Жената лъв - 16 част!

• 21 075
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
А, сега кат съм се забавила с отговра не ме игнорирайте, аз също искам снимки на гаредроба. Ама и вътрееееееее.

Поли, това е едно такова като пола. Първо е облечен с нея после я върти с една ръка и самия той се върти. Незнам как не му стана лошо на тоз човечец. Половин час се въртя в кръг, очаквах всеки момент да се издрайфа, ама  Naughty
Ха ха ха  hahaha! Абе, Кам, момиче, ше им прецакаш туристическата атракция с това описание  Joy!

Пол, моля най-официално да извадиш Марти от списъка с ученолюбивите деца  Crossing Arms! Току-що започна домашнот по ЧО за морското животно с изречението "Рибата цаца е тревопасно животно, което яде планктон. Планктонът е едно такова мъничко, ама наистина е мъничко."    Shocked Crazy  ooooh!! Сега дали да утрЕпам детето, или да ходя да се гръмна ритуално пред Парламента  newsm78!!!?

Joy Joy Joy Joy Ох ще ме уморите, добре че не влезна някой докато се смеех.

Вени, най-лошото е че при мен мястото е много **бано, стаята не е голяма и нямам възможност да се вихря много. Даже обмислям вариант някои нещата да са многофункционални, че искам 100 неща, а няма място. Та при всички положения ще трябва да занимавам някой с капризите и прищевките си. Пък за банята  не ми се мисли просто  ooooh! най-много да ме изгонят от някъде.
Като ти изпрати систъра снимки пусни ми ги на скайпа. Моля.

# 601
  • София
Мастерче, някога съм чувала, че щом се кашля, значи дробовете "работят" и се чистят! Иначе спор няма, че е изнервящо, ама ще мине  Peace.

Стефи, Хаяси, ето ги снимките на гардероба на систър. От тази надясно е щракнала 5-6 пози http://www.album.bg/veny_ps/images/20889822/114909/.
Хаяси, тя стаята е най-обикновена стая от панелен апартамент, в смисъл, че не е много голяма.

# 602
Ох, и легълцето там Heart Eyes. Сигурно нямат търпение вече Hug.

Венче, страхотно е! А мъж ти да не му е майстора Flutter?

Джуджи, требе да ти кажем, че мъж ми е много работен. Все е някъде по работа и почти не стои в къщи. Сега работи на две места, лятото - на четири на моменти. Направо може да ми се чудите к'во ги праЙм толкоз пачки Mr. Green. И ако е в къщи, все иска да полегне и да му е спокойно, пък аз се опитвам да го убедя, че с малко дете не може да мечтае за таквиз работи. Да, ама не Crossing Arms. Ми не му дреме общо взето. Спи си като му се спи, къпе се като му се къпе, яде като му се яде. А нали знаеш, че майката обикновено върши тези неща, когато детето спи, и то пак зависи, щотоо ако е като мойто да спи предимно на спалнята ни, и да ме усеща, няма начин и тогава да ги върша. Няма начин просто Mr. Green. Та тъй.

Венчееее, стига си се оплаквала от туй умното дете ей Twisted Evil. То просто е доста интелигентно и що пък да се занимава с таквиз прости твари, кат' цаца например, ама-ха Crossing Arms.

Искате ли да ви снимам моя гардероб?

Джуджи, за восик до тавана напълно те подкрепям. Ей на, моя не е, и сума ти пепел събира. Ама дан си мислиш, че го бърша? Е, бърша, да. Един път в годината Mr. Green hahaha.

# 603
Като видях подредения гардероб на сестрата на Венчето се присетих да ви питам как сте с подреждането? Аз например обичам всичко да ми е подредено в къщи, но дрехите са ми оле мале.............  ooooh! Подреждам и точно след 2 дни пак е хаос.  Whistling

# 604
Искам-да!
И моя в коридора е подобен на Вени- систър.Венге,до горе,но е трикрилен с огледала.

# 605
Жууууууууууууууууу, исках да те поздравя за питката Hug! Ма пускай и снимки де. Интересно ми е да гледам всичко Crazy.

Камче, ми ква таз пола бре, тя на главата Shocked newsm78.

Иначе и аз обичам да ми е подредено, ама нямам време сега. Виж - да чистя - много ме мързи, пък сега като нямам време, направо се родих Mr. Green.

Ник се сополиви. Спа неспокойно следобед, а довечера сигурно пак. Сополите му дразнят яко. ooooh!

Жу, кво искаш бре Mr. Green?

# 606

Пол,да ти кажа питката стана много вкусна.Но мамка му на фаца не я издокарах много и май тавата ми дойде голямка.Но втаса чудесно,и се изпече.............тя е наполовина  вече.

Искам да си фоташ гардероба-нали пита дали искаме?

# 607
А да не би тестото ти да е искало още брашно? Рисунъците ли се загубиха? Най-вероятно е от това. Другият път - още по-хубава Peace. И аз сега се уча. Мисля да правя онази дето я прави Норчето - мазната пита. Отдавна ми е мерак, ма да видим кога, че ми трябва настроение Twisted Evil.

Ще се опитам да фотна гардероба след малко.

# 608
снимки

Значи ако беше до тавана, една трета по-широк, и под закачалките да имаше чекмеджета, щеше да е перфектен за мен Mr. Green.

# 609
  • София
Уф, леля ми е в болница  Sad! Имала кръвоизливи дълго време и вчера й казали, че ще й направят кюртаж (или каквото там се прави), ама сега нещата отиват към операция заради миомен възел... Ей, само ядове, да му се невиди!

# 610
Уф, Венче, дано всичко мине нормално. Предполагам, че е рутинно, но все пак притесненията са големи. Ще стискам палци Peace.

# 611
Вени спокойно, нека излязат всички изследвания и тогава ще е ясно какво и що, може да се размине само с кюртажа. Дори и да се стигне до операция и да е за миома, няма страшно. Нещата са поправими. Желая и мн късмет.

Пол видях ти гардероба хубав е и голям, но има мегдан за още по голям . За мазната пита- направи я скоро, страхотна е. Чуднаааааа
Вени и на систър ти видях гардероба. Това с огледалата са го измислили умно, щото така стаята изглежда по-голяма. Peace
Да взема и аз да ви покажа моят прословут гардероб. Искате ли? Flutter Жу ти знам , че искаш, ама няма да пускам снимки от "преди" Mr. Green
ето: 

http://prikachi.com/images.php?files/1298288V.jpg

http://prikachi.com/images.php?files/1298295z.jpg

http://prikachi.com/images.php?files/1298298O.jpg

Да си призная, обичам да ми е чисто,прибрано, подредено все от тези неща, но гадрероба ми е..........мама мия, все го оправям и се е разхвърлян целият. Голямо ровене правя за да мога да си извадя дрехи. Обаче нестава и нестава, все си е разхвърлен. Мъча се да не е така, но не успявам.
По късно ще ви пусна снимки от заснежена ВАрна или по точно около нашият блок.

# 612
По късно ще ви пусна снимки от заснежена ВАрна или по точно около нашият блок.

Норче,къде си във Варна?Може и да си казвала,ма забравих  Embarassed

Вени,стискам палци всичко да се оправи по-скоро!

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 18:11 от TheNMaster

# 613
Много са ви красотни гардеробите и наистина доста побират!

Вени, дано се възстановява бързо леля ти, то добре че са открили проблема. Леко да мине!  Peace  Тя колко годишна е? Обикновено към 50-те се получават такива работи, иначе варианта е да е от хормоните.

Аз пък ми е наред сега кухнята, че са ми стари шкафовете и си е за боядисване. Банята си чака реда. А хола го оправихме преди 2 месеца и малкия вече е нарисувал по стените с подметките и др. работи.

И аз днес за бобец съм се приготвила... Ама и на едни скалички съм хвърлила око: http://yoli-www.blogspot.com/2009/03/blog-post_25.html  Пък ще видим дали днес или утре...

Аз все подреждам, ама с тримата мъже... не мога да смогна и взех да се предавам. Гледам 1 път в седмицата да подредя наново - я шкаф, я гардероб, че и нерви нямам.

# 614
На нас пък ни предстои да правим антрето.
Норче, гледам, че твоят гардероб всъщност играе ролята на мебел за антре. То и мойто в голямата си част ще бъде гардероб, щото те само връхните дрехи колко място заемат ooooh!.

Миленка, сега ще погледна тая рецепта. Пусто, все се оглеждам какво да пробвам в кухнята ooooh!. Да се запролети вече, че да мирясам ooooh!.

Камче, сега ко ми кажеш тая маймуна дали наистина прави това, което ми минава през ума hahaha http://kamence.snimka.bg/travel/egipet-2010.463516.16986930

Общи условия

Активация на акаунт