Жената лъв - 16 част!

• 21 061
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Ми не знам, Мастерче, харесват ни, даже много. И хич не ща да се замислям с какво са, щото то нищо свястно не остана вече на пазара. Ама аз не се втелясвам много Laughing. Е днес чета в темата Бременност за бързи въпроси и отговори, как на една мацка не знам кой и донесъл домашно мляко, пък тя само обикаляла около хладилника, но не смеела да яде, щото видиш ли, не трябвало #Crazy. Бре викам тез крави вчера ли ги купихте, та ви е страх, досега мляко от тях не сте ли яли ooooh!. Ми не знам. Тъпо е чак толкоз да се истерясва Rolling Eyes.
Пък за полуфабрикатите принципно съм съгласна с теб, но наистина баничките ни харесват.

# 631
  • София
За сутринта ще пека от замразените банички.
Въх...Полинко...как ви харесват тия готоите банички....
Аааа, а без 'ич  Joy! Мойте найш как им се радваха като ги зърнат на рафтовете в Билла или Кауфланд, преди да почна да готвя домашни работи  hahaha!

За възлите - да, характерни са кръвоизливите и силните менструални болки. Но пък при сестра ми се появиха като забременя... истината е в редовното ходене на профилактични прегледи. Абе жена да не си! Мастерче, а белия равнец не може ли да му бухне човек мед или захарчица, а? Или натюр трябва да се пие?

# 632
  И аз не купувам нищо готово от години. Сега тоз маргарин, който ни го подариха от промоцията го употребих за сладките. Жал ми беше - скъпарски кат за маГарин, пък аз да го фъргам  Rolling Eyes. Ама добре се получиха сладките. Е, с масло сигурно друг вкус имат, ама и така бяха разкошни.
  Днес след като ви четох в скайпа и се замислих. Една дружка има от половин година машина за хляб. В началото казваше, че по един топъл хляб изяждали на ден с мъжа си и малката, пък грам не е качила. А свекъра в Ишпанско работеше като хлебар и каза, че таквоз чудо кат брашно почти не слагали  Rolling Eyes. Та в тоя ред на мисли се чудя дали не е добре и аз да си взема  Embarassed. Тъй де, обичам от време на време да меся, но не и всеки ден. Лошото е, че нЕма къде да я тУрГам  Thinking.
  Поли, тая луда ли е? Аз иначе гледам мляко да купувам от един чичко наблизо. Идва от Лозен и продава тука млякото на всички от селото. Пилета почти не купувам, а и месо като цяло. Все гледам домашно да е. Дори си бяхме взели прасенце преди 2 години и го ядохме 2 зими  Rolling Eyes. Тази година пропуснахме, че нашите клаха много кокошки, ярета и агнета и фризера ми е пълен до дупка. Лятото на село си правя каквото мога. Да е жив и здрав баща ми, че хич не искам да купувам химии. Само кисело мляко не правя, ама може и да се пробвам Simple Smile. Направо съм се побъркала в последно време с тия Е-та. Всъщност не в последно време, а в последните 5-6 години, откакто четох какво означават Е-тата в храната.

# 633
Е днес чета в темата Бременност за бързи въпроси и отговори, как на една мацка не знам кой и донесъл домашно мляко, пък тя само обикаляла около хладилника, но не смеела да яде, щото видиш ли, не трябвало #Crazy. Бре викам тез крави вчера ли ги купихте, та ви е страх, досега мляко от тях не сте ли яли ooooh!.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Малееее...Аз ако забременея каква ли картинка ще съм  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes То май всички като збременеят и ги подгонва "лимката"...демек-изперкват....

Ми Вени...за белия равнец - 2 с.л. на 500мл вода.Така се кипва и се оставя да се запари.Прецежда се и като се поохлади се пие.Може да се подслади рабира се,но си е горчилак!Пфу!Пила съм го профилактично.... Sick

Бени,взимай си машина за хляб...Хич не му мисли!Голям кеф е....Пък и не ядеш химии наистина.
П.П.....Малеееее...моя Половинчо прочете за принцески със сирене и яйца и сега иска... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Отивам да правя....

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 20:15 от TheNMaster

# 634
Вени , нали съм на ВИЕ с темата та да те успокоя. Кюртаж, абразио, аборт все си е едно и също. Каквото и да се маха важното е ,че е навреме и аз съм сигурна, че ще се оправи. За съжаление нещата са мн страшни по принцип и ми е мн странно дето хората ( жените) не искат да се говори за такива неща.......Както казва един лекар - "Има матка има проблем, няма матка няма проблем" Стискам палци изследванията и да са оки.

Пол това със снимката мн ме развесели
benighted децата ще ги правя квото и днес. Днес не бях на бач утре пак гледахме се 3-мата.........Някой от колите пред блока вече са затрупани .
Пол около мен няма никой щото съм мн лоша хахахаахах ( съвсем случайно е станала снимката самотна) Да занаеш оная с млякото е луда
 Joy
Вени видях , че питаш за белият разнец. Мн е полезен и невена също и аронията и алоето. Белият равнец го пия от около 8месеца. Насипно се продава. Аз лично си го правя на око. Пълня една тенджера с вода, слагам 2-3 лъжци супени от билката. Не е кой знае колко вкусен, леко нагарча ако е попревишена дозата, ама с малко вода и е оки.  Прецеждам го в едно шише от мин вода и си го пия цял ден на раб, та и до др. ден. МОже да се пие с мед и захар. Помага на мн заболявания. Мигрена, високо кръвно и най вече на гинекологични заболявания. Това е от мен.

# 635
Еййййййй не мога да ви изчета, а пък как се посмяяяяяяяях  Joy Joy Joy Joy Joy Нямате равни в развеселяването.

Татко купи на мама лап топ, мъж ми го уреди и сега е в нас, имам нет в кухнята, та докато сготвя миш-маш ви четох, ааааааааааа то така лесно се готви и чак приятно. Май ще искам и аз един лап топ, ама ще взема много да готвя, та незнам  newsm78.

Вени, уникални сте всички. Мъж ти добре те е слъгал представям си какво ще е на 1 април. Стискам палци на леля ти.
Гаредроба на сестра ти е супер. Мноооого ми хареса. Обаче, не искам да ми е с/у спалнята, много ме задушава така. До миналата година гардероба ни беше така в стаята, в която спим и го махнах в склада, ми дразнеше ме. Като се събудя сутрин и като го видя тоя кютук (имайте предвид, че гардеробите, които ползваме са от сватбата на хазайката, нейде към 50 г. ги има вече) срещу ми и направо ме полудя - както вика жужи. Та оттам иде моя проблем. Иначе искам да знам кой го в е правил. Абе ще разпитвам и ще мисля, иамм дооооооооста време докато събера пари. И вземи иди на лекар, там не хапят.

Мастерче, обащала си ми нещо, нейде след 2-3 часа ще съм на скайпа и ще чакам. Ама ако си заета с други неща  Whistling може и утрееееееееееее. Аз не бързам, че не съм се разготвила.

Пол, няма да ти разказвам какво е в завода където правят баничките тогава, щом ви харесват. Уф още нещо щях да казвам  newsm78 newsm78 newsm78 ама забравих, то голямо четене падна и сега  ooooh! ooooh! ooooh!

Ми като се сетя нещо, ако успея пак ще пиша.

# 636
  • София
Вени , нали съм на ВИЕ с темата та да те успокоя. Кюртаж, абразио, аборт все си е едно и също.
Реа, на 32 години съм, един аборт съм правила и едно раждане имам, ама честно ти казвам, не знаех, че става дума за едно и също  Blush  ooooh!!
Хаяси, когато правиш ремонта, ще си наредиш така, както ти харесва и както си искаш  Hug. Иначе мъжО е правил гардероба.
Бе на доктор не хапят, ма найш кви скици има  Mr. Green! Преди две-три години лятото отивам на гинеколог (жена) на профилактичен преглед. Влизам в кабинета и тя казва да се събличам и да кацам на магарето, ама отвори вратата на кабинета, пък аз съм се свила зад паравана и не мърдам  Laughing. Мятам един поглед към вратата и й обяснявам, че ме е срам така, искам да затвори. А тя ми вика "Бе кой ще гледа в тая жега, беее?"  hahaha

# 637
Мастерче, обащала си ми нещо, нейде след 2-3 часа ще съм на скайпа и ще чакам. Ама ако си заета с други неща  Whistling може и утрееееееееееее. Аз не бързам, че не съм се разготвила.

Готова си....Писах ти рецептите на ЛС....да не товарим темата....
Пък за заетостта с "други неща"...те са ясни какви са  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 638
.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 21:55 от polin_a

# 639
  • София
 Whistling

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 22:53 от Вени***

# 640
Ми аз не знам що се хАбиме да се разпитваме  Mr. Green!? Същата работа...

Да, нали Crazy. Егати съвпаденията при нас #Crazy.
Да позаметем ли Thinking?

# 641
 Twisted Evil

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 22:17 от ReaNora

# 642
...Тц, тц, тц...
Поне сме минали през туй-онуй, та да сме поне мааааалко подготвени за изненади от децата Rolling Eyes.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 21:55 от polin_a

# 643
  • София
.......

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 22:07 от Вени***

# 644
Ми де да знам Rolling Eyes. Аз съм го споменавала преди време в друга тема и по друг повод. Но сега по се знаем. Пък кой знае кой чете тук. Аз ще замета.

Общи условия

Активация на акаунт