Жената лъв - 16 част!

• 21 058
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
То ква ли файда кат сме се цитирали една друга. Ама както си решите.

# 646
Ми кво да си говорим др.  newsm78 като гледа и 3-те сме руси  Laughing

# 647
Мастерче,  Hug Hug Hug без теб съм загубена  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вени, живот и здраве другата седмица ако успеем да се видим ще задавам въпроси за мъжО  Whistling Нали се разбрахме тях да обсъждаме.

Пол, няма такива проблеми с баничките, завода е нов и изискванията за хигиена се спазват стриктно. Мъжа ми като ходи на проверка ги обличат като в болниците, престилки, шапки, калцуни за еднократна употреба. Баничките се замразяват шоково. Абе по европейски стандарт. Обаче текат едни маргарини и палмови масла, които са гадни. Лошото е, че не само там има от тях. Та понеже повдигнах въпроса и видях, че си се заблудила какво искам да ти кажа, та поясних.

Ай сега не метете, че и другите да четат, няма да се срамувате от такива неща сега.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. Малееееееееееееееее. За нула време.

# 648
Заметохте набързо... Thinking

# 649
  • София
Вени, живот и здраве другата седмица ако успеем да се видим ще задавам въпроси за мъжО  Whistling Нали се разбрахме тях да обсъждаме.
Ъф корс   bowuu!

Брях, и палмовото масло ли е вредно, бре? Аз пък мислех, че е нещо хубаво, като зехтина, например  ooooh!! Мале, ква съм изостанала  Crossing Arms!

# 650
  • София
Не успя ли да прочетеш? Ако ти е любопитно, свирни ми на лични и ще ти разкажа  Mr. Green. И аз съм любопитка и много се ядосвам, ако съм изпуснала някоя клюка  Mr. Green!

# 651
Чат пат разбрах, няма да нахалствам.  Mr. Green

# 652
Тъй кат' гледам, само Норчето успя да замете докрай Mr. Green.

За палмово масло за сефте прочетох тук във форума, иначе хич не ме вълнува честно казано. И маргарин купувам, и краве масло имам винаги. Пък и то колко е краве Whistling. И колко е масло Rolling Eyes. Но хич не ми дреме Crazy.

Джуджи, мерси за пояснението. Наистина друго си помислих Laughing.

# 653
Я да ви покажа къде ще ходим на Жеравна за 13.02 -14.02 с колегите и семействата. Мн е сладурка къщата. Дано да има нормално време , че да идем и да се върнем.

http://www.staroplaninskalegenda.com/about.php

Ко прайте бре? Да не нанкате?

Тъй кат' гледам, само Норчето успя да замете докрай Mr. Green.

Все тая ми беше.............ама като каза и аз те слушам и обичам да си свърша раб както трябва.  Mr. Green

# 654
Щях да ви казвам за маймунките, че това е един зоопарк до Александрия - казва се Сафари Африка и животните /повечето/ така си щъкат свободно. Дори има много предупредителни табели да не се излиза от колата, ама повечето хора слизат.  Mr. Green Много готини животинки има, а маймуняците се катерят по колата защото пазачите им хвърлят за ядене по колите /семки и разни други/.

# 655
  • София
Пол, тръкнах на още едно местенце  Mr. Green.
Джуджи, и аз първоначално помислих, че нещо за хигиената на производството ще кажеш.
Абе аз кат изпуша амнайсе цигари и ударя две кафета, маргарина ми идва направо здравословен  ooooh!!

# 656
  • София
Уха, много приятно изглежда, Реа  Peace! Пише, че има безжичен нет - начи зимаш лап-топа и от време на време ше прайш живи включвания, както правеше Ками от Египет  Wink!

# 657
Абе аз кат изпуша амнайсе цигари и ударя две кафета, маргарина ми идва направо здравословен  ooooh!!

Аз пък не пуша от 10 дена smile3534  /отново/

Реа, изглежда супер местенцето.

# 658
Камче, сигурна съм , че е страхотно преживяването ти. За първи път ли отиващ там? Египятката хич не ми прилича не такава, все едно си е БГ или поне така ми се струва на фотосите.
Вени и ти свърши хубаво работа вече  Hug Дребният кво прави, да не решава задачи Mr. Green
Мойте 2-мата не има давам зар да лягат. Утре са у дома заради бетственото положение. Станно е ,че кротуват в момента............. newsm78

Вени
- обещавам ще пусна и камерата ако е толкова Убаво  Joy

# 659
Аз докато беснях, шамарих и къпах вие сте си клюкали и после сте минавали с голямата метла! Че кат шА си говорите тайни работи у скайпа да бяхте влезли, бря!
Чувствам се тъпо и мисля да приключвам. Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт