Жената лъв - 16 част!

• 21 057
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Вени[/b] - обещавам ще пусна и камерата ако е толкова Убаво  Joy
Joy  Joy  Joy хубаво ще е, че как иначе!

Мойте хора заспаха - и халосания между очите мъж, и дребния хроникьор на рибата цаца и той  Mr. Green!

Ками, браво, дано тоя път е за последно  Peace

# 661
Египятката хич не ми прилича не такава, все едно си е БГ или поне така ми се струва на фотосите.
Мчи тя си е чиста БГ от БургаЗ  Mr. Green Зета от Египеееет.

Ренка лека нощ. Що ги шамари дЯцата. Те толкова добрички. Rolling Eyes

# 662
  • София
Чувствам се тъпо и мисля да приключвам. Лека нощ!
Заради нас ли  Embarassed? Недей, бре, просто тъй тръгна разговора, че написахме някои прекалено лични работи и... тЕ така...

# 663
Пол, тръкнах на още едно местенце  Mr. Green...

Мерси за което Laughing. Не, че беше толкоз важно...Както и да е Hug.

...Абе аз кат изпуша амнайсе цигари и ударя две кафета, маргарина ми идва направо здравословен  ooooh!!

hahaha
Ей, направо си извор на бисери ти Crazy.

Норчееееееееееее, искам и аз там бреееее, много готинко изглежда. Разгледах само снимките, но как са цените?  

И в тая връзка да ви попитам като ходите по почивки /тези, които имате по-големи дечица/, как спите? В една стая? Апартаменти ли наемате? И въобще как става работата.
Ние все сме в една стая, каката вече голяма, все пропускаме джиджи-биджи Mr. Green.

Камче, продължавам да зяпам аз. Ако ми възникнат други умни въпроси, ще питам Mr. Green.

Уау Shocked

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Я да видим кой се изпреварва smile3516.

Брей, Ренка, ти на нас ли се разсърди сега? Rolling Eyes. Ми то никой не е имал намерение да споделя тайни, ама Венчето кат' се изпляска ей тъй изневиделица, и викам айде и аз Rolling Eyes. Ние не искахме да крием от вас, ами тука постоянно четат други хора, даже преди малко имаше гост и щях да отбележа както винаги, ама станах от компа и после забравих.

# 664
Не Поли. Сърдя се на себе си, на грешките във възпитанието и изобщо ми е адски криво.

# 665
Чета ви аз в скайпа, ама не пиша, щото ще взема и аз да се оплаквам, пък мъжо е зад гърба ми и може да чете Mr. Green.
Ми какво да ти кажа. Твърда ръка му е майката. Смея да си призная, че дъщеря ми ми е яла шамарите. Послушна ми е и ми има страха, което ми е важно предвид настъпващата проблемна възраст. Дано се справиш. Но не се обвинявай. Няма смисъл. Просто изисквай да те забелязват.

Камче, дай пак парола, че не знам защо ми я поиска. Хем си държах страницата все отворена Rolling Eyes.

# 666
Имаме си гост-енче Mr. Green.

Жу се загуби тая вечер Thinking.

# 667
  • София
Не Поли. Сърдя се на себе си, на грешките във възпитанието и изобщо ми е адски криво.
Посърди си се и ще ти мине  Hug. Не знам какво са направили децата, ама едното го зове пубертета, другото го гонят духчета  Heart Eyes... не са в лесна възраст и двамата!  Hug  Hug  Hug

# 668
Оф Камче, не можах да ги оправя тез роднински връзки и това е, ама ще ме извиниш. Уж питах ама явно сложно сте ми обяснили ахахахахахахха ( нали трябва някой др. да е виновен)

цените биват. Понеже се светнаха за праника ( 14.02 ) от 20лв на човек го направиха 25лв. Цялата къща я наемаме за 250лв с ползване на механата  ( имало си и миялна машина) . Децата под 12г. са на 50% по евтино. Ама ще пробаме да минем с мойте на аванта................Вече капарирахме къщата. Нямам търпени. Ето идея с вас същото на направим - кво ще кажете?

Семейно съм ходила само 2 пъти с децата и мъжа. Били сме в апартаменти. Те в хола ние в спалнята Laughing

ГОСТЕНИНО КОЙ СИ ТИ, ЕЛА И СЕ ПРЕДСТАВИ Joy

# 669
Норче, вие като сте във Варна, ходите ли на почивка на море Crazy?

Иначе къщичката много ми хареса. Така семейно с други семейства не съм била. Сигурно е готино, макар че е нож с две остриета.

# 670
  • София
Когато сме някъде на почивка, обикновено наемаме стая - двойна или тройна, както дойде. Ама ние сме трима, детето още влиза в графата по 12 г. и много често е или безплатно, или с голямо намаление.

# 671
Пол ходим - да тази година ходихме 2 пъти - във Велинград и лятото на море в Созопол Mr. Green До сега не бяхме ходили семейно 4-мата Laughing Абе семейно , семейно ама само аз съм с най-голямото смейсто. Една част са моми с гаджетата си а др. с едно дете............

# 672
  • София

Joy  Joy  Joy

# 673
 hahaha

Де го намери тоз образ безподобен hahaha

# 674
  • София
Моткам се като муха без глава из нета и случайно попаднах на Жорето  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт