Сега видях, че тя всъщност държи бебе и това, което помислих за л...но, всъщност е върха на опашлето му
http://kamence.snimka.bg/travel/egipet-2010.463516.16986930
....това е опашката на малкото маймунче дето е под корема на мама си....

! В първия момент като цъкнах на линка изобщо не видях бебето, бях сигурна, че виси лайно, докато не прелистих на следващата страница от темата

! Лелчето е на 51 г. За съжаление днес са й направили абразио (не било кюртаж) и след него доктора е казал, че е за операция. Ама тя била притеснена, а и все още под упойка, та не разбрала дали ще махат само миомният възел или цялата матка. Иначе какво да ви кажа... баба ми, майка ми, сега леля ми - всички са с такива операции
!
!

! Твоя Половинчо май обича да похапва яйца.
! Е, оказа се, че някакво желязо го фраснало по физиономията, пък зацапаното по ръцете е от боя... Ама как ме нервира тоя човек, може ли така да лъже!?
!
! Да не те плаша /предполагам и ти си знаеш/, че ще трябва и ти да се преглеждаш редовно за миомни възели, щото явно сте предразположени към образуване на такива.
! Неговата тревопасна риба като на племеницата умотворението. Писала съчинение за родния си град в 2 клас и написала: В Силистра няма море, река или планина, има само Дунав
!

ама то си е до човека... А пък ти, както всякакви манджи умееш, да му се чуди човек
Ама може и да не иска да те затруднява, ша знайш... той и моя все яйца иска, ама и аз как готвя, като за бебета (вика) - разбирай - по-диетично.
! Твоя Половинчо май обича да похапва яйца.
мА как се е докарал пред детето...Супермен бе
!

!
...
.
Препоръчани теми