Жената лъв - 16 част!

• 21 078
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Добър ден!

# 571
Ей ме пак, имам работа ама ме ядосаха сутринта, скарах се на шефа и още не ме свърта. Та се чудя от къде да се захвана.

Ей ама пък умни деца си имаме, само 6 ци носят.

Джес, гледам, че съм забравила да ти честитя придобивките, ама и снимки искаааааааааааам.

Вении, когато стане тогава, ние ще се радваме с вас за бебето. Ей го то не остана и 1 месец. Избута го.

Оф още шях да пиша, но ме прекъснаха и спирам до тук, после на спокойствие пак.

А исках да питам тез с машинките за хляб, купувате ли типово брашно и пробвалили сте хляб без брашно да правите. И какъв модел брашно ползвате, защото аз искам да си взимам типово ама истинско, а то не издържа много. Та ме е страх да не е боядисано бяло брашно. Хих, май трябва в друга тема да питам, ама..........

# 572
... ама и снимки искаааааааааааам.
Ще , ще  Mr. Green
Ааа да ви се похваля какво ме пита майка ми снощи....: Ти имаш ли авт. пералня сега  Cry ? ( с възможно най тъжния поглед) Аз "Да" - а, добре, че съм ти донесла и прах за пране  Shocked Та да ви кажа... като свърши и последния прах за пране на света - заповядайте у нас - все още ще имам  Laughing

# 573
Джес, хич не се сърди за праха за пране. Ползвала съм донесен от чужбина и от същата марка от БГ. Ми к'во да ти кажа няма нищо общо. Нашият тук е пълен боклук. Когато поръчват за Източна Европа нещо да се произвежда имам чувството, че си пробутват най-гадните неща. Така че не съжалявай.

Аз перях с персил, после го развалиха нещо, минах на ариел и от него не съм доволна, течните пък хич не перат хубаво и ми миришат ужасно дрехите после. И сега съм в чуденка като свърши този пакет какво да си взема. А нямам никой познат, който да пътува по чужбина да си поръчам да ми донесе. Абе  ooooh! ooooh! ooooh!

# 574
А, не се сърдя, само ми беше смешно как попита за пералнята - все едно сега като съм сама и съм се върнала в първобитнообщинния строй - огнище в средата на стаята и нося вода от реката да пера  Laughing

# 575
А, не се сърдя, само ми беше смешно как попита за пералнята - все едно сега като съм сама и съм се върнала в първобитнообщинния строй - огнище в средата на стаята и нося вода от реката да пера  Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 576
Сутринта не се разписах. Какво правите?
Разгледах снимките на Ками. Да питам: Каменче, ами ако някой има мерак в излишък разрешават ли да се изкачиш нагоре по пирамидата? О, и друго... аз ли нещо се обърках... много деца край вас? Чии са? Нали Голчо го бяхте оставили тук?
Джес, и твоите разгледах с децата.   bouquet

# 577
Изведох децата на вън. Потъркаляха се, аз напазарих квото имаше в магазина. В половин Варна няма хляб. Смятат да го обявяват за бедствено положението, ама се чудя кво чакат.
Направих торта. Още не съм готвила, едно ми е такова спокойно и готино все още Mr. Green

hayasy верно е това за праха за пране, както и за 90% от нещата.
Пол мина ли ти  лошото?
Стеф , а здрасти Hug

# 578
Здрасти, Реа. Тутках се сутринта та не можах да ти кажа привет.  Embarassed
А защо няма хляб? Заради снега ли? Пък при нас пак... нито снежинка.

# 579
Стефче не дават да се катериш много много, че да не разрушат сигурно. Дори един взе да ни свири с една свирка, ама докат' не са снимахме не слязохме.  Whistling Иначе на най голямата пирамида има нещо като пътечка направена за да може да се влезе вътре, ама аз не посмях, че и без това съм си клаустрофобичка.  Mr. Green А дечицата са там на сестрите на зет ни/на баба злата шурея дет' се вика/ иначе преоладаващо са Виктор и племенника. http://kamence.snimka.bg/travel/egipet-2010.463516.16963724

# 580
Стеф да заради снега. Мн е лошо и страшно времето тук.

The Tulip аз май не разбрах ти там роднини ли имаше? Rolling Eyes Може да си казвала ,ама съм пропуснала. Ще ни разкажеш ли? (ако искаш разбира се)

# 581
  • София
А дечицата са там на сестрите на зет ни/на баба злата шурея дет' се вика....
hahaha
Аз тоя лаф го знам като на шура ми шуролинката  Joy.

# 582
Върти, суче...пак покрай лъвички се завъртяла Камчето Wink  цоп  Mr. Green

Да ти кажа честно Кам, май за пръв път от твоите снимки осъзнавам колко са големи НАИСТИНА тия пирамиди. Кои са били пък тия луди да ги строят  newsm78

# 583
Стеф да заради снега. Мн е лошо и страшно времето тук.

The Tulip аз май не разбрах ти там роднини ли имаше? Rolling Eyes Може да си казвала ,ама съм пропуснала. Ще ни разкажеш ли? (ако искаш разбира се)

На Камче на мъжа и сестра му /дет' се вика на баба Злата шурея Mr. Green/ е омъжена там за....местен newsm78. Абе на гости на снахата, нъл тъй, Камче? Чи едното дете е тяхно - момченце /по-малкото на снимките/. Нъл тъй, Камче?

И аз изкарах мойте малко навън преди обед. Снимах ги, ама на Ник от шапката не му се види физиономийката Mr. Green. Тук и сега продължава да вали, ама едно ситно. Но не спира де. Упорито магаре ще излезе този път ooooh!. Аз пък що си бях помислила, че зимата е на свършене Crazy.

Норче, к'во лошо бре? Mr. Green
То беше за закуска Mr. Green.
На обед имаше продължение, ама добре, че замина на работа Crazy.
Довечера ще завършим Mr. Green.

Стеф, само матрака ли ще сменяте, или нова спалня ще купувате? Или нова къщурка ще гласиш Laughing?

И сега да похваля ученолюбивите ни деца - на Вени Марти, и на Рени Вили  bouquet!
И да наредя и мойто до тях Laughing, щото съм си доволна от нея Flutter.

Много мразя кат' не ми излезе букетчето #2gunfire.
Ей ви на друго:  newsm51

# 584

Аха. На мъжа ми сетра му е женена за Египтянин. Тук сме аз, мъжо, сестра му и мъжа и http://kamence.snimka.bg/travel/egipet-2010.463516.16963233

Общи условия

Активация на акаунт