Жената лъв - 16 част!

• 21 077
  • 744
  •   1
Отговори
# 585

На Камче на мъжа и сестра му /дет' се вика на баба Злата шурея Mr. Green/ е омъжена там за....местен newsm78. Абе на гости на снахата, нъл тъй, Камче? Чи едното дете е тяхно - момченце /по-малкото на снимките/. Нъл тъй, Камче?

Поли вече знае цялата ми рода.   Hug

# 586

На Камче на мъжа и сестра му /дет' се вика на баба Злата шурея Mr. Green/ е омъжена там за....местен newsm78. Абе на гости на снахата, нъл тъй, Камче? Чи едното дете е тяхно - момченце /по-малкото на снимките/. Нъл тъй, Камче?

Поли вече знае цялата ми рода.   Hug

Е, почти Crazy. Ами Камче, на по-предните снимки сте в някакво заведение, където имаше един с едно като огромен чадър. Е чадър ли е newsm78?

# 587
Полинко, до сега все спяхме толкова време на един диван. Всяка вечер го разтягаме и сутрин го събираме. Защото моят много държи спалнята, в която спим да не изглежда съвсем като спалня, а да има по... такъв вид (че нали сме с техните и реално хол като хол на наше разположение само нямаме).
Зат'ва сме с два дивана сега.
Обаче на мен малко ми поомръзна. И искам да проуча нещата. Та ако успея напролет да навия моя да махнем диваните и да сложим легло. Замислила съм се тука. Та така.

# 588
Стефчеееее, ще си правим компания душице. И аз цял ден чета за спални, гардероби, мебели, фирми, магазини. Луда станах. Ама чак главата ме заболя и ми стана лошо. Пък пари я съберем я не, но аз си мечтая пък и знам, че един ден ще имам най-хубавата спалня. Та това ни е на дневен ред, баня и спалня.

Кам, ей така ни пускай снимките една по една с кратък разказ, иначе гледам и докато стигна до 20 тата съм забравила другите.

Пол, аз ако съм на теб ще оставям редовно таткото с Ник, по мъжки, пък аз ще си намирам занимание, ама много го жалиш ти. Вместо да бучиш и да се сърдиш  Crossing Arms пазаувай по-често и то оставяйки детето на баща му.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 14:43 от hayasy

# 589
Хаяси, не знаех. Наистина по цял ден съм из тези сайтове когато нямам работа. Сега съм харесала нещо от някаква евтина сравнително фирмичка "Мебели ВИденов", но все още нямат магазин в П-в. И така докато разглеждах сайтове ми се замъдри идеята да махнем и мъничката секция дето е в нашата стая и да си вземем комплект от спалня, гардероб, нощно шкафче и скрин вместо да снаждам.

То моето е голям смях, защото моят сега като не работи направо нямаме пари за едно кафе да пием камо ли за нова мебелировка. Но аз знам, че до 2 месеца ще фиксна моето си положение с парите и си разглеждам. Да набележа. Laughing

Пък аз нямам толкова претензия за спалня и гардеров. Искам само да са с квадратни и семпли линии. Останалото аз ще го доизкусуря. Кат купя нов килим и други неща. Само мойто да почне работа вече, чееее Twisted Evil

# 590
Поли, това е едно такова като пола. Първо е облечен с нея после я върти с една ръка и самия той се върти. Незнам как не му стана лошо на тоз човечец. Половин час се въртя в кръг, очаквах всеки момент да се издрайфа, ама  Naughty

# 591
Стефче, аз обаче съм с претенции, особено за гаредероба, тъй като цялата цигания ще трябва да влезне там и да е организирано. Искам и да е до тавана задължително, че не обичам накачулени боклуци отгоре. И да не бърша прах там. Сега ползвам 2 трикрилни, ама са ужасни вътре. И са ниски и всичко е накачулено в кашони отгоре. Абе точно това което много мразя. Та ще имам претенции, че няма да купувам мебели през 2 години. Искам скрин-тоалетка с огледало и легло хубаво и там ще сме с претенции към размера, че имаме подматрачна и матрак. Не е истина. А кога ще имам време да преценя как да е организиран гардероба вътре, пак не е ясно. Добре че кухнята съм я оставила за последно, та ще има да си мисляяяяяяяяяяя.

# 592
  • София
Поли, това е едно такова като пола. Първо е облечен с нея после я върти с една ръка и самия той се върти. Незнам как не му стана лошо на тоз човечец. Половин час се въртя в кръг, очаквах всеки момент да се издрайфа, ама  Naughty
Ха ха ха  hahaha! Абе, Кам, момиче, ше им прецакаш туристическата атракция с това описание  Joy!

Пол, моля най-официално да извадиш Марти от списъка с ученолюбивите деца  Crossing Arms! Току-що започна домашнот по ЧО за морското животно с изречението "Рибата цаца е тревопасно животно, което яде планктон. Планктонът е едно такова мъничко, ама наистина е мъничко."    Shocked Crazy  ooooh!!
Сега дали да утрЕпам детето, или да ходя да се гръмна ритуално пред Парламента  newsm78!!!?

# 593
Вени  hahaha hahaha hahaha Марти е супеееееер
 Виктор ме пита мамо к'во стана на кой се смееш. Mr. Green

# 594
 Joy Joy Joy
Вениии, ще ме умори тоя твоя синковец!!! Оххх да не се смея много, че моята щерка кой знае какви ще ги твори съвсем скоро  ooooh! Обаче го признах Марти  Mr. Green Цар е...но със сигурност не морски  Laughing

# 595
  • София
Ками, вие сте морски чеда, кАжи му на Виктор как се излагат софианци по темата  Joy!
Джес, и до твойта глава ще дойде, живи и здрави да сте  Hug! Но да, не е морски цар  Mr. Green!

Хаяси, сестра ми миналата си направи страхотен гардероб. Искаше да изчисти цялата им спалня от излишни неща и да ги "вгради" в гардероба. Направи го с 4 крила, плъзгащи, като две от тях са огледала. Вътре на практика си сложи рафтове, прътове за закачване, шкафове с изтегляне (като скрин един вид, но вграден вътре), а в крайната част от същите плоскости и като продължение на гардероба, си направи бюрото за компютъра, а над него (на високо) си сложи ТВ-то. Трябва да я накарам да го снима и да ви покажа, много е идейно според мен.

# 596
Венко, мен ме заинтригува. Покажи някога снимки от това чудо. Като мине раждането на сестричката ти де.

# 597
"Рибата цаца е тревопасно животно, което яде планктон. Планктонът е едно такова мъничко, ама наистина е мъничко."    Shocked Crazy  ooooh!!
Сега дали да утрЕпам детето, или да ходя да се гръмна ритуално пред Парламента  newsm78!!!?
OХ!  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

П.П.Аз съм си в къщи вече и съм на линия....

# 598
  • София
Мастерче, ти оправяш ли се от болестта вече или още те мъчи кашлицата?
Стефи, говорих със сестра ми и съм й заръчала да щракне гардероба. Някъде я хванах в движение, но като се прибере надявам се няма да забави  Peace.

# 599
Мастерче, ти оправяш ли се от болестта вече или още те мъчи кашлицата?
Оправям се полека-лека...Кашлям още....Имам кашлечни пристъпи вечер и сутрин....Но отминават лекинко....Много е изнервящо де...

Общи условия

Активация на акаунт