата за албума на Камчето newsm78.

# 676
Куку, май аз съм госта, че барнах лап топа и сега се логанах. Ама много пишете тая вечер, не мога да ви смогна, детито до мен само емотикони гледа и пита "това какво прави онова какво прави".

Реа, много хубава къща, как ми се ходи някъде, ама без дребното, ей така за 2 дни само. Но е залепено за нас, няма кой да го гледа.

Вени, вярно е това за цигарите и кафето, но винагиможеш да спреш да пушиш, но хранатааааа, без нея наникъде, а и етикетите са неверни и блъскат какво ли не вътре без да знаеш. И много ме е яд, че се допуска такова нещо.

Ми пак много исках да пиша ама утре.
Ееееееее, не вие ме убихте тая вечер, не мога да пусбликувам 6 отговора преди мен.

# 677
Пък аз си направих Фейсбук акаунт  Mr. Green.

# 678
Пък аз си направих Фейсбук акаунт  Mr. Green.
Добро утрооооо!

Ренка и аз имам Kameliq Kavaldjieva.

Полке още ли искаш паролка?

# 679
Добро утрооооооооооо!

Хайде ставайтеееееееееее!

Какъв сняг валиииииииии, отиде ми солта. Имама един куп задачи, ще пиша пак като свърша с тях.

Хубав ден.

Еййй, някой ме изпревари.

# 680
Добро утро и от мен!  Hug Hug Hug Hug
Малееее,снощи сте приказвали,пък и позмели с голямата метла.... Laughing
Брях!.....

Аз имам акаунт във Фейсбука,ма го блокирах най-накрая...Много ме нервеше и все ми пълнеше пощата със съобщения...Ми то все трябваше да разчиствам,пък да отговарям....ПолудЕх!....Ако пак ми е кеф ще го активирам,ма засега нямам таквиз мераци  Mr. Green

# 681
Камче, давай Laughing.

# 682
Да ви черпя по едно кафенце от новата ми чаша  Blush

# 683
A, Камче ме изпревари!  Hug Супер кафенце, имам нужда от кик-старт за да започна днес. Нещо ми е.............  Crazy е такова.

Hug Hug за всички и до послеее

# 684
Добро утро момичета кокичета.

Дребният повръща нощес и сега го чакам да се събуди да го изследвам по обстойно.
Вчера беше мн на компа и нощес като дойде да ми каже , че му е лошо каза, че като си затвори очитв и всичко му се върти вижда състезателни коли и джипове Shocked. Незнам............ще го видя днес как е.

Инак днес съм с вас. Шефката ми се обади да ме пита дали ще ходя на раб, а аз спях  Embarassed Mr. Green

Мъжа ще чакам днес.

Ще поразчиствам у дома, ще готвя каварма пилешка и супа топчета, че вчера нищо не сготвих.

Чашата на Ками е една такава свежа........айде отивам да си напарвя и аз едно кафе.

# 685
Иииии, ша ви фотна и аз една готска чаша някой ден - от братята китайци Mr. Green.

Норче, да не е играл малкия на такива игри до късно и да е получил световъртеж, пък оттам и да повръща?

Ник пък е със сополи и му пречат да спи. Горкия като не му иде на ума да спи със отворена уста Rolling Eyes.

# 686
  • София
Ехо, привет и от мен!

Реа, наистина, да не е прекалил с компютърните игри? Въпреки, че моя съсел, ако го оставя може цял ден да играе на коли и джипки  ooooh!!

# 687
... Въпреки, че моя съсел, ако го оставя може цял ден да играе на коли и джипки  ooooh!!

О дааааааа ooooh!. На дъщеря ми съм и дала лимит 3 часа и уж ги спазва, ама .... Rolling Eyes

# 688
Добър ден!
Нещо съм изтървала вчера-какво сте замитали,какво сте чистили,така и не успях да разбера  Thinking /нъл съм малко тъпа брюнетка,требе по-подробно да ми се обяснява,че да разберЪ  Mr. Green/

Закуска?!

# 689
Хубава закуска, мерси, Чочке  bouquet!

Идея нямам какво ще ядем днес newsm78. Хляб пека сега, ама другото ooooh!...

Общи условия

Активация на акаунт