Жената лъв - 16 част!

• 21 069
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Лелееееееееееее
Сега видях, че тя всъщност държи бебе и това, което помислих за л...но, всъщност е върха на опашлето му hahaha Joy rotfImbo rotfImao

# 616

Камче, сега ко ми кажеш тая маймуна дали наистина прави това, което ми минава през ума hahaha http://kamence.snimka.bg/travel/egipet-2010.463516.16986930

Ох,,,,,Абе Полинкооооу  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha....това е опашката на малкото маймунче дето е под корема на мама си....

П.П.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly

# 617
Почти съм до Добрич Mr. Green
Кв. Вл. Варненчик

Ето и снимки.
От на Кали телефона са и затова не им е хубаво качеството.

http://prikachi.com/images.php?files/1298347u.jpg

http://prikachi.com/images.php?files/1298351c.jpg

http://prikachi.com/images.php?files/1298354Z.jpg

http://prikachi.com/images.php?files/1298359R.jpg

Пол Да да той си е в предверието на апартамента. От външната врата се влиза там, а от там в коридора на апартамента.............. Идеята ми беше, че там ще държа неща който не се използват постоянно. Иначе в апартамента гардероби, гардероби и все нямам място.......... Тез гардероби свекър ми и аз ги "проектирахме" а мъжа ми  и свекър ми за 2 дни ги сглобиха Simple Smile

# 618
Лелееееееееееее
Сега видях, че тя всъщност държи бебе и това, което помислих за л...но, всъщност е върха на опашлето му hahaha Joy rotfImbo rotfImao

Бебе е Полинко.  hahaha hahaha hahaha
А имаше една друга бебето й беше на гърба като раница.

Венче   Hug

# 619
Норче, хората нарочно ли не спират близо до твойта джипка hahaha, или е чиста случайност Laughing?
При нас снега ми се вижда много повече, ама то от снимките не може да се каже.

И стига сте ми се смяли ей #2gunfire Mr. Green hahaha Hug

Брях, тези маймуни така ли свободно си ходят там #Crazy...

# 620
 Joy Joy Joy Поли,в първия момент и аз помислих,че е л....но-не си единствената заблудила се  Peace

# 621
  • София
Ха ха ха, ей, Поли, напиках се, бре човек  rotfImao rotfImao rotfImao! В първия момент като цъкнах на линка изобщо не видях бебето, бях сигурна, че виси лайно, докато не прелистих на следващата страница от темата  Joy  Joy  Joy

Мерси за куража, друго си е като има с кого да споделиш  Hug! Лелчето е на 51 г. За съжаление днес са й направили абразио (не било кюртаж) и след него доктора е казал, че е за операция. Ама тя била притеснена, а и все още под упойка, та не разбрала дали ще махат само миомният възел или цялата матка. Иначе какво да ви кажа... баба ми, майка ми, сега леля ми - всички са с такива операции Rolling Eyes. Просто вчера беше толкова убедена, че днес ще я пуснат и направо й е дошло като гръм от ясно небе. А тя е толкова мил, фин и любящ човек! Много ми е сладичка, другата ми леля също... Оф, отплеснах на роднински теми  ooooh!!
Лелеееее, пека мъфини  ooooh!!

# 622

И стига сте ми се смяли ей #2gunfire
Ух!Точно в сърцето мЪ застреля... smile3544 Stuck Out Tongue Winking Eye

Норче,,,голяма зима при вас бе...Лелеее...Аз говорих преди малко с нашите и те казаха,че много сняг имало във Варна(ние сме в "Чайка")

Пък аз правя омлети с кашкавал...На Половинчо това му се ядяло.... Laughing

# 623
  • София
Пол, нЕма да се хилосвам повече  Mr. Green!

Хи хи, ще почне да кукурига  Joy! Твоя Половинчо май обича да похапва яйца.

Моя пък се прибра с лепенка между очите и кафяви петна по ръцете  Rolling Eyes. Разказа на мен и детето как се сбил с някакъв и лепенката била заради това, а кафявото по ръцете е от кръвта но онзи другия Shocked! Детето доволно, че баща му е нъмбър уан, а аз бясна, че 40 годишен тиквеник няма акъл за две стотинки  ooooh!! Е, оказа се, че някакво желязо го фраснало по физиономията, пък зацапаното по ръцете е от боя... Ама как ме нервира тоя човек, може ли така да лъже!?

# 624
  Па мойта рода са У Кайсиева градина, Петлешев /сега Младост/ и Трошево  Mr. Green! Всеки си има по някой У ВарнЯта  Twisted Evil.
  Рейче, ам тез дИца кО шА ги праЙш утре кат нИ сЪ на училище?
  Еййййййй, тва с маймуните ме уби  Joy Joy Joy!
  Вени, стискам палци всичко с леля ти да е наред  Peace! Да не те плаша /предполагам и ти си знаеш/, че ще трябва и ти да се преглеждаш редовно за миомни възели, щото явно сте предразположени към образуване на такива.
  А Марти е уникат  Mr. Green Peace! Неговата тревопасна риба като на племеницата умотворението. Писала съчинение за родния си град в 2 клас и написала: В Силистра няма море, река или планина, има само Дунав  Joy Joy Joy!
  Вени, като чета и мъж ти какви ги е натворил, ами то цялото ви семейство сте такива майтапчии, какво очакваш от детето!

# 625
Аз пък реших, че хем ака, хем държи бебе  hahaha

Мастерче, твоя човек май предпочита аламинути  Thinking ама то си е до човека... А пък ти, както всякакви манджи умееш, да му се чуди човек  newsm78 Ама може и да не иска да те затруднява, ша знайш... той и моя все яйца иска, ама и аз как готвя, като за бебета (вика) - разбирай - по-диетично.

Вени, пак голям хилеж с твоя човек, как му го е родил акъла... Ама мъжка му работа! Все гледат да се изфукат!?  Mr. Green

А големките все бисери ръсят...  Joy

# 626
Пол, нЕма да се хилосвам повече  Mr. Green!

Хи хи, ще почне да кукурига  Joy! Твоя Половинчо май обича да похапва яйца.

Обича....Много даже....

Малеее уби мЪ тоз твоя Половин hahaha hahaha hahaha мА как се е докарал пред детето...Супермен бе  Joy Joy Joy

# 627
  • София
Писала съчинение за родния си град в 2 клас и написала: В Силистра няма море, река или планина, има само Дунав  Joy Joy Joy!

hahaha  hahaha  hahaha
Рени, при Марти ме подразни факта, че тия щуротии си ги блещеше не на шега, ми съвсем сериозно  Mr. Green! Живи и здрави да са децата и това да са им кусурите  Laughing!

Ренка, за другото си права, ще трябва да си обръщам повече внимание! Сестра ми вече ги е навързала няколко миомни възела... пък аз не съм ходила на профилактичен преглед от доста време  Blush!

Ма верно гледат да се изфукат... По-тарикатско е да кажеш, че си набил някой, отколкото, че някакъв си профил те е халосал по тиквата  Mr. Green!

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 19:28 от Вени***

# 628
Тез миомни възли показват ли се някак от само себе си или трябва на преглед задължително? Питам, щото друго си е ако има някакви признаци. Кви сме таквиз, ама не сме много по ходенето по лекари ooooh!...

Иначе се посмяхте на мой гръб и на маймуняка, нали Twisted Evil?
Поне се посмяхме всички, пък аз - още няколко пъти докато ви четях сега Joy.

Радвам се, че темата се пораздвижи пак, щото нещо май беше в лек застой.
Иначе пък страничките вървят Rolling Eyes.

Ние дояждахме туй-онуй тази вечер, за утре - ще го мисля. За сутринта ще пека от замразените банички.

# 629
За сутринта ще пека от замразените банички.
Въх...Полинко...как ви харесват тия готоите банички....
Пробвах аз ,ама много ми се видяха маргаринени бе....И изварени....
Нали у нас маргарин не се яде ,та го усещам от километри....

По-добре едни принцеси с яйца и сирене да метна за набързо....Ма сигурно е въпрос на вкус....МноУ съм сА раглезила нЯщУ.... smile3538

п.п. За миомните възли....Ми не знам как е по принцип,ама знам,че има кръвоизливи по време на МЦ-то...или някакви болчици...
И знам,че се пие чай от билката Турта.....Пък за профилактика на всички женски болести да се пие чай от бял равнец('ма мноУ горчив беееее...но е ефикасен де)

Общи условия

Активация на акаунт